Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 dec 2008 - Anul XIII, nr. 289 (3970)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Unul după altul

Şapte pietoni victime în accidentele de luni

Marţi, 9 Decembrie 2008 (16:05:18)

Şase accidente rutiere petrecute luni în judeţul Suceava s-au soldat cu rănirea a şapte pietoni. Printre ei se găsesc doi copii, de 11 şi respectiv 12 ani. Cu o singură excepţie, accidentele s-au produs din cauza victimelor, care nu s-au asigurat şi nu au trecut strada regulamentar, prin locuri marcate.

Unul din cele şase evenimente rutiere, petrecut la prima oră a dimineţii, pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Suceava, s-a soldat cu rănirea a două tinere. Din cercetările poliţiei rezultă că Florin B., în vârstă de 27 de ani, din municipiul reşedinţă de judeţ, aflat la volanul unui autoturism VW Jetta, le-a lovit pe trecerea de pietoni pe localnicele Domnica I., de 18 ani, şi Adina D., de 17 ani. Victimele nu au suferit leziuni care să le pună viaţa în pericol.

Tot dimineaţă, în jurul orei 8.10, pe strada Calea Unirii din Suceava, la Orizont, un copil de 12 ani a fost accidentat grav la picior, după ce a încercat să treacă strada în fugă, printre maşini. El a fost lovit de un autoturism VW, condus de Mihai Z., în vârstă de 42 de ani. Câteva ore mai târziu, un alt accident s-a petrecut pe un drum secundar din oraşul Cajvana. O minoră de 11 ani a fost lovită de un BMW, condus de Grigore C., în vârstă de 23 de ani, localnic. Şoferul dădea înapoi, moment în care a dat peste copilă, care, au stabilit poliţiştii, se angajase în traversare prin loc nepermis şi fără a se asigura. Din fericire, în acest caz victima a scăpat cu leziuni superficiale.

De remarcat că cinci din cele şase accidente de luni s-au petrecut pe străzile din municipiul Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şapte pietoni victime în accidentele de luni.
 Vizualizări articol: 711 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şapte pietoni victime în accidentele de luni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei