Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 iun 2011 - Anul XVI, nr. 141 (4739)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Guvernul a avizat ocuparea a peste 300 de posturi vacante în instituţii ale MAI

Guvernul a acceptat, în şedinţa de ieri, propunerea Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) de ocupare a peste 300 de posturi vacante din instituţiile şi autorităţile publice locale ale ministerului, respingând alte 53 de posturi.

Cele 309 posturi care urmează să fie ocupate aparţin instituţiilor şi autorităţilor administraţiei publice locale din 26 de judeţe, se arată într-un comunicat de presă de ieri al MAI.

MAI a centralizat şi verificat propunerile transmise de prefecţi pe baza datelor comunicate de ordonatorii principali de credite ai bugetelor locale.

Procesul de verificare realizat la nivelul MAI s-a axat pe analizarea argumentaţiilor cuprinse în notele de prezentare a justificării demersurilor pentru ocuparea posturilor vacante unice, comunicate de prefecţi şi stabilirea încadrării în nivelul maxim al cheltuielilor de personal.

În primă fază, ordonatorii principali de credite au prezentat prefecţilor propunerile justificate privind ocuparea a 386 de posturi vacante unice din 26 de judeţe, corespunzător prevederilor OUG 34/2009 cu privire la rectificarea bugetară pe anul 2009 şi reglementarea unor măsuri financiar-fiscale, aprobată prin Legea 227/2009.

În urma verificărilor făcute din dispoziţia prefecţilor, au fost eliminate 24 de posturi vacante, considerate de ordonatorii principali de credite ca făcând parte din categoria celor unice.

Astfel, prefecţii au transmis MAI un număr de 362 de posturi vacante unice, existente în statele de funcţii ale unor instituţii şi autorităţi locale ale administraţiei publice din 26 de judeţe.

Nu au fost acceptate propunerile de avizare a unui număr de 53 de posturi vacante unice, urmare a neîncadrării în plafonul maxim al cheltuielilor de personal repartizate.

În consecinţă, MAI a propus, iar Guvernul a avizat, 309 de posturi vacante unice care beneficiază de finanţare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Guvernul a avizat ocuparea a peste 300 de posturi vacante în instituţii ale MAI.
 Vizualizări articol: 464 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Guvernul a avizat ocuparea a peste 300 de posturi vacante în instituţii ale MAI0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei