Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 mai 2010 - Anul XV, nr. 105 (4396)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Hossu: 35% din bugetarii cu salarii mici, disponibilizaţi prin reducerea fondului de salarii cu 25%

Preşedintele "Cartel Alfa", Bogdan Hossu, a declarat, ieri, pentru MEDIAFAX, că aproximativ 35 la sută dintre bugetarii cu salarii mici îşi vor pierde locul de muncă, prin reducerea fondului de salarii cu 25 de procente, aşa cum a spus preşedintele Traian Băsescu.

"Aceste măsuri vor împinge populaţia spre genocid, către o acţiune socială mai acută decât în Grecia, pentru că vor fi afectaţi cetăţenii cu venituri mici", a subliniat Hossu.

În opinia liderului "Cartel Alfa", variantele Guvernului şi ale preşedintelui încearcă transferarea incapacităţii Guvernului către micul contribuabil, astfel că cei mai afectaţi vor fi pensionarii, şomerii şi cei cu salarii mici.

"Faptul că nu se schimbă fiscalizarea, înseamnă că se păstrează în continuare privilegiile. Păstrarea salariului minim la 600 de lei înseamnă că Guvernul încearcă acelaşi tip de politizare a structurilor de conducere, Guvernul nu va avea ca prioritate combaterea evaziunii fiscale, vom ajunge o ţară bananieră în spaţiul Uniunii Europene", a explicat Hossu.

La rândul său, preşedintele Alianţei "Sed Lex", Vasile Marica, a declarat, ieri, pentru MEDIAFAX, că preşedintele Traian Băsescu ar trebui să le spună oamenilor lor să nu mai fure şi astfel s-ar face economiile necesare la buget.

"Ar trebui ca preşedintele să facă puţină curăţenie în propria curte, să le spună oamenilor săi să nu mai fure, să concedieze cei 11.000 de consilieri aduşi pe criterii politice. Să reducă la capitolul bunuri şi servicii şi în alte zone nu doar la capitolul de cheltuieli cu salariile. Dar ei guvernează pentru gaşca lor nu pentru România", a precizat Marica.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hossu: 35% din bugetarii cu salarii mici, disponibilizaţi prin reducerea fondului de salarii cu 25%.
 Vizualizări articol: 713 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hossu: 35% din bugetarii cu salarii mici, disponibilizaţi prin reducerea fondului de salarii cu 25%0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei