Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 iul 2009 - Anul XIV, nr. 163 (4149)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Admitere la facultate

Universitatea Suceava „luată cu asalt” chiar din prima zi de înscrieri

Miercuri, 15 Iulie 2009 (16:03:20)

Prima sesiune de admitere la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava din acest an a început cu un număr mare de candidaţi veniţi să-şi depună dosarele chiar din prima zi.
Miercuri, Universitatea Suceava a dat startul înscrierilor la facultate, iar absolvenţii interesaţi să urmeze cursurile universitare în instituţia de învăţământ superior suceveană nu au zăbovit şi chiar de la primele ore ale dimineţii s-au prezentat la centrele de înscriere. În toate sălile în care se fac înscrieri, miercuri dimineaţă era agitaţie, iar candidaţii stăteau la coadă pentru a-şi depune dosarele. Facultatea de Ştiinţe Economică şi Administraţie Publică face înscrieri în aula universităţii, sală care era plină chiar de dimineaţă, la puţin timp după ce a început ziua de înscrieri. Specializările de la această facultate sunt, ca în fiecare an, atractive pentru absolvenţii de liceu, unii dintre ei alegând să se înscrie chiar la mai multe profiluri din cadrul aceleiaşi facultăţi.
Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava a scos la concursul admitere la facultate, sesiunea iulie, aproape 4000 de locuri cu şi fără taxă, la studii de licenţă, învăţământ de zi şi învăţământ la distanţă. Pentru studiile de licenţă, învăţământ de zi, fără taxă, Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării a alocat un număr de 928 de locuri, iar Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor va beneficia de cele mai multe locuri fără taxă din universitate, şi anume 163 de locuri. Taxele de înscriere sunt cuprinse între 50 de lei şi 150 de lei, în funcţie de facultate şi numărul de domenii la care se înscrie candidatul.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Universitatea Suceava „luată cu asalt” chiar din prima zi de înscrieri.
 Vizualizări articol: 7623 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Universitatea Suceava „luată cu asalt” chiar din prima zi de înscrieri1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei