Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 dec 2008 - Anul XIII, nr. 289 (3970)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Câştigătorul marelui premiu la Loto 6/49 a jucat biletul la Craiova

Câştigătorul marelui premiu la Loto 6/49 a jucat biletul norocos, în valoare de 3,4 milioane de lei, la o agenţie din Craiova a Loteriei Naţionale.

Directorul Sucursalei zonale Craiova a Loteriei, Mircea Ştefan, a declarat, ieri, că persoana care a câştigat marele premiu se va prezenta la sediul central al Loteriei Naţionale din Bucureşti pentru a-şi ridica banii.

“Nu se va prezenta la agenţia de unde a cumpărat biletul câştigător, ci va merge direct la Bucureşti. Nu se cunosc date despre această persoană. Nu ştim nici dacă este din Craiova sau din altă localitate din Dolj. Dacă se va prezenta şi va cere discreţie totală, nu i se va dezvălui numele”, a declarat directorul Mircea Ştefan.

Biletul norocos a fost jucat la o Agenţie Loto din Craiova situată pe Calea Bucureşti.

Premiul la categoria I a tragerii Loto 6/49 a fost câştigat duminică şi este în valoare de 3.414.107,99 lei (885.746,01 de euro), iar pe biletul cu care s-a câştigat s-au jucat trei variante simple, valoarea biletului fiind de 18,1 lei.

Următoarea tragere Loto 6/49 va avea loc duminica, 14 decembrie, fiind cea de-a doua din seria Tragerilor Speciale ale lunii decembrie.

Pentru aceasta tragere, Loteria Română suplimentează fondul de câştiguri al categoriei I cu 250.000 de lei. Pentru fiecare bilet jucat la aceste trageri speciale, participanţii vor primi gratuit câte un loz Euro Gol 2008.

În 24 decembrie, Loteria Română organizează Tragerea Specială Joker a Crăciunului, fondul de câştiguri al categoriei I urmând să fie suplimentat cu 250.000 de lei.

Instituţia mai organizează şi o Tragere Specială Loto 6/49 a Anului Nou, programată pentru 28 decembrie, fondul de câştiguri al categoriei I fiind suplimentat cu un milion de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Câştigătorul marelui premiu la Loto 6/49 a jucat biletul la Craiova.
 Vizualizări articol: 497 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Câştigătorul marelui premiu la Loto 6/49 a jucat biletul la Craiova0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei