Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 aug 2010 - Anul XV, nr. 180 (4471)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bistriţa: Noi limite de viteză în localităţi traversate de DN 17

Viteza permisă pe DN 17, drumul care face legătura între Transilvania şi Moldova, este, de luni, de 70 de kilometri la oră, şi nu 50, în mai multe localităţi din judeţul Bistriţa-Năsăud şoferii fiind atenţionaţi în acest sens prin 70 de indicatoare.

Şeful Secţiei Bistriţa a Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Cluj, Alexandru Slavita, a declarat, ieri, că indicatoarele rutiere cu noile limite de viteză au sosit vineri, iar ieri dimineaţă s-a început montarea lor în toate localităţile în care s-a modificat viteza, toată operaţiunea urmând să dureze o zi.

"Am primit 70 de indicatoare cu noile limite de viteză. Am început ieri dimineaţă montarea lor şi vom finaliza acest proces până la sfârşitul zilei, aşa că noile limite de viteză sunt deja în vigoare", a spus Slavita.

Potrivit sursei citate, pe tronsonul Bistriţa - Piatra Fântânele, localitate aflată la graniţa cu judeţul Suceava, limita de viteză în interiorul localităţilor este modificată de la 50 de kilometri la oră la 60 de kilometri la oră, excepţie făcând localităţile Livezile şi Prundu Bîrgăului, unde limita maximă de viteză va rămâne de 50 de kilometri la oră.

Totodată, pe tronsonul Bistriţa - Dej (Cluj) limita de viteză este ridicată în localităţi de la 50 de kilometri la oră la 70 de kilometri la oră, cu excepţia localităţilor Şieu-Măgheruş, Şintereag, Beclean - până la podul Meleşului (în direcţia Dej), Coldău şi Reteag - până la intersecţia spre localitatea Ciceu Giurgeşti (în direcţia Dej), unde limita maximă a vitezei legale rămâne de 50 de kilometri la oră.

Limita de viteză pe DN 17 în interiorul localităţilor a fost modificată ca urmare a unei decizii comune a prefectului de Bistriţa-Năsăud, Cristian Florian, şi a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Şeful IJP Bistriţa-Năsăud, comisarul şef Ioan Sidor Bodescu, a anunţat, într-o şedinţă a Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică (ATOP), anterioară deciziei de modificare a limitei de viteză pe DN 17, că se vor lua mai multe măsuri de siguranţă pentru circulaţia pe acest drum printre care şi aceea prin care se va interzice circulaţia bicicliştilor şi a căruţelor în timpul nopţii, dar şi între localităţi.

DN 17, drumul care leagă Transilvania de Moldova prin Pasul Tihuţa, a fost reabilitat de curând printr-un credit de la Banca Europeană de Investiţii şi cu aportul financiar al Guvernului României.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bistriţa: Noi limite de viteză în localităţi traversate de DN 17.
 Vizualizări articol: 1317 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Bistriţa: Noi limite de viteză în localităţi traversate de DN 175.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitări trimis de
( 3 aug 2010, 23:51:03
felicitări autorităţilor din BN pentru acest demers şi sper să fie copiaţi şi de cei din SV.Dar cred că rămân doar cu speranța,sucevenii se inspiră doar după BT de asta am reămas in urmă cu 500 ani față de Ardeal.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei