Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 iul 2009 - Anul XIV, nr. 162 (4148)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Nou în centrul comunei Suceava: păpuşa gătită mireasă!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Schimbat de preşedintele PD-L al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, din funcţia de arhitect-şef al judeţului, Constantin Rabiniuc a fost luat de bun, de odihnit şi de competent de primarul PD-L al Sucevei, Ion Lungu.
După ce fostul cinematograf „Modern” a fost modernizat din vorbe de către domnul Lungu vreme de câţiva ani de zile, în sfârşit a venit şi momentul în care vor începe, efectiv, lucrările. Hai c-am făcut o glumă proastă! Până când imobilul aflat în centrul Sucevei va arăta mai bine şi va redeveni funcţional vor mai trece câţiva ani de împliniri măreţe.
Totuşi, sunt semne că lucrările se pregătesc să înceapă. Măcar pe hârtie. Primăria condusă de Ion Lungu pe drumurile pline de gropi din Suceava organizează un concurs de proiecte de renovare a fostului cinematograf. Chiar dacă a demonstrat în atâtea rânduri că se pricepe la toate, domnul Lungu nu va face parte din comisia de evaluare a proiectelor.
În schimb, unul dintre cei trei membri ai comisiei care are menirea de a alege proiectul cel mai reuşit este Constantin Rabiniuc. E de presupus că, astfel, Ion Lungu încearcă să-i mulţumească arhitectului Rabiniuc pentru că l-a ajutat să-şi ducă la îndeplinire ambiţiosul său plan: cel de transformare a municipiului Suceava în cea mai mare comună din ţară, din Uniunea Europeană şi din lume.
Dacă arhitectul-şef al judeţului Constantin Rabiniuc n-ar fi stat cu ochii închişi, cu capul la cutie şi cu limba în gură, centrul Sucevei n-ar fi fost transformat în capitala mondială a kitch-ului, iar pe străzile Sucevei n-ar fi apărut, din negura istoriei prostului gust, căruţe pline cu ghivece de flori şi fântâni cu cumpănă, iar plăcile de marmură din buricul târgului n-ar fi fost acum bucăţi.
Drept mulţumire că Ion Lungu l-a băgat în seamă, fostul arhitect-şef al judeţului, Constantin Rabiniuc, va vota proiectul prin care realizatorul acestuia va propune ca pereţii exteriori ai fostului cinematograf „Modern” să fie desenaţi cu căprioare care beau apă din izvor, (aşa vă urez eu vouă succesuri în viitor), lipirea unui banner cu „Răpirea din Serai” şi montarea, la intrarea în imobil, a unei statui reprezentând o păpuşă gătită mireasă. O păpuşă făcută din fibră de sticlă şi vopsită cu bronz la fel ca statuia „Bucovina înaripată” din centrul comunei Suceava, care a costat bugetul localităţii nu mai puţin de patru miliarde de lei vechi (!!!) şi cu care se mândreşte, atât de mult, Ion Lungu.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nou în centrul comunei Suceava: păpuşa gătită mireasă!.
 Vizualizări articol: 3389 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 28 voturi
Nou în centrul comunei Suceava: păpuşa gătită mireasă!4.4528

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei