Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 aug 2010 - Anul XV, nr. 180 (4471)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ploile torenţiale au afectat şi proprietatea din Covasna a prinţului Charles

Ploile torenţiale care au avut loc duminică seară în judeţul Covasna au afectat mai multe gospodării din satul Valea Zălanului, comuna Malnaş, printre care şi proprietatea prinţului Charles, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primarul comunei Malnaş, Kasleder Jozsef, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că în urma ploilor torenţiale de duminică seară viitura a afectat mai multe gospodării din satul Valea Zălanului, printre care şi pe cea deţinută de prinţul Charles.

Potrivit acestuia, viitura a traversat curtea gospodăriei, dar apa nu a pătruns în niciuna dintre casele aflate în curte.

Primarul Kasleder a menţionat că satul Valea Zălanului este parţial izolat, deoarece apele au afectat grav un pod care face legătura cu Aita Seacă, pe care se poate circula acum doar pe jos.

Ploile au produs pagube şi în infrastructura satului Malnaş Băi, printre altele fiind afectat drumul comunal care face legătura între Valea Zălanului şi Malnaş Băi.

Un număr de 16 localităţi din judeţul Covasna au fost afectate în urma ploilor torenţiale căzute duminică, un prim bilanţ al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) arătând că au fost inundate zeci de gospodării.

Prinţul Charles deţine două proprietăţi în satul covăsnean Valea Zălanului, una dintre acestea fiind o casă veche de peste o sută de ani, care a fost complet renovată şi în care moştenitorul coroanei britanice urma să petreacă mai multe zile în luna mai dacă nu şi-ar fi contramandat vizita în România.

În ultimii ani, moştenitorul coroanei britanice, prinţul Charles, a făcut mai multe vizite private în judeţul Covasna, unde a fost oaspetele grofului Kalnoky Tibor, la conacul din Micloşoara.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ploile torenţiale au afectat şi proprietatea din Covasna a prinţului Charles.
 Vizualizări articol: 514 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ploile torenţiale au afectat şi proprietatea din Covasna a prinţului Charles0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei