Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 aug 2010 - Anul XV, nr. 180 (4471)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sâmbătă

Două adolescente au încercat să se omoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două adolescente, una de 17 ani şi alta de 14 ani, au încercat să se sinucidă în cursul zilei de sâmbătă, 31 iulie a.c.

Fata de 14 ani, Ancuţa S., din Hancea, a băut o soluţie de acid azotic diluat, după un scandal în familie. Tânăra este căsătorită cu un localnic, în vârstă de 21 de ani, şi după o ceartă cu soţul ei a băut „apă tare”, soluţie folosită de aurari pentru degresare. Potrivit medicilor de la Spitalul de Urgenţă Suceava, care au îngrijit-o după ce a fost adusă de familie, la această oră viaţa tinerei nu este în pericol, însă este foarte posibil ca în timp gestul făcut să o coste, în sensul că pot surveni complicaţii. Ingestia de acid azotic diluat poate provoca stenoză esofagiană, care trebuie operată, tulburări de vorbire din cauza afectării corzilor vocale etc.

A doua tentativă de sinucidere a fost a unei tinere sucevence, Dana L., care la 17 ani a consumat alcool până la intoxicare şi a vrut să-şi taie venele la mâna stângă. Din fericire, nu a reuşit decât să-şi zgârie antebraţul. Din punct de vedere fizic, fata este acum în afara oricărui pericol. Atât Ancuţa S., cât şi Dana L. au fost internate la pediatrie pentru a rămâne câteva zile sub supraveghere medicală.

Cu intoxicaţii, dar în urma consumului de ciuperci, au ajuns în weekend la spital şi Mihai Ş., de 33 de ani, din Suceava, şi Elena E., de 23 de ani, din Gura Humorului. După acordarea ajutorului medical de urgenţă, cei doi au fost internaţi în secţia medicală a Spitalului Judeţean Suceava. Starea lor este stabilă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două adolescente au încercat să se omoare.
 Vizualizări articol: 3233 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 2 voturi
Două adolescente au încercat să se omoare2.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ajutor... trimis de
( 3 aug 2010, 13:48:01
si nu poate cineva sa ascuta cutitu ala mai bine?...trist cand nu mai ai nici o speranta in viata......
2.   Ce de probleme.... trimis de
( 3 aug 2010, 14:24:11
multe probleme mai au adolescentii astia. daca nu se drogheaza se sinucid, numai normali sa nu fie. chiar asa, nu a putut cineva sa ascuta cutitul ala? era cu unu mai putin...
2.1  RE: Ce de probleme.... trimis de
( 3 aug 2010, 18:35:01
domnu iuda poreclit si DUDA ai mai multi pitici pe creier decit are un maidanez purici. ceea ce faci matali e cica un fel de instigare la tentativa de omor mascata avand finalitate victima ca nah e slaba si se sinucide. e plin din astia care atat stiu sa incite la ura, sa invrajbeasca si sa distruga. sant foarte multumiti atunci cand rezultatul "muncii lor" de distrugere are ca finalitate moartea victimei, ca s-au scos, ei e curati si uscati ca nu au contribuit fizic cu nimic la dezastru. sa stii ca nu am nimic cu tine si sant tolerant dar iti spun ca pornirile astea schizoide care le afisezi pot si vindecate si fara pastile daca esti mai tolerant, si mai bun cu "oamenii care au probleme" chiar daca sant niste amarati de adolescenti. spunea bine un nene ca traim in tara curvelor virgine. curva in sensul celor care tradeaza, inseala, vand pe aproapele lor si mai au tupeul sa arate cu degetul. ne sfasiem intre noi astia micii, sa avem ocupatie si sa uitam cine ne praduieste tara.
2.2  RE: Ce de probleme.... trimis de
( 3 aug 2010, 19:51:15
JARDELL, hai mai întâi să învăţăm puţină gramatică şi apoi să ne dăm cu părerea, ok?
2.3  RE: Ce de probleme.... trimis de
( 3 aug 2010, 21:17:58
hagbard si bag,esti un prost cu P mare
2.4  RE: Ce de probleme.... trimis de
( 4 aug 2010, 00:03:59
porniri schizoide? ale cui? ale tale poate. si ce daca mor mare paguba. e mai mare paguba sa incerci sa le convingi ca nu e bine ceea ce fac, pentru ca oricum or sa mai incerce pana or sa reuseasca. si noi restul ce ar trebui sa facem? sa plangem la picioarele lor sa nu se sinucida? pierdere de timp si energie. asta vor asta sa aiba!
3.   Mda trimis de
( 3 aug 2010, 17:30:44
una de minora si casatorita.alta minora,dar beata....ce poti sa mai spui ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei