Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 dec 2008 - Anul XIII, nr. 289 (3970)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Îngrijorător

Nouă accidente, un mort şi 12 răniţi, în doar câteva ore

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Accidentele rutiere continuă să se producă într-un ritm îngrijorător. Duminică, în interval de numai opt ore, pe raza judeţului Suceava s-au înregistrat nouă accidente, soldate cu un mort şi 12 răniţi. Aceste evenimente rutiere vin după alte 11 accidente, produse vineri şi sâmbătă.

 

Au scăpat maşinile de sub control în curbe, din cauza vitezei

Accidentul mortal s-a produs pe DN 2 E, în comuna Berchişeşti, în jurul orei 10.30. Din cercetările poliţiei rezultă că, din cauza vitezei excesive, Dumitru G., în vârstă de 57 de ani, cu domiciliul în comuna Cornu Luncii, aflat la volanul unui autoturism Audi 80, a pierdut controlul asupra maşinii într-o curbă. Scăpat de sub control autoturismul, a izbit violent un copac din afara drumului, impactul fiindu-i fatal şoferului.

Un alt accident grav s-a petrecut pe drumul judeţean din comuna Straja. Mihai C., un tânăr de 19 ani din Botoşani, aflat la volanul unui autoturism Renault, a ieşit în afara drumului după o curbă la stânga, răsturnându-se pe un teren agricol. În urma accidentului, un alt tânăr de 19 ani aflat în maşină a suferit leziuni grave, în timp ce doi minori, şi ei pasageri, au fost accidentaţi uşor. Şi în acest caz, au stabilit poliţiştii, viteza a stat la baza producerii accidentului.   

 

Pietonii, victime în patru accidente

Pietonii au fost victime în patru din cele nouă accidente rutiere înregistrate duminică. Mai întâi dimineaţă, în jurul orei 10.30, pe DN 29 A, pe raza comunei Călugăreni, Marius I., în vârstă de 31 de ani, din Botoşani, aflat la volanul unei Dacii, a dat peste un pieton în timp ce depăşea o maşină. Pietonul, Ioan I., de 57 de ani, tot cu domiciliul în Botoşani, a ajuns în stare gravă la spital, din primele estimări urmând a avea nevoie de 35-40 de zile de îngrijiri medicale pentru a se vindeca. Victima era în stare de ebrietate, având o concentraţie de 0,38 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.     

Aproximativ o oră mai târziu, un minor de 11 ani, din Vatra Moldoviţei, a fost accidentat de un consătean de 17 ani, care circula pe un motoscuter. Ambii au ajuns la spital, copilul fiind în stare gravă. Poliţiştii au stabilit că pietonul circula neregulamentar, pe carosabil.

În jurul orei 13.15, pe strada 13 Decembrie din municipiul Fălticeni, Florin G., de 21 de ani, din Baia, aflat la volanul unui Daewoo Matiz, a lovit-o pe Aglaia B., de 68 de ani, din Fălticeni, care, au stabilit poliţiştii, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără a se asigura. 

Duminică seară, în jurul orei 18.00, şi în municipiul Suceava avea să se producă un accident a cărui victimă a fost un pieton. Poliţişti care au efectuat cercetări la faţa locului au stabilit că Alexandru A., de 74 de ani, localnic, aflat pe strada Ştefan cel Mare, a încercat să treacă strada regulamentar, pe o trecere de pietoni, moment în care a fost lovit de un autoturism Opel, condus de Mihai A., de 61 de ani, şi el din municipiul reşedinţă de judeţ. Din fericire, în acest caz victima a scăpat cu leziuni uşoare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nouă accidente, un mort şi 12 răniţi, în doar câteva ore .
 Vizualizări articol: 652 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Nouă accidente, un mort şi 12 răniţi, în doar câteva ore4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei