Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 feb 2009 - Anul XIV, nr. 28 (4014)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Transferul anului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

...Şi iată că tocmai mă întrebam mai emoţionat ca niciodată pe cine vor mai păcăli vopsitorii şi vânzătorii de fotbalişti români, s-a produs minunea: o echipă de fotbal românească din România a vândut un fotbalist adevărat. Şi, culmea culmilor, la vândut nu la Groznîi, ori Emirate, ci unei alte echipe româneşti. De altfel, singura interesată de performanţă, după cum se vedea încă înainte, mult înainte de această achiziţie. Aţi ghicit, sunt sigur: e vorba despre CFR Cluj şi, desigur, Bogdan Mara. Dacă în momentul când a plecat Trică m-am gândit că şi clujenii au renunţat la orice gând de performanţă, aducerea acolo a singurului fotbalist care putea acoperi imensul gol produs m-a făcut să-mi reconsider poziţia. E clar că Paszkany şi Mureşan mai au multe de spus şi multe poliţe de plătit tuturor plimbătorilor de valize de-a lungul şi de-a latul patriei.

Dacă nu credeţi că am dreptate, vă recomand cu căldură să urmăriţi returul campionatului. Veţi vedea atunci că tot ce ştia Trică ştie şi Mara, acesta având însă şi o viteză în plus. În plus, există şi un element neutru, absolut obiectiv, care să confirme că nu vorbesc prostii când spun că nu există un fotbalist mai bun în ţară acum şi că Mara e singurul care îl poate înlocui pe Trică: faptul că nici pe unul, nici pe celălalt, nu s-a învrednicit neisprăvitul de Piţurcă să-i convoace la naţionala lui, a lui Naşu’ şi a mamelor lor! Este dovada supremă a valorii unui fotbalist care nu face parte din încrengătura care-i cuprinde, convocaţi parcă în ciuda ideii de fotbal şi probabil până dincolo de vârsta pensionării la Naţionala la care Trică ori Mara ar putea juca dincolo de 40 de ani.

Faptul că l-a luat Clujul e minunat. Rămâne însă întrebarea: de ce l-o fi vândut Urziceniul? Să fie un semn de abdicare? Să fi renunţat Dan Petrescu şi discretul lui patron la luptă? Să fie un semn de criză? Mi-e greu să cred că criza mondială bate până la Urziceni. Dar chiar dacă e vorba de asta, parcă şi fără Mara tot Urziceniul e mai bun decât Dinamo. De ce? Spuneţi şi dv: între o echipă care îl vinde pe Mara şi alta care îl cumpără pe Moţi, care vi se pare că s-a întărit?!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Transferul anului.
 Vizualizări articol: 955 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Transferul anului5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei