Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 apr 2008 - Anul XIII, nr. 88 (3769)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Udrea:

Tăriceanu, penibil şi jenant şi ca om politic şi ca bărbat

Secretarul executiv al PDL, Elena Udrea, a declarat, ieri, la Târgu-Jiu, că premierul Călin Popescu Tăriceanu este "penibil şi jenant şi ca om politic, şi ca bărbat”.

Udrea s-a aflat la Târgu Jiu împreună cu Raluca Turcanu, Teodor Stolojan şi Radu Berceanu, pentru a participa la lansarea candidaţilor PDL la diferite funcţii în administraţia locală, la festivitate participând aproximativ 1.600 de persoane, conform organizatorilor.

În discursul său, Elena Udrea i-a criticat pe Călin Popescu Tăriceanu şi pe Dinu Patriciu, dar şi pe Ion Iliescu şi Viorel Hrebenciuc şi şi-a exprimat speranţa că Gorjul va fi un judeţ portocaliu după 1 iunie.

"Acum un an s-a produs marea trădare. Tăriceanu şi Olteanu la braţ cu Ion Iliescu şi Viorel Hrebenciuc au scos PD de la guvernare, dar noi ne întoarcem pentru că avem lucruri importante de terminat. Trebuie să câştigăm alegerile locale ca primă bătălie într-un ciclu lung. Vor urma alegerile generale şi cele prezidenţiale, pe care cu siguranţă le va câştiga Traian Băsescu. În 2004 ne-am ales greşit partenerii, ne-am aliat cu trădătorii. Cei care au rămas în jurul lui Tăriceanu au devenit parteneri cu Patriciu, cu Iliescu, în locul unui pateneriat onest cu Partidul Democrat, care se află în pateneriat cu cetăţenii", a spus secretarul executiv al PDL, care le-a cerut membrilor de partid să se implice în campania electorală pentru a asigura cât mai multe voturi pentru partid la 1 iunie.

La ieşirea din sala Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu unde a avut loc lansarea candidaţilor, Elena Udrea a spus că premierul Călin Popescu Tăriceanu "este penibil şi jenant şi ca om politic, şi ca bărbat".

Premierul Călin Popescu Tăriceanu, aflat, vineri, la Oradea pentru a-l lansa în cursa electorală pe fostul secretar general al Guvernului, Ilie Bolojan, a lansat atacuri dure la adresa "şacalilor imobiliari” şi a "profitorilor” din jurul RA-APPS.

Premierul a vorbit despre "blonda de la PD care a făcut numeroase servicii preşedintelui".
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăriceanu, penibil şi jenant şi ca om politic şi ca bărbat.
 Vizualizări articol: 416 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Tăriceanu, penibil şi jenant şi ca om politic şi ca bărbat1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ciocioudrina trimis de
(15 apr 2008, 13:54:26
Cu atitea parasute in partid,PD-l ar putea fi numit Partidul Decolarilor-Linistite,dar prefer sa-l numesc PD-Laturi(ii vine ca o manusa).Intr-un partid serios ,alde Udrea,Tatarcan,Boagiu,toate trecute,nu numai ca virsta, n-ar putea juca decit rolurri de metrese,nu de primadone ca aici,unde-i satisfac deplin pe batrinii politicieni(Base,Stolo,Bercea si chiar Boc),fiind scoase in fata sa strimbe gura tirgului cu talentele lor.Cind esti femeie(desteapta)nu vorbesti de cicluri politice lungi(la blonde conteaza prea mult marimea si numerele),daca nu din pudoare ,macar din decenta,iar faptul ca Tariceanu nu o satisface,ca barbat,fiind penibil,se mai intimpla,trebuie sa probezi mult(i) pina dai de ce-ti trebuie(se pare ca pentru moment s-a fixat la bara visata).Nu stiam ca-i asa cocosata si mai ales de ce ? Acum e clar :nu exista bancuri cu blonde !Toate-s fapte implinite,adevarate....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei