Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 iun 2008 - Anul XIII, nr. 136 (3817)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

O femeie susţine că soţul ei, Anatolie Ciumac, a ucis-o pe Elodia Ginescu

O femeie audiată, ieri, la Parchetul instanţei supreme susţine că le-a spus procurorilor că soţul ei, Anatolie Ciumac, a ucis-o pe Elodia Ghinescu, pentru că avocata nu l-a ajutat în rezolvarea unui dosar pentru care a primit bani de la acesta.

Magda Ciumac a venit, ieri la prânz, la Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), pentru a fi audiată în cazul dispariţiei avocatei Elodia Ghinescu. Femeia a fost la audieri împreună cu băieţelul ei.

La ieşirea din sediul Parchetului ICCJ, unde a fost audiată peste cinci ore, Magda Ciumac a declarat că le-a spus procurorilor că soţul ei, Anatolie Ciumac, a ucis-o pe avocata Elodia Ghinescu.

 

Fost client al avocatei Ghinescu.

Avocatul lui Cristian Cioacă, Florentin Sorescu, a declarat, la ieşirea de la audieri, că, potrivit declaraţiei femeii, Anatolie Ciumac ar fi ucis-o pe Elodia Ghinescu pentru că avocata primise nişte bani să-l ajute într-un dosar de tentativă de omor, însă aceasta nu s-a ţinut de promisiune şi nici nu i-a mai restituit banii.

Potrivit Magdei Ciumac, banii primiţi de Elodia Ghinescu erau pentru a-l reprezenta pe un prieten de-al lui Anatolie într-un dosar de trafic de droguri. În versiunea femeii, crima a avut loc în momentul în care Anatolie Ciumac s-ar fi întâlnit cu Elodia Ghinescu la Penitenciarul Codlea.

Femeia susţine că le-a mai spus procurorilor că a auzit numele Elodiei cu doi ani înainte de dispariţia acesteia şi că soţul ei avea numărul de telefon al lui Cristian Cioacă.

 

Fără probe.

Întrebată de ce s-a decis abia acum să facă declaraţii în legătură cu acest caz, Magda Ciumac a răspuns că a aşteptat să fie sigură de ceea ce spune şi că i-a fost teamă de soţul ei.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că declaraţia femeii nu a fost însoţită de probe.

La intrarea în sediul Parchetului ICCJ, Magda Ciumac a declarat că a fost împreună cu soţul ei, Anatolie Ciumac (zis Tolea), în noiembrie anul trecut, la un cimitir din localitatea braşoveană Râşnov, de unde acesta a luat o geantă foarte grea. Aceasta a povestit că atunci când şi-a întrebat soţul ce se află în geantă, Tolea Ciumac i-a răspuns că "a recuperat-o pe Elodia".

Femeia a spus că nu înţelege de ce procurorii nu îl citează şi pe Tolea Ciumac în cazul dispariţiei avocatei Elodia Ghinescu şi a adăugat că s-a despărţit de soţul ei în noiembrie anul trecut, pentru că acesta o bătea.

 

Interlop braşovean.

Anatolie Ciumac a fost condamnat, în 2004, la trei ani şi jumătate de închisoare în dosarul "Scotch Club", în care 13 capi ai lumii interlope braşovene au fost judecaţi pentru scandalul provocat în faţa barului de noapte. Ciumac a fost achitat, atunci, de acuzaţiile de tentativă de omor şi nerespectarea regimului armelor, fiind acuzat de distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri.

Ciumac are 33 de ani, s-a născut în satul Recea, raionul Rişca, din Republica Moldova. După ce a locuit o perioadă la Bucureşti, unde a lucrat ca agent de pază, s-a stabilit la Braşov unde a devenit unul dintre capii lumii interlope.

Principalul suspect în cazul dispariţiei avocatei Elodia Ghinescu este soţul ei, poliţistul Cristian Cioacă. Avocata Elodia Marilena Ghinescu (38 de ani) a dispărut de acasă în data de 30 august 2007.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O femeie susţine că soţul ei, Anatolie Ciumac, a ucis-o pe Elodia Ginescu.
 Vizualizări articol: 1020 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
O femeie susţine că soţul ei, Anatolie Ciumac, a ucis-o pe Elodia Ginescu5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DA...... trimis de
(12 iun 2008, 11:49:26
Daca e adevarat, bine i-a facut si toti avocatii ar trebui sa pateasca asa.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei