Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 feb 2009 - Anul XIV, nr. 28 (4014)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Austeritate

Tăriceanu, acuzat că şi-a transferat un Audi A6 de la Guvern la Parlament

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, ieri, în plenul Camerei, că fostul premier Călin Popescu Tăriceanu este "singurul om care nu vrea să se supună regimului de austeritate" pentru că şi-a transferat în decembrie 2008, de la Guvern la Parlament, un Audi A6.

"Există un singur om care nu vrea să se supună regimului de austeritate şi acesta este fostul premier, care şi-a transferat în decembrie, de la Guvern, cu sprijinul fostului ministru Cristian David şi a lui Bogdan Olteanu, un Audi A6, care a dorit să fie la dispoziţia domniei sale. Este singurul deputat al României care mai solicită să meargă cu o maşină super-specială, spre diferenţă de alţi lideri de grup", a spus Cezar Preda.

El l-a criticat dur pe Călin Popescu Tãriceanu, în timpul dezbaterilor proiectului bugetului Camerei Deputaţilor pe anul 2009, după ce liberalii, prin deputatul Eugen Nicolăescu, au cerut reducerea acestui buget.

Cezar Preda, care este şi secretar al Camerei Deputaţilor, a venit la tribuna Parlamentului pentru a explica de ce bugetul Camerei pe 2009 este mai mare cu 22,1% decât în anul 2008.

Preda a spus că în buget nu au fost prevăzute sume pentru achiziţia de maşini, arătând că sunt şefi de comisii care merg cu maşini vechi de 9 ani, autoturisme care au peste 300.000 de kilometri la bord.

El a mai spus că s-a întrebat de ce a crescut suma pentru combustibil şi a constatat că în 2007 s-au luat tichete de combustibil în valoare de 3 milioane de lei, care nu s-au folosit.

Cezar Preda i-a criticat pe liberali, care au anunţat că nu votează bugetul Camerei pe anul 2009, deputatul PDL precizând că nu-i place "făţărnicia şi populismul lăbărţat".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăriceanu, acuzat că şi-a transferat un Audi A6 de la Guvern la Parlament.
 Vizualizări articol: 323 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tăriceanu, acuzat că şi-a transferat un Audi A6 de la Guvern la Parlament0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei