Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 sep 2011 - Anul XVI, nr. 215 (4813)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accident în care a fost implicat Ştefan Bănică, cercetat de poliţişti

Accidentul în care a fost implicat Ştefan Bănică Jr., vineri, pe Bulevardul Barbu Văcărescu din Capitală, este cercetat de poliţiştii de la Rutieră, după ce tânăra vinovată de ciocnire a mers la spital pentru îngrijiri, iar conform procedurii unitatea sanitară trebuia să sesizeze poliţia.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Ioana Stancu, a declarat duminică pentru MEDIAFAX că accidentul a avut loc vineri, în jurul orei 18.00, pe Bulevardul Barbu Văcărescu din Capitală.

Accidentul s-a produs din cauza unei tinere de 26 de ani, care conducea pe Bulevardul Barbu Văcărescu spre Şoseaua Ştefan cel Mare şi, la un moment dat, a vrut să intre pe celălat sens, însă nu s-a asigurat înainte de a vira de pe banda trei şi a intrat în maşina condusă de Ştefan Bănică, a precizat Ioana Stancu.

În urma accidentului, aceştia au hotărât de comun acord să încheie un formular de constatare amiabilă. Ulterior, în seara aceleiaşi zile, tânăra a mers la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală pentru investigaţii medicale, iar reprezentanţii unităţii sanitare au anunţat poliţia, potrivit proceduri.

Ştefan Bănică Jr., tânăra vinovată de producerea accidentului şi o altă persoană aflată în maşina acesteia au fost chemaţi să dea declaraţii la poliţie vineri seară.

Poliţiştii de la Rutieră au întocmit acte premergătoare în acest caz, a precizat Ioana Stancu. Ea a mai spus că în urma accidentului tânăra a suferit o contuzie în zona feţei, nefiind necesară internarea ei.

Potrivit unui comunicat al cabinetului individual de avocat Barbu Mihail Constantin, care îl reprezintă pe Ştefan Bănică Jr., artistul şi femeia care conducea celălalt vehicul implicat în accident "au ajuns la o înţelegere amiabilă, conducătoarea autoturismului respectiv recunoscându-şi vina".

"Pentru evitarea oricăror speculaţii ulterioare, în aceeaşi zi domnul Ştefan Bănică şi conducătoarea celuilalt autoturism au fost la poliţie, unde au făcut declaraţii legate de incident. Nu avem cunoştinţă despre alte verificări şi oricum nu le vedem utilitatea în condiţiile în care domnul Ştefan Bănică a fost victima, iar nu autorul, acestui accident rutier", se mai spune în comunicatul remis MEDIAFAX.

Ştefan Bănică Jr. preciza vineri seară, într-un comunicat de presă remis agenţiei MEDIAFAX, că a avut un accident de circulaţie minor, în care nu au fost victime, în aceeaşi seară, în Capitală, cântăreţul declarând că sărbătoreşte ziua fiicei sale pe care o cheamă şi Ana.

"Nu s-a întâmplat nimic grav, ci a fost o ciocnire uşoară, cineva m-a lovit lateral, important e că suntem sănătoşi cu toţii", a spus Ştefan Bănică, vineri seară. "Suntem la ziua fetiţei noastre, pe care o cheamă şi Ana", a adăugat acesta.

Ştefan Bănică Jr., în vârstă de 43 de ani, este cântăreţ de muzică uşoară şi rock şi actor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident în care a fost implicat Ştefan Bănică, cercetat de poliţişti.
 Vizualizări articol: 380 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Accident în care a fost implicat Ştefan Bănică, cercetat de poliţişti4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei