Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 mai 2008 - Anul XIII, nr. 105 (3786)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Băsescu: Începutul campaniei îmi dă senzaţia de blat

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, ieri, la Radio România Actualităţi, că începutul campaniei electorale pentru alegerile locale îi dă senzaţia de blat, menţionând că unii candidaţi se laudă între ei, fapt ce creează impresia că anumite partide, care susţin că sunt adversare, sunt în stare, de fapt, să colaboreze.

Şeful statului a spus că sunt emisiuni în care candidaţii se laudă unul pe altul, afirmând că aceştia sunt, astfel, "caraghioşi".

"Măcar nu vă lăudaţi, fraţilor, dacă nu intraţi în competiţie, daţi electoratului senzaţia de înţelegere, de deja vu", a spus Băsescu.

Preşedintele a adăugat că, dacă ar fi "în liga lui Mitică", ar spune, văzând primele zile ale campaniei, că este vorba, aşa cum se zice în fotbal, despre "blat".

"Dacă se va merge pe non combat, lumea nu va veni la vot", a spus Băsescu.

Potrivit acestuia, senzaţia de non combat denotă ori înţelegeri deja făcute între politicieni, ori teama candidaţilor de a-şi reproşa reciproc "realităţi din trecutul lor".

"Campania, cât am văzut din ea, pare ca o cursă de 100 de metri plat, iar cei care aleargă spun «Hai să trecem linia odată toţi», făcând calculul că vor lua votul partidelor lor", a spus Băsescu.

El a subliniat că în SUA, competiţia Obama - Clinton este "fără menajamente", fapt ce creează polarizarea necesară unei prezenţe consistente la vot.

"Frăţia asta cu respectul nesfârşit care curge între candidaţi arată prost, arată că partide care se declară adversare sunt în stare să se pupe în spatele uşii", a spus Băsescu

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu: Începutul campaniei îmi dă senzaţia de blat.
 Vizualizări articol: 408 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Băsescu: Începutul campaniei îmi dă senzaţia de blat1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cum ar fi? trimis de
( 7 mai 2008, 15:57:23
Cum ar trebui, dupa dom' Presedinte, cum ar fi normal sa se desfasoare o campanie electorala in viziunea sa, sa curga sangele-n valuri, brancardierii s-adune ****, iar deasupra tuturor sa fluture steaguri de o singura[si anumita] culoare? De 4 ani de zile numai asta auzim din gura prezidentiala, incitari la ura, la dezbinare, chiar ne-am saturat! Si mai vorbeste inca de incercari de lovituri de stat cu aspect democratic?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei