Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 feb 2009 - Anul XIV, nr. 28 (4014)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu a semnat decretul prin care Nica este numit ministru interimar de Interne

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, ieri, decretul de numire a lui Dan Nica în funcţia de ministru interimar al Administraţiei şi Internelor, precum şi eliberarea din funcţia de ministru a lui Liviu Dragnea, informează Administraţia Prezidenţială.

Preşedinţia informează, într-un comunicat remis, aseară, agenţiei MEDIAFAX, că şeful statului a semnat decretele privind eliberarea din funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor a lui Liviu Nicolae Dragnea, ca urmare a demisiei acestuia şi de numire ca interimar la şefia ministerului a lui Dan Nica, viceprim-ministru.

Premierul Emil Boc a transmis Preşedinţiei, ieri, propunerea de numire a lui Dan Nica în funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor şi a sesizat cele două camere parlamentare în vederea modificării structurii Guvernului, astfel încât social - democratul să cumuleze funcţia de vicepremier cu cea de ministru.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, marţi seară, după ce Comitetul Executiv al PSD a validat propunerea ca Dan Nica să preia, pe lângă funcţia de vicepremier, şi Ministerul Administraţiei şi Internelor, că PSD a trimis deja premierului o propunere oficială în acest sens.

Geoană a spus că Dan Nica a primit acceptul unanim, atât în Biroul Permanent, cât şi în Comitetul Executiv Naţional, pentru a prelua Ministerul Administraţiei şi Internelor, cumulând totodată şi funcţia de vicepremier pe care o deţine în prezent.

El a mai afirmat că preşedintele Traian Băsescu, cu care s-a consultat, alături de premierul Emil Boc, pe marginea situaţiei de la MAI, a primit "foarte pozitiv" propunerea PSD ca Dan Nica să preia şi funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor.

Liviu Dragnea a anunţat, luni, că demisionează din funcţia de ministru al Internelor, invocând fondurile insuficiente primite de MAI prin proiectul de buget pe 2009. Dragnea a depus jurământul ca ministru de Interne în data de 20 ianuarie, fiind instalat în funcţie a doua zi şi avea termen 15 zile pentru a renunţa la funcţia de preşedinte al CJ.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu a semnat decretul prin care Nica este numit ministru interimar de Interne .
 Vizualizări articol: 285 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu a semnat decretul prin care Nica este numit ministru interimar de Interne0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei