Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 apr 2011 - Anul XVI, nr. 88 (4686)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Craiova: Fostul poliţist şi-a ucis soţia cu un foc de armă tras în inimă

Nelu Gruia, fostul şef al Biroului de Arme şi Explozibil Craiova, a tras şase focuri de armă - unul în soţia sa, două spre fiică, iar celelalte spre el, a anunţat, ieri, prim-procurorul Parchetului Tribunalului Dolj, Claudiu Dinculescu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Dolj, Claudiu Dinculescu, a declarat, într-o conferinţă de presă în care a prezentat raportul medico-legal preliminar, că fostul poliţist Nelu Gruia şi soţia sa Carmen Angela Gruia au murit în urma hemoragiei interne şi externe.

"În cazul lui Nelu Gruia moartea a fost violentă şi a fost cauzată de o hemoragie internă şi externă, urmare a plăgilor toracice produse prin împuşcare. Şi Carmen Gruia a murit tot în urma unei hemoragii interne şi externe provocată de plăgile toracice împuşcate", a precizat procurorul Claudiu Dinculescu.

Potrivit acestuia, fostul poliţist a tras şase focuri de armă - două spre fiica sa, Ruxandra Gruia (24 ani), unul spre soţia sa, Angela Carmen Gruia (51 ani), şi trei în el.

"Au fost trase şase focuri de armă. Sunt şase focuri care şi-au atins ţinta. Pe soţia sa a omorât-o cu un singur foc de armă. Focul a fost în zona inimii", a mai spus Claudiu Dinculescu.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj a mai precizat că în acest caz au fost audiaţi până acum doar martorii care au anunţat crima prin apelul unic de urgenţă 112.

"Sunt audiaţi martorii care au sesizat Poliţia şi serviciul SMURD. Băiatul va fi audiat, să sperăm, săptămâna viitoare. Fata nu a fost audiată. Nu se poate audia din cauza stării în care se află. Nu s-a stat de vorbă cu persoanele cărora le-a fost adresată scrisoarea”, a mai spus procurorul Claudiu Dinculescu.

Fostul şef al Biroului Arme de la Poliţia Judeţeană Dolj Nelu Gruia şi director al Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Dolj şi-a împuşcat, miercuri, soţia şi fiica, apoi a încercat să se sinucidă, în urma unui conflict izbucnit în familie.

Soţia lui Nelu Gruia a fost găsită decedată de către echipajele medicale venite la locuinţa familiei, iar fostul şef al Biroului Arme şi fiica acestuia au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, fiind duşi imediat în sala de operaţii. Nelu Gruia a murit în sala de operaţii, în urma unui stop cardio-respirator.

Fiica acestuia, în vârstă de 24 de ani, a fost operată, iar în prezent starea sa este stabiliă, potrivit medicilor.

Nelu Gruia a lăsat o scrisoare adresată unor apropiaţi ai familiei, în care arată că a recurs la acest gest din cauza fiicei sale, pe care o consideră vinovată de divorţul dintre el şi soţia sa.

De asemenea, el îi roagă pe apropiaţii familiei să aibă grijă de fiul său, în vârstă de 22 de ani. Fostul poliţist mai arată în scrisoare că ar dori ca în cazul în care se va întâmpla ceva cu el toate bunurile sale să îi rămână tânărului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Craiova: Fostul poliţist şi-a ucis soţia cu un foc de armă tras în inimă.
 Vizualizări articol: 618 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Craiova: Fostul poliţist şi-a ucis soţia cu un foc de armă tras în inimă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei