Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 feb 2011 - Anul XVI, nr. 25 (4623)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

SOS Satele Copiilor caută mame sociale pentru copii aflaţi în dificultate

SOS Satele Copiilor finalizează extinderea Satului SOS Hemeiuş, din judeţul Bacău şi caută mame sociale care să fie dispuse să locuiască alături de mai mulţi copii într-o casă şi să contribuie la dezvoltarea intelectuală, socială şi emoţională a lor.

"Pentru a deveni mamă socială este nevoie de vocaţie, maturitate, flexibilitate şi dedicare pe termen lung. Toate aceste calităţi sunt puse în slujba sprijinirii şi educării copiilor aflaţi în situaţii de risc. Mama socială are între 25 şi 48 de ani, studii liceale încheiate. Îşi doreşte să înveţe şi să se dezvolte continuu. Este o persoană sănătoasă din punct de vedere fizic şi psihic, disponibilă să locuiască într-o casă SOS alături de 5-7 copii", se arată în comunicatul remis MEDIAFAX de organizaţie.

Viitoarele mame sociale vor beneficia de stabilitatea locului de muncă, formare profesională continuă şi posibilitatea de a-şi construi o carieră într-o profesie recunoscută oficial.

Campania "Fii Mamă Socială" se va desfăşura până în aprilie, procesul de selecţie presupunând un interviu telefonic cu specialistul în resurse umane al Asociaţiei SOS Satele Copiilor, un interviu cu directorul de Sat din Hemeiuş şi o vizită de probă în Satul SOS.

Persoanele selectate îşi vor însuşi cunoştinţele necesare profesiei de părinte social în cadrul unui program intern de formare profesională, a cărui durată variază în funcţie de pregătirea profesională anterioară. La finalul acestui program ale cărui costuri sunt suportate în întregime de către organizaţie, candidatele vor prelua responsabilitatea unei familii SOS.

Pentru a intra în procesul de selecţie, persoanele interesate trebuie să trimită o scrisoare de motivaţie care să răspundă la întrebarea: "De ce doreşti să fii mamă socială?" şi un formular cu date personale la adresa: Str. Nataţiei, nr.66 B, sector 1, Bucureşti sau pe e-mail: claudia.stefanescu@sos-satelecopiilor.ro. Formularul de aplicaţie poate fi descărcat de pe blogul campaniei: www.fiimamasociala.blogspot.com.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului SOS Satele Copiilor caută mame sociale pentru copii aflaţi în dificultate.
 Vizualizări articol: 460 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
SOS Satele Copiilor caută mame sociale pentru copii aflaţi în dificultate5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei