Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 apr 2010 - Anul XV, nr. 90 (4381)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Peste 640 de persoane date dispărute sau căutate de poliţişti, găsite în ultima lună

Poliţiştii de la Urmăriri au depistat, în ultimele patru săptămâni, 350 de persoane date dispărute şi peste 290 de persoane date în urmărire, în vreme ce peste o sută de urmăriţi internaţional au fost arestaţi pe teritoriul altor state, în cooperare cu Biroul Naţional Interpol.

În perioada 22 martie - 18 aprilie, au fost găsite 350 de persoane dispărute, dintre care 219 minori, se arată într-un comunicat de presă de ieri al Poliţiei Române.

Totodată, poliţiştii au depistat 291 de persoane urmărite la nivel naţional, care aveau pe numele lor mandate de arestare preventivă sau de executare a pedepsei cu închisoarea. De asemenea, poliţiştii de la Urmăriri au pus în aplicare cinci mandate europene de arestare.

În urma colaborării cu autorităţile altor state, prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională - Biroul Naţional Interpol, s-a reuşit localizarea şi arestarea, în afara graniţelor ţării, a 113 persoane urmărite internaţional.

Printre persoanele depistate se numără şi Antonel P. (32 de ani), din Bucureşti, împotriva căruia autorităţile austriece au emis un mandat european de arestare pentru comiterea asociere criminală. Bărbatul a fost încarcerat în arestul Poliţiei Capitalei.

Totodată, poliţiştii din Arad l-au depistat, în Timişoara, pe R. Lazar, de 32 de ani, cu domiciliul în Bulgaria, faţă de care Biroul Naţional Interpol Sofia a dispus urmărirea internaţională, în vederea arestării şi predării către Bulgaria, pentru tâlhărie.

El a fost prezentat Curţii de Apel Timişoara, care a dispus arestarea provizorie pentru cinci zile, în vederea predării către autorităţile bulgare. Bărbatul a fost încarcerat în arestul IPJ Timiş.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 640 de persoane date dispărute sau căutate de poliţişti, găsite în ultima lună.
 Vizualizări articol: 614 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 640 de persoane date dispărute sau căutate de poliţişti, găsite în ultima lună0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei