Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 feb 2009 - Anul XIV, nr. 28 (4014)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Temperare

Lungu propune plafonarea salariilor şefilor asociaţiilor de proprietari la 2000 de lei

Joi, 5 Februarie 2009 (16:21:12)

Salariile şefilor asociaţiilor de proprietari ar putea fi plafonate la maxim 2000 de lei.

Cel care a propus o grilă de salarizare a preşedinţilor de asociaţii este primarul Sucevei, Ion Lungu, care a purtat discuţii pe această temă şi cu reprezentanţii asociaţiilor de proprietari.

„Le-am recomandat şi preşedinţilor asociaţiilor de proprietari să îşi pună nişte salarii decente şi să le facă publice. Sunt trei categorii de asociaţii de proprietari – mici, mijlocii şi mari. Din punctul meu de vedere, salariul preşedintelui unei asociaţii de proprietari nu poate depăşi nivelul salariului unui şef de serviciu din Primărie. Ar fi pertinent ca la o asociaţie mică, salariul preşedintelui să fie de 1000 de lei, la o asociaţie mijlocie – 1500 de lei, iar la una mare să ajungă până la 2000 de lei. Dacă ei se vor legitima în faţa oamenilor, îşi vor face publice salariile, vor avea mult mai multă autoritate în faţa oamenilor, care nu vor mai avea de ce să fie suspicioşi”, a declarat şeful municipalităţii sucevene.

Referitor la zvonurile despre salariile mari ale şefilor de la asociaţiile de proprietari, Ion Lungu a adăugat: “Nu este normal ca un şef de asociaţie să aibă salariul mai mare ca primarul”.

De asemenea, primarul Ion Lungu i-a sfătuit pe suceveni să se implice şi să participe la adunările generale ale asociaţiilor de proprietari, care se ţin în această perioadă, mai ales că în cadrul acestora vor fi votate atât salariile preşedinţilor, cât şi decizia ca acestea să fie făcute publice, pe listele lunare de cheltuieli.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu propune plafonarea salariilor şefilor asociaţiilor de proprietari la 2000 de lei.
 Vizualizări articol: 742 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Lungu propune plafonarea salariilor şefilor asociaţiilor de proprietari la 2000 de lei1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PROPUNERE trimis de
( 5 feb 2009, 18:44:06
NORMAL AR FI CA UN PRESEDINTE DE ASOCIATIE FIE CA ESTE EA MICA MIJLOCIE SAU MARE SA FIE CONDUSA IN PRIMUL RAND DE CATRE O PERSOANA CU VEDERE CLARA ASUPRA PROBLEMELOR ASOCIATIEI PE CARE O CONDUCE SI NU O VEDERE INGUSTA IN FAVOAREA PROPRIULUI BUZUNAR.

- ATAT PRESEDINTELE ASOCIATIEI CAT SI ADMINISTRATORUL SA NU CUMULEZE PENSIA CU SALARUL ASA CUM SE INTAMPLA LA MAREA MAJORITATE A ASCOCIATILOR DE PROPRIETARI DIN SUCEAVA.

- AMENDAREA PERSOANELOR CARE NU PARTICIPA ODATA LA 4 ANI PT ALEGEREA PRESEDINTILOR DE ASOCIATIE CAT SI A ADMINISTRATORILOR CU SUMA DE 1000 RON.(PT A NU MAI EXISTA ULTERIOR PERSOANE CARE SA ACUZE ASOCIATIILE DE PROPRIETARI CA NU ISI FAC TREABA CAND DE FAPT ELE NU AU PARTICIPAT LA ALEGERA CONDUCERII ASCOCIATIE.) IAR VOTUL PERSOANELOR CARE NU SE POT DEPLASA SA FIE TRIMIS PRIN POSTA CU CONFIRMARE DE PRIMIRE PRIMARIEI MUN.SUCEAVA.
2.   SA FIE PLATITI IN FUNCTIE DE STUDII trimis de
( 5 feb 2009, 19:11:46
PERSOANAL MI SE PARE CORECT CA PRESEDINTELE DE ASOCIATIE CAT SI ADMINISTRATORUL SA FIE ALES SI PLATIT IN FUNCTIE DE STUDIILE PE CARE LE ARE ASTFEL :

PRESEDINTII DE ASOCIATII :

- "" - STUDII MEDII 750 RON BRUT

- "" - CU STUDII MEDII (ECONOMISTI) 1000 RON BRUT

- "" - CU STUDII SUPERIOARE(EC. SAU ADM.PUBLICA) 1500 RON BRUT

ADMINISTRATORII DE ASOCIATII :

- "" - STUDII MEDII 700 RON BRUT

- "" - CU STUDII MEDII (ECONOMISTI) 1000 RON BRUT

- "" - CU STUDII SUPERIOARE(EC. SAU ADM.PUBLICA) 1400 RON BRUT

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei