Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 dec 2009 - Anul XIV, nr. 288 (4274)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Traian Băsescu, 50,33%:

„E un fleac, i-am ciuruit!”

La câteva ore după ce estimările institutelor de sondare îl anunţau pe Mircea Geoană câştigător al alegerilor prezidenţiale de duminică, Traian Băsescu, aflat la sediul PDL unde se desfăşura numărătoarea paralelă a voturilor de la turul II, a declarat: "E un fleac, i-am ciuruit!".
Duminică noaptea, la plecarea de la sediul PDL din strada Modrogan 22 Traian Băsescu a spus "E un fleac, i-am ciuruit!", susţinând că rezultatele sunt confirmate de statistică.
"Şi, pentru presă, să ştiţi că rezultatele sunt confirmate de statistică", a spus el.
Traian Băsescu a părăsit sediul PDL la volanul autoturismului Logan aparţinând SPP.

 

Băsescu: Trebuie să mai muncesc cinci ani

Traian Băsescu a declarat, ieri, că marele perdant al alegerilor de duminică este chiar el, pentru că trebuie să muncească şi în următorii cinci ani, pe când Dumnezeu i-a iertat pe Mircea Geoană şi pe Crin Antonescu de muncă în această perioadă.
Întrebat de un reporter în legătură cu cine a pierdut cel mai mult la alegerile de duminică, Crin Antonescu sau Mircea Geoană, Băsescu a răspuns râzând: "Eu".
"Trebuie să mai muncesc cinci ani. Pe ei i-a iertat Dumnezeu de muncă în următorii cinci ani", a explicat, râzând, Traian Băsescu.
Şeful statului a mai spus că nu are "catalog" pentru a cataloga reacţia lui Mircea Geoană la aflarea rezultatelor exit-poll-urilor.
Traian Băsescu a fost prezent ieri după-amiază, vreme de aproximativ jumătate de oră, la sediul său de campanie, unde a fost aplaudat de circa 20 de susţinători, dar şi de membrii staffului său de campanie.
De asemenea, Traian Băsescu a anunţat că marţi, după ce BEC va comunica rezultatele oficiale ale alegerilor prezidenţiale, va susţine o declaraţie de presă la Palatul Cotroceni.

 

Victor Ponta: La PD-L sistemul de fraudare a funcţionat mai bine

Social democratul Victor Ponta, purtătorul de cuvânt al lui Mircea Geoană, a declarat la Realitatea TV, legat de diferenţa de la exit-poll-uri şi şi rezultatele de la BEC, că partidul său a câştigat la voturi, dar "la ei sistemul a funcţionat mai bine". "S-a întâmplat lucrul ăsta şi pe vremea lui Ceauşescu şi până la urmă a căzut şi Ceauşescu. O să cadă şi Traian Băsescu. eu îmi permit faţă de colegii mei să mă bat în următorii ani ca să îmi fac această datorie" a spus Ponta.
Victor Ponta a subliniat că "sistemul de fraudare şi de furt" al PD-L a "funcţionat mai bine". "Ştiam că ne batem cu ei. Trebuia să câştigăm la zece procente ca să ne batem cu ei, dar nu am câştigat la zece, probabil am câştigat doar la trei-patru. Şi atunci sistemul lor a fost mai bun", a spus purtătorul de cuvânt al lui Mircea Geoană.
"Eu am 37 de ani. Peste trei ani vreau să scap de Traian Băsescu, nu peste cinci", a concluzionat Victor Ponta.
Întrebat dacă şi PSD a avut un sistem de fraudare în condiţiile în care afirmă că sistemul PD-L a fost "unul mai bun", Ponta a refuzat să răspundă.

 

Năstase: E inadmisibil ca legitimitatea de preşedinte să se bazeze pe ideea de ciuruire a celorlalţi

Preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase, a declarat, ieri, după CExN , că este "absolut inadmisibil" ca legitimitatea preşedintelui Traian Băsescu să se bazeze pe ideea că a reuşit să-i "ciuruiască" pe "ceilalţi", respectiv pe adversarii săi politici.
"Din punct de vedere politic, trebuie să spunem că este inadmisibil ce s-a întâmplat, este absolut inadmisibil ca legitimitatea unui preşedinte să se bazeze pe ideea că a reuşit să-i ciuruiască pe ceilalţi", a precizat Năstase.
El a arătat că este important pentru PSD să dovedească faptul că marea majoritate a cetăţenilor a înţeles că este nevoie de stabilitate politică.
"Consider că este important să dovedim că marea majoritate a cetăţenilor, şi spun marea majoritate, întrucât am înţeles că Traian Băsescu nu-i consideră cetăţeni pe cei care au votat pentru Mircea Geoană, au înţeles că e nevoie de stabilitate politică şi înţelepciune", a spus Nastase.
Traian Băsescu a declarat, duminică noapte, în jurul orei 3.00, înainte de a pleca de la sediul PDL, unde s-a făcut numărătoarea paralelă a voturilor de la turul II al alegerilor prezidenţiale: "E un fleac, i-am ciuruit!".
"E un fleac, i-am ciuruit!", a spus Băsescu.
Anterior, liderul PDL Adriean Videanu a anunţase, duminică noapte, că, potrivit numărătorii paralele a voturilor din turul II făcute de PDL, preşedintele Băsescu ar câştiga un nou mandat.

 

Năstase: Înclin să cred că acuzaţiile de fraudare a alegerilor sunt întemeiate

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a declarat, ieri, la sosirea la sediul PSD, că înclină să creadă că acuzaţiile de fraudare a alegerilor sunt întemeiate.
Năstase a spus că rezultatele parţiale anunţate de BEC "trebuie luate aşa cum sunt", însă acest lucru nu înseamnă că PSD nu trebuie să privească critic "schimbul de rezultate" dintre estimările sondajelor şi datele BEC.
El a menţionat că numărul buletinelor de vot anulate a fost aproape de două ori mai mare decât diferenţa de voturi dintre Traian Băsescu şi Mircea Geoană publicată de BEC.
"Înclin să spun că acuzaţiile de fraudă sunt întemeiate. Rămâne însă de văzut ce vor decide colegii noştri în legătură cu acest rezultat şi cu strategia politică pe care o vom asuma în perioada următoare", a adăugat Năstase.
Întrebat dacă liderii PSD s-au pripit, duminică seară, aclamând victoria, Năstase a spus că el s-a arătat mai precaut întrucât istoria altor alegeri a arătat că în segmentul orar 19.00 - 21.00 se pot întâmpla multe lucruri, iar estimările la ieşirea de la urne se bazau pe centralizările făcute la ora 19.00.
Întrebat dacă se repetă istoria din 2004, când a pierdut în faţa lui Băsescu, Năstase a răspuns că este greu de apreciat.
"Afirmaţia făcută de Traian Băsescu, înainte de a se urca în Logan - «un fleac, i-am ciuruit» - arată foarte clar mentalitatea unui preşedinte al tuturor românilor, desigur cu ghilimelele de rigoare", a mai spus Năstase.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „E un fleac, i-am ciuruit!”.
 Vizualizări articol: 898 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 12 voturi
„E un fleac, i-am ciuruit!”3.0512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   VIRUS trimis de
( 8 dec 2009, 11:17:57
Cum avem si citiva oameni cu minte luminata (inventatori,fizicieni,biologi,spargatori de carduri,nasa,pentagon,hoti de X6) nu poate inventa o gripa aviara pt politiceni(cei ce bag mina si nu fac nimik pt tara) capsunarii sint dispusi sa subventioneze cu bani frumosi inventia ca o sa fie nevoie de inventie ca vin vremuri grele pt rom.
2.   Limbaj de cartier! trimis de
( 8 dec 2009, 11:36:55
De asta il evita presedintii altor state, pentru ca nu stie sa lege o fraza. Se crede pe nava cu prostituatele.
3.   Ha ha ha! trimis de
( 8 dec 2009, 11:39:02
I-a trecut lui Basescu glontul pe la ureche. Dar a fost mai rapid decat comunistii si i-a ciuruit el pe ei.happy
4.   Comunist trimis de
( 8 dec 2009, 11:39:23
Se vede cine-s comunistii!
5.   Clar... trimis de
( 8 dec 2009, 12:15:07
Este clar ca in tara Basescu a pierdut dar l-au scos castigator cei din Republica Moldova(!!!?????) si cei care lucreaza in exterior si care nu au habar care este realitatea din tara(vorbesc in deplina cunostinta de cauza). Problema este ca vor plati acest vot cei care locuiesc si traiesc zi de zi pe pielea lor politica geniului Basescu impreuna cu Udrea,Ritzi,Boc,Flutur. Suntem un popr de masochisti si avem ceeea ce meritam! Toti politicienii ,fara exceptie,sunt niste jigodii carora nu le pasa de omul de rand si dovada lupta pentru putere este chiar viitoarea alianta PD-L - PNL. Credeati ca are vreun candidat sau vreun partid alt interes decat osul???
6.   Ajunge trimis de
( 8 dec 2009, 12:48:22
la munca oameni buni caci la vorbe si la dat suturi in C.U.R suntem campioni mondiali.
7.   Petru TUDOR1973 trimis de
( 8 dec 2009, 12:53:03
baiat idiot care esti, in orice tara oamenii se impart in 2 categorii: oameni de rand si elite. este ABSOLUT alegerea ta in care vrei sa te incadrezi, la fel cum este alegerea ta cat de multa scoala vrei - sau esti in stare - sa faci. oamenii de rand, cum atat de livresc ii numesti tu, au nevoie de locuri de munca, nu de protectie sociala. ei trebuie sa munceasca si sa aiba primeasca un salariu care sa le asigure o viata decenta. tara nu trebuie sa fie condusa de muncitori sau de tarani, ci de politicieni bine pregatiti. cei care l-au votat pe geoana nu sunt decat niste paraziti care vor sa stea acasa si sa primeasca ajutoare sociale, ajutoare de somaj si pensii cat mai mari. pe timpul comunistilor, modul de viata iti era impus si dictat, si altcineva iti facea seara patul in care dormeai. cum au venit vremurile in care fiecare trebuie sa isi imbunatateasca viata prin forte proprii si munca din greu, cum ati intrat in panica, "social-democrati" mizerabili.
8.   ... trimis de
( 8 dec 2009, 12:57:34
nu sunt un fan infocat al lui basescu, nu a fost un presedinte exceptional, dar v-as pune cu gura pe bordura si v-as calca cu bocancii pe cap pe voi toti care va dati cu parerea despre politica fara sa aveti cea mai vaga idee de dreapta sau stanga. internetul e destul de accesibil, intrati si cautati ce v-ar oferi un regim de stanga, lichelelor.
8.1  RE: ... trimis de
( 8 dec 2009, 13:28:52
care dreapta expertul lui peste? dreapta aia cu care a dat base in copil ? PD a stat 15 ani �n Internationala Socialista si �nca poarta trandafirul, simbolul socialismului, �n piept...a vorbi despre dreapta sau stanga la noi e o utopie... in tara asta dreapta e stanga si stanga e dreapta dupa cum o cere interesul !
8.2  RE: ... trimis de
( 8 dec 2009, 13:50:38
Vad ca ai convingeri de dreapta. Si eu. Deosebirea intre noi 2 e ca eu nu am o viziune extremista asa cum este a ta. Pe wikipedia vei gasi o descriere a fascismului si ai sa vezi ce bine te incadrezi acolo.

Venirea stangii la putere nu inseamna comunism (spuneai ca te-ai documentat in privinta stangii politice) sau abolirea masurilor specifice dreptei, cum nici venirea dreptei nu inseamna abolirea masurilor de stanga.

Un stat democratic din zilele noastre nu poate avea masuri exclusiv de stanga sau de dreapta. Masurile de stanga se echilibreaza cu cele de dreapta. Masurile de protectie sociala specifice stangii, sunt de multe ori sustinute financiar prin masuri de dreapta, masuri menite sa stimuleze economia in a aduce venituri mai mari statului.

Campania s-a terminat. E timpul sa trecem peste pasiuni si sa revenim la RATIUNE.
9.   Pemntru cumatra Plesca trimis de
( 8 dec 2009, 13:05:55
Cumatra draga, degeaba am carat noi cu masinile tot babetul din Voitinel la vot ca nici dracu nu ne mai scapa. degeaba am castigat cu 60% in voitinel ca flutur ne-a traso. intai ma exclus pe mine, acu nea batut la vot. pacat de sarmale si sampanie ca au fost tare bune. pacat ca am pierdut. asa poate ne invatam si noi cu infrangerile care vor veni de acum. noapte buna cumatra draga
10.   Da, dreapta trimis de
( 8 dec 2009, 14:55:48
nu stiu daca sunt chiar atat de dreapta, dar sunt nevoit sa ma apropii... Sunt absolvent de facultate in romania si foarte curand de masterat in anglia - care dupa cum probabil nu stiti, costa destul de mult - si ultimul lucru pe care mi-l doresc este sa ma intorc in romania si o parte din taxele pe care le platesc eu sa mearga la cei care sunt prea prosti sau prea lenesi sa-si faca un viitor prin propriile lor forte. Masurile sociale in care as investi bani ar fi educatie si sanatate. Omului trebuie doar sa i se arate drumul, nu sa fie pus in functii din motive subiective. Cunosc personal zeci de cazuri in care familii intregi apte de munca au primit timp de luni bune 800 de RON/luna pentru ca au depus un dosar la primarie. Sa fim seriosi...
11.   HYYBE trimis de
( 8 dec 2009, 14:57:20
Mai idiot ca tine pe acest forum nu exista si iti explic de ce:

1.Un presedinte nu da **** in direct,nu consuma alcool si se urca la volan baut, nu talhareste oamenii ca sa le ia telefonul, nu-i face tigani imputiti, nu loveste copiii cu palma peste fata cum face Basescu pe care-l lingi tu in****asa delicat. Poate ca muncesc mai mult ca tine idiot de doi lei si sa stii ca mama ta trebuia sa te puna pe calea ferata de mic si asa scapam cu un prost spalat pe creier mai putin. Voi astia care va erijati in mari aparatori ai democratiei NU PUTETI ACCEPTA CA SUNT OAMENI CU ALTE PARERI. Dar la neuronul tau stingher n-ai cum pricepe asta ! Ai facut o alegere proasta mai harnicutule!
12.   Da, dreapta trimis de
( 8 dec 2009, 14:59:37
nu stiu daca sunt chiar atat de dreapta, dar sunt nevoit sa ma apropii... Sunt absolvent de facultate in romania si foarte curand de masterat in anglia - care dupa cum probabil nu stiti, costa destul de mult - si ultimul lucru pe care mi-l doresc este sa ma intorc in romania si o parte din taxele pe care le platesc eu sa mearga la cei care sunt prea prosti sau prea lenesi sa-si faca un viitor prin propriile lor forte. Masurile sociale in care as investi bani ar fi educatie si sanatate. Omului trebuie doar sa i se arate drumul, nu sa fie pus in functii din motive subiective. Cunosc personal zeci de cazuri in care familii intregi apte de munca au primit timp de luni bune 800 de RON/luna pentru ca au depus un dosar la primarie. Sa fim seriosi...
13.   Masterand.. trimis de
( 8 dec 2009, 14:59:40
Si mai masterandule in Anglia tat-tu trebuie sa fie mare grangur PD-L daca-si permite sa te tina la asa scoli inalte. Du-te tu in Anglia ca esti prea fin pentru noi dobitocule!
14.   ... trimis de
( 8 dec 2009, 15:05:04
cel mai scurt banc ! geoana presedinte !laughing)))
15.   Ptr tudor trimis de
( 8 dec 2009, 15:10:14
tudor draga, dupa cum am precizat - stii ce inseamna precizat, nu? - nu il apar pe basescu, ci doar cred ca este raul mai mic. Ca sa poti avea o discutie - discutie inseamna dialog, schimb de replici - cu mine, mai ai de acumulat probabil cativa metri cubi buni de informatie, dar nu ai cum, pentru ca aparent esti ocupat sa muncesti mai mult ca mine. Problema mea era cu geoana si cu stanga, in general. Masele - adica multimile de oameni, nu alea sub care cazi tu dupa 2 sticle de spirt medicinal - au nevoie de protectie si impuls in acelesi timp. Din nefericire, romania are doar 2 solutii: regim puternic de stanga, lumea o duce bine, asistenta sociala e gratuita, dar nu se face nici un progres economic si extern, niciodata, sau un regim puternic de dreapta, care ne face sa simtim ca suntem o generatie de sacrificiu, dar care sa duca romania la standarde europene in 30 - 40 de ani. Dupa limbajul folosit de tine nu pot decat sa banuiesc ca parintii tai erau cel putin veri drepti...
16.   Mda... trimis de
( 8 dec 2009, 15:15:27
tatal meu este un simplu profesor la o scoala de la tara, eu sunt nevoit sa muncesc norma intreaga ca sa-mi pot plati studiile, cretinule. Si fac asta acum, pe termen scurt, ca sa pot obtine peste 2-3 ani o slujba prin care sa pot avea viitorul - pe termen lung - lipsit de griji. Dar, dupa cum spuneam, ai nevoie de putin creier si o mica viziune de dreapta ca sa poti citi printre randuri chestia asta care se numeste viata.
17.   Mda... trimis de
( 8 dec 2009, 15:17:00
tatal meu este un simplu profesor la o scoala de la tara, eu sunt nevoit sa muncesc norma intreaga ca sa-mi pot plati studiile, cretinule. Si fac asta acum, pe termen scurt, ca sa pot obtine peste 2-3 ani o slujba prin care sa pot avea viitorul - pe termen lung - lipsit de griji. Dar, dupa cum spuneam, ai nevoie de putin creier si o mica viziune de dreapta ca sa poti citi printre randuri chestia asta care se numeste viata.
18.   Pt.HYYBE trimis de
( 8 dec 2009, 15:26:15
Mai istetule! Dialog inseamna sa discute doua sau mai multe persoane si sa-si respecte fiecare interlocuitorul(tu stii ce inseamna ca esti masterand nu?) iar acest lucru nu se intampla la PD-L de sus de la Capitan si pana jos,jos unde te afli tu. Voi sunteti posesorii adevarului absolut si ca voi nu-i nimeni. Parintii mei,Dumnezeu sa-i odihneasca, au muncit ca sa aiba niste talhari ca parintii tai de unde fura sa te tina pe tine acuma la masterat in Anglia de unde ne dai noua lectii de democratie. Chiar daca nu-ti convine tie si portocaliilor tai mai sunt si oameni care vor sa traiasca bine acum ca nu traiesc 100 de ani. Sa se sacrifice Basescu si toata sleahta lor de hoti(din care probabil si tu faci parte) nu populatia Romaniei careia el promite bunastarea peste 15 ani. Te vad baiat citit ,ca nu prea gresesti gramatical,ar trebui sa-ti canalizezi energiile in directii mai bune! Lasa pupincurismul in seama altora mai antrenati ca-i pacat de tineretea ta !
18.1  RE: Pt.HYYBE trimis de
( 8 dec 2009, 17:45:34
daca ai ajuns sa ironizezi un om pentru ca face un master.. esti jos de tot, mai tudore.. imi amintesti de Marza cajvaneanul.. apropo nici nu cred ca stii ce e ala masterand asa ca nu mai ironiza aiurea, fiecare si-a ales ce drum in viata a vrut. Tu l-ai ales pe cel pavat cu aur de PSD, sa fii sanatos!
19.   Da.. trimis de
( 8 dec 2009, 15:31:55
Daca tatal tau e profesor cu siguranta ai chiulit de la orele de dirigentie unde se predau lectii de bun-simt! Cinste tie ca muncesti dar asta nu-ti da dreptul sa-i judeci pe altii care n-au avut posibilitatile tale si poate norocul tau. M-ai atacat fara sa te jignesc si meriti raspunsul primit. Sa fii sanatos si tu si parintii tai de dreapta dar trebuie sa accepti ca sunt si oameni cu alte opinii.Asta inseamna democratia cum o inteleg eu chiar daca n-am atata scoala ca tine.
20.   Esti pornit rau... trimis de
( 8 dec 2009, 15:37:38
inseamna ca tatal meu a fost cel mai prost hot din lume, daca tot ce a reusit sa fure a fost un post de profesor la tara. prost mai poti fi! nu stiu daca ai copii sau nu dar daca ai, imi pare rau pentru ei... pentru ca nu vor primi ca mostenire decat - am vrut sa scriu ideologie, dar nu posezi asa ceva - o ura inversunata impotriva... impotriva cui? impotriva lui basescu? sunt sigur ca il displac cel putin la fel de mult ca tine. impotriva mea, care iti sunt net superior? poate, desi asta ar insemna sa mai urasti inca 6 miliarde de oameni. tu cand erai la scoala - asta daca ai fost vreodata - iti aduci aminte cum profesorul vorbea si tu ascultai? asta era doar din cauza ca acel profesor avea acumulate mai multe informatii decat tine. iti sugerez ca de fiecare data cand intalnesti pe cineva dintr-o clasa superioara sa faci la fel. sigur parintii tai nu au erau frate si sora, retardatule?
21.   Noroc??? trimis de
( 8 dec 2009, 15:42:13
imi cer iertare daca eu am fost primul care a atacat, dar tot ce am facut a fost sa imi exprim punctul de vedere, si se pare ca tu ai fost acela caruia nu i-a picat bine o opinie diferita de a lui. oricum, nimic nu-ti scuza limbajul josnic folosit, dar nu cred ca poti mai mult. ar fi fost dragut daca ai fi incercat macar sa vezi punctul de vedere si superioritatea dreptei.
22.   Esti prea prost ... trimis de
( 8 dec 2009, 15:44:46
Esti prea prost pentru secolul asta si acord prea multa atentie unui dobitoc cum esti tu. Am incheiat cu tine porc necioplit masterand .Faculatea ai terminat-o la Spiru nu mai inteligentule ???
23.   Dreapta.. trimis de
( 8 dec 2009, 15:45:56
Stim cu totii ce faci tu cu drepta,mojicule!
23.1  RE: Dreapta.. trimis de
( 8 dec 2009, 16:05:58
@TUDOR 1973

Tudore, sa nu faci lectii cu copilul tau ca-i ratezi viitorul!

@HYYBE

bravo tie.
24.   Noroc??? (continuare) trimis de
( 8 dec 2009, 15:47:09
drumul pe care l-am avut pana acum in viata nu are de-a face cu norocul. tot ce au facut parintii mei a fost sa ma intrebe daca vreau sa fac scoala, si cand le-am raspuns ca vreau, au muncit din greu sa imi asigure asta. tot ce am acumulat pana acum a fost prin munca, prin nopti castigate invatand, uneori prin refuzul de "ma petrece", preferand sa ma alatur anumitor cercuri elitiste. nu te gandi ca a trecut viata pe langa mine, i had my share of funwinking. viziunile mele politice sunt un rezultat al anumitor studii si analize, nu "imi place de geoana". si atunci cine crezi tu ca ar trebui sa fie condus de cine?
25.   Uite de asta... trimis de
( 8 dec 2009, 15:52:43
uite de asta in romania n-o sa fie niciodata bine. pentru ca obiectivitatea e doar un mit. cum incerci sa ii arati cuiva ca este o lume in afara interiorului craniului sau, cum se aprinde si totul de vine personal: parinti, ce faci cu dreapta, idiot, mojic, retardat, etc.

multumesc pentru ajutor tudor, sunt sigur ca lucrarea mea de sociologie despre tine o sa fie foarte apreciata.

tocmai m-ai ajutat sa ma apropii cu inca un pas de ziua in care, cu siguranta, o sa fiu nevoit sa fiu unul din conducatorii tai.

mersi enorm!
26.   Ptr lexus trimis de
( 8 dec 2009, 16:12:22
Multumesc!

Nu numai ca esti destul de istet incat sa stii cum merge treaba in viata asta, dar ai si gusturi la masini. Bravo!
27.   Vorbe de... trimis de
( 8 dec 2009, 17:02:19
parca ati iesit acum de la crisma si ati luat/o pe ulei daca va uitati ce ati scris nu vi se face rusine?

unde va treziti

?

unul cica are scoli inalte... halal scoli acolo nu se invata si cum sa vorbesti si celalalt vai de capu nostru
28.   Imi cer scuze... trimis de
( 8 dec 2009, 17:10:12
Imi cer scuze pt.limbajul meu si pot sa-mi asum greseala. Insa am citit doaar postul tau si nu si ale celorlalti. Ia-te de mana cu Lexus cel apreciat de tine si cautati o tara pentru convingerile voastre fasciste.Intradevar cum ti-a replicat si dl. de mai sus KOUKOUDOU ai depasit orice stadiu de dreapta esti nitel extremist adik fascist. Cu idioti ca tine si ca Lexus Adolf Hitler a facut ce a facut . Daca spune Seful o sodomizezi un pic si pe mamica ta nu-i asa? Cauta pe net sa vezi ce inseamna termenul ,,sodomizare,, creier spalat ce esti!
28.1  RE: Imi cer scuze... trimis de
( 8 dec 2009, 17:54:30
Tot o politica de stanga a adoptat si Hitler. Iti place sa-i spui numel dar nu cred ca stii cine a fost defapt si cat rau a facut.

Tot o politica de stanga a adoptat si dramaturgul englez Bernard Shaw, care l-a sustinut pe Hitler si a spus ca oamenii care nu aduc nici un beneficiu societatii traiesc degeaba si trebuie omorati toti. A mai zis multe altele cu o seninatate bolnava.

Asa ca traiasca dreapta!
29.   Scuze trimis de
( 8 dec 2009, 17:28:09
imi cer mii de scuze de la cititorii online ai monitorului pentru limbajul necorespunzator folosit in comentariile de mai sus, precum si de la tudor1973 pentru replicile taioase si personale pe care i le-am dat.

trebuie sa precizez ca interventiile mele pe acest "forum" au fost un experiment in urma caruia trebuie sa prezint o lucrare in cadrului masteratului pe care il urmez.

in nici un moment lucrurile spuse nu au avut o tenta personala si nu au fost scrise cu scopul de a aduce vreun afront personal vreunui cititor.

desi sunt o persoana cu convingeri de dreapta, am fost nevoit sa imping putin lucrurile dincolo de limita pentru a obtine reactiile dorite.

multumesc inca o data persoanelor care m-au ajutat.
30.   Bun trimis de
( 8 dec 2009, 17:52:17
Subscriu si eu celor afirmate de Hyybe mai sus.
31.   ... trimis de
( 8 dec 2009, 20:23:34
Politikia... o meserie in care politrucii profita din plin de pe urma modului simplist de gandire a cetatenilor.

Curios de vazut ce aliante se vor face pentru... ciolan (si aici ma refer la banii care vor veni din UE, caci atat a mai ramas de furat).
32.   Toti la fel trimis de
( 9 dec 2009, 01:52:49
pt majoritatea....care au lasat aceste comentarii sunteti toti niste cocalari in frunte cu basescu

:))))

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei