Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 feb 2010 - Anul XV, nr. 43 (4334)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jaf la o casă de schimb valutar din Alba Iulia, o casieră a fost atacată cu spray paralizant

O persoană a reuşit să fure, ieri, aproape patru mii de euro de la o casă de schimb valutar, din centrul municipiului Alba Iulia, după ce a atacat-o pe casieră cu un spray paralizant.

Potrivit şefului Poliţiei Alba, comisarul şef Tudor Grindean, casiera a ieşit din incinta casei de schimb valutar după ce a observat că un trecător ar fi doborât pancarta din faţa societăţii pe care erau afişate cursurile de schimb valutar.

Gridean a spus că în acel moment o persoană neidentificată încă i-a dat femeii cu un spray paralizant în ochi şi a intrat pe lângă ea în casa de schimb valutar, de unde a furat o sumă de bani.

Potrivit sursei citate, din primele verificări, persoana respectivă a furat între trei mii şi patru mii de euro, însă suma exactă va fi cunoscută după ce reprezentanţii casei de schimb valutar vor face inventarul.

Grindean a afirmat că tâlhăria a fost anunţată pe numărul 112, iar la faţa locului au ajuns poliţişti şi reprezentanţi ai casei de schimb valutar.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, Iulia Haţegan, a declarat că, potrivit primelor informaţii, atacatorul este un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani.

Haţegan a spus că în zona casei de schimb valutar au fost instituite filtre, iar poliţiştii din Alba Iulia au un cerc de suspecţi, încercând să identifice atacatorul.

Potrivit sursei citate, casa de schimb valutar avea camere de supraveghere, însă nu se ştie deocamdată dacă funcţionau în momentul tâlhăriei.

Haţegan a spus că femeia trebuia să încuie uşa când a ieşit din casa de schimb valutar, însă aceasta nu a luat nicio măsură de siguranţă.

Haţegan a adăugat spus că femeia a fost dusă la Spitalul Judeţean pentru a primi îngrijiri medicale după care va fi audiată.

Casa de schimb valutar se află în centrul municipiului Alba Iulia, în apropierea unor instituţii importante, precum Direcţia de Finanţe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jaf la o casă de schimb valutar din Alba Iulia, o casieră a fost atacată cu spray paralizant.
 Vizualizări articol: 305 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jaf la o casă de schimb valutar din Alba Iulia, o casieră a fost atacată cu spray paralizant0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei