Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 iul 2009 - Anul XIV, nr. 163 (4149)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Elena Udrea şi Bogdan Olteanu, politicienii tineri cei mai vizibili în blogosferă

Elena Udrea şi Bogdan Olteanu sunt politicienii tineri cu cea mai mare vizibilitate în blogosferă, potrivit unei statistici realizate de ZeList, instrument de monitorizare a blogosferei şi presei româneşti.
Topul celor mai vizibili tineri politicieni în blogosfera românească a fost întocmit în funcţie de numărul de apariţii în blogosferă în perioada 8 iulie 2008 - 8 iulie 2009. Selectarea tinerilor politicieni s-a făcut în funcţie de o serie de factori, precum prezenţa în organizaţiile de tineret ale partidelor din care fac parte, popularitatea, prestigiul şi notorietatea în mass-media.
În topul femeilor politicieni, primul loc este ocupat de Elena Udrea, ministrul Turismului (2.520 de menţionări), aceasta fiind urmată de Elena Băsescu, europarlamentar, fiica preşedintelui Traian Băsescu (2.268 menţionări), şi Roberta Anastase, preşedintele Camerei Deputaţilor (531 de menţionări). În clasament mai figurează Monica Iacob Ridzi, Alina Gorghiu, Lavinia Şandru, Daciana Sârbu, Raluca Turcan, Anca Boagiu şi Andreea Vass.
Bogdan Olteanu este pe primul loc în clasamentul bărbaţilor tineri politicieni, cu 775 de menţionări, el fiind urmat de Cristian Preda, Victor Ponta, Cristian Adomniţei, Sever Voinescu, Cristian Boureanu, Codrut Şereş, Toader Paleologu, Mihai Răzvan Ungureanu şi Sebastian Bodu.
Potrivit ZeList, dintre cele mai importante subiecte din blogosferă au făcut parte jignirea adresată de premierul Emil Boc jurnalistului Victor Ciutacu, pe care acesta l-a numit "derbedeu", într-o înregistrare după o discuţie în direct în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3, precum şi scandalul declanşat în legătură cu Monica Iacob Ridzi şi cheltuielile făcute de aceasta pentru Ziua Tineretului.
În iunie, din cele 32.769 de bloguri monitorizate de ZeList, 11.880 au publicat cel puţin un post. Comparativ cu luna mai, numărul total al posturilor a crescut cu 1,3%, la 168.013. Pe de altă parte, numărul comentariilor a scăzut cu 35,6%, de la 254.286, în mai, la 187.485, în iunie.
Luna trecută, cele mai comentate zece bloguri româneşti au fost Ciutacu.ro, Zoso.ro, Monden.info, Tolo.ro, Visurat.ro, Cabral.ro, Mircea-badea.ro/blog, Morar.catavencu.ro, Mihaibendeac.wordpress.com şi Tudorchirila.blogspot.com.
Tot în iunie, în topul celor mai virale videoclipuri au figurat trei melodii ale lui Michael Jackson - "Earth Song" (apărut pe 40 de bloguri), "Dirty Diana" (40 de bloguri) şi "They don\'t care about us" (33 de bloguri).
ZeList, dezvoltat de TreeWorks, este cel mai complex instrument de monitorizare a blogosferei şi presei româneşti, urmărind peste 32.198 de bloguri şi 40 de surse de ştiri online.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elena Udrea şi Bogdan Olteanu, politicienii tineri cei mai vizibili în blogosferă.
 Vizualizări articol: 343 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elena Udrea şi Bogdan Olteanu, politicienii tineri cei mai vizibili în blogosferă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei