Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 iul 2009 - Anul XIV, nr. 163 (4149)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Zbor internaţional

Astăzi, prima cursă aeriană Suceava - Viena

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Începând de astăzi, compania Blue Air va opera de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” din Salcea, primul zbor fiind spre Viena. Programul de zbor al acestei companii de pe aeroportul sucevean cuprinde două zboruri externe directe, Viena şi Veneţia, şi un zbor intern, spre Cluj-Napoca, toate acestea fiind operate în regim tur – retur. Directorul de relaţii publice al Blue Air, Florentina Ivan, a precizat că biletele de avion sunt disponibile deja pe site-ul de internet al companiei, la agenţiile proprii, prin serviciul Reservations and Customer Service, la agenţiile de turism partenere. De asemenea, în perioada imediat următoare, în Suceava va fi deschisă o agenţie Blue Air, pe strada Nicolae Bălcescu nr. 4.
Preţul mediu minim al unui bilet spre Cluj va fi de 16 euro pentru o călătorie şi 43 de euro pentru tur - retur. În ceea ce priveşte cursele externe, pentru Viena preţul va fi de 55 euro pentru o călătorie şi 115 euro pentru tur - retur, iar pentru Veneţia, 60 euro pentru o călătorie şi 125 de euro pentru tur - retur. Reprezentanţii companiei au precizat că pentru zborurile din Suceava vor fi şi oferte speciale.
„Prin introducerea noilor rute, compania Blue Air îşi consolidează poziţia atât pe piaţa naţională, cât şi pe cea internaţională, oferind o soluţie eficientă celor din regiunea Suceava care îşi doreau să ajungă într-un timp mai scurt şi la preţuri accesibile la aceste destinaţii”, a declarat Florentina Ivan. Ea a spus că prin adăugarea celor trei curse, Blue Air ajunge la 19 destinaţii noi lansate în cursul acestui an, incluse în orarul de vară 2009.
Orarul după care vor zbura cursele Blue Air de pe aeroportul din Salcea va fi următorul: Suceava – Viena 10:15 – 11:15 (luni/miercuri), Viena – Suceava 12:00 – 15:00 (luni/miercuri), Suceava – Viena 13:15 – 14:15 (vineri), Viena – Suceava 15:00 - 18:00 (vineri), Suceava – Veneţia 8:15 – 10:15 (marţi/joi), Veneţia – Suceava 11:00 – 15:00 (marţi/joi), Suceava – Veneţia 15:00 – 17:00 (duminică), Veneţia – Suceava 17:45 – 21:45 (duminică), Cluj – Suceava 07:00 – 07:45 (luni/marţi/miercuri/joi), Suceava – Cluj 17:00 – 17:45 (luni/marţi/miercuri/joi).

 

Flutur: „După 47 de ani va zbura o aeronavă internaţională”

La rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a precizat că prezenţa companiei Blue Air în judeţul Suceava, cu zboruri de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare”, va duce la o deschidere mai mare a judeţului către oamenii de afaceri şi către turişti. El a spus că aceştia vor putea veni direct în judeţul Suceava, evitând astfel să aterizeze în alte oraşe, precum Iaşi, Bacău sau Bucureşti. „În sfârşit, după 47 de ani va zbura o aeronavă internaţională. Este un lucru extrem de important, pentru că pentru prima dată Suceava operează curse internaţionale. Obligaţia noastră, a administraţiei judeţene, este să grăbim modernizarea aeroportului din Suceava”, a declarat Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Astăzi, prima cursă aeriană Suceava - Viena .
 Vizualizări articol: 4331 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Astăzi, prima cursă aeriană Suceava - Viena5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Necesitate trimis de
(15 iul 2009, 11:21:03
-este un lucru extrem de util dar din fericire nu e meritul acestui bandit care se numeste FLUTUR.

2.   Da trimis de
(15 iul 2009, 14:39:49
momentan nu e datorita lui, dar dak se tine de promisiune si modernizeaza aeroportul ar fi cevawinking
2.1  RE: Da trimis de
(15 iul 2009, 14:40:48
inca ceva........ domnu fotograf de la monitorul, misto pozalaughing)) , ai luat cursuri la seral sau chiar esti amator ?
3.   Buna trimis de
(15 iul 2009, 14:48:40
Voia sa pozeze mai jos dar era sigur ca nu o sa o publice sefii. Fetitele astea sunt foarte bune pe post de PR-iste. Si ce salariu baban ridica sa dea din gura 2 vorbe...........

Domn Flutur e domn, el castiga mai mult in schimb risca si mai mult. Meseria asta de politician este mai grea decat cea de grajdar! Trebuie sa starnesti gunoiul si mirosul de mai multe ori. Ceva masca de gaze? Nu! Politicienii sunt rezistenti!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei