Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 oct 2010 - Anul XV, nr. 237 (4528)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Director de şcoală prins băut la volan, dus cu forţa la spital pentru recoltarea probelor biologice

Directorul unei şcoli din localitatea buzoiană C.A.Rosetti a fost prins în stare de ebrietate la volan, în comuna respectivă, bărbatul refuzând testarea cu aparatul Drager, dar şi recoltarea probelor biologice, el fiind dus, în cele din urmă, cu forţa la Spitalul Judeţean Buzău.

Potrivit agentului Amalia Vlădescu, de la Biroul de Relaţii cu Presa al IPJ Buzău, bărbatul, în vârstă de 61 de ani, a fost prins băut la volan, în urma unei acţiuni de rutină a poliţiştilor. El a fost descoperit pe DN 2 B, în localitatea C.A. Rosetti şi a refuzat testarea cu aparatul Drager, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bărbatul, Mircea Tărău, director al şcolii din localitatea C. A. Rosetti, a devenit extrem de nervos la vederea reporterilor, declarând ulterior că este persecutat şi că nu a băut nici o bere, deşi era vizibil sub influenţa băuturilor alcoolice.

Mircea Tărău a fost cu cătuşe la mâini la Spitalul Judeţean Buzău, după ce poliţiştii buzoieni s-au chinuit zeci de minute să-l determine să sufle în aparatul Drager. După ce a fost scos cu greu din maşina Poliţiei, bărbatul a refuzat şi la spital prelevarea probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conform agentului Amalia Vlădescu, în cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Inspectorul şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Buzău, profesorul Florina Stoian, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX că directorul de la şcoala din C.A.Rosetti trebuie să-şi dea demisia din funcţie după ce a fost prins băut la volan.

Stoian a declarat că, în caz contrar, va declanşa o anchetă, iar Mircea Tărău va fi destituit întrucât nu mai poate reprezenta şcoala buzoiană.

Florina Stoian a mai spus că avea informaţii potrivit cărora Mircea Tărău avea probleme cu alcoolul, însă până acum nu s-a reuşit schimbarea sa din funcţie întrucât "nu a avut înţelegere pe plan local".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Director de şcoală prins băut la volan, dus cu forţa la spital pentru recoltarea probelor biologice.
 Vizualizări articol: 529 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Director de şcoală prins băut la volan, dus cu forţa la spital pentru recoltarea probelor biologice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei