Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 iun 2008 - Anul XIII, nr. 136 (3817)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mai multe radare şi mai mulţi poliţişti în stradă

Poliţia Română va suplimenta radarele şi va scoate mai mulţi poliţişti în stradă, din 16 iunie, în încercarea de a reduce numărul accidentelor rutiere grave în continuă creştere, numai anul trecut pierzându-şi viaţa peste 2.700 de persoane, aproape echivalentul numărului locuitorilor dintr-o comună.

Adjunctul şefului Poliţiei Române, chestorul Petre Tobă, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că în perioada 16 iunie-16 august va avea loc o acţiune pentru reducerea numărului de accidente cu urmări grave care se produc mai ales pe DN1, DN2 şi DN7.

Astfel, pe drumurile naţionale vor veghea traficul, pe lângă cei peste 700 de poliţişti şi sistemele de supraveghere ale circulaţiei, 75 de aparate radar.

Reprezentantul Poliţiei Române a menţionat că şoferii, depistaţi conducând cu viteză, vor fi opriţi numai dacă va fi cazul, pentru a evita ''cât mai mult contactul dintre poliţişti şi şoferi''.

Directorul Direcţiei Poliţiei Rutiere, comisarul şef Viorel Recoşeanu, a adăugat că acţiunea, care se va desfăşura pe parcursul celor 60 de zile, va urmări să informeze participanţii la trafic şi să prevină accidentele, şi vizează amenajări rutiere şi activităţi de impunere a legii.

Prezent la conferinţa de presă, Cristian Duică, director general adjunct al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, a precizat că, împreună cu poliţiştii, se vor lua măsuri de amenajare rutieră pentru eliminarea ''punctelor negre'' - zone cu risc crescut de accidente. El a spus că pentru 180 de astfel de zone periculoase, din cele 265 identificate în întreaga ţară, se vor organiza licitaţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai multe radare şi mai mulţi poliţişti în stradă.
 Vizualizări articol: 447 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mai multe radare şi mai mulţi poliţişti în stradă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fara comentarii trimis de
(12 iun 2008, 12:05:10
nu stiu cine poate sa-i scoata pe puturosii astia la munca !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei