Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 apr 2008 - Anul XIII, nr. 88 (3769)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Cântec, joc şi voie bună la lansarea candidaţilor PD-L

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 5.000 de democrat-liberali din toată ţara au umplut până la refuz Sala Palatului din Bucureşti pentru a participa la lansarea candidaţilor PD-L pentru alegerile locale din iunie, eveniment care s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute.

Trebuie remarcate din start organizarea ireproşabilă a evenimentului, precum şi optimismul debordant al democrat-liberalilor, care au afişat maximum de siguranţă în privinţa câştigării alegerilor locale.

Beneficiind de serviciile cunoscutului actor Alexandru Repan, care a funcţionat pe post de prezentator, PD-L-iştii au oferit vineri un adevărat spectacol.

Dotaţi cu şepci, fulare, steaguri, evident toate portocalii, democrat-liberalii au creat o atmosferă entuziastă. Mulţi dintre participanţi au venit îmbrăcaţi din proprie iniţiativă cu cămăşi sau cravate portocalii. Nu au lipsit baloanele şi crizantemele portocalii care au ornat scena, precum şi panourile cu noul slogan al partidului, „Facem ce trebuie!”. Reuniunea democrat-liberalilor s-a încheiat cu imnul Europei, Odă Bucuriei, şi cu un foc de artificii.

 

Delegaţia suceveană a luat faţa

De menţionat că delegaţia suceveană participantă la eveniment a numărat circa 200 de persoane, fiind printre cele mai numeroase echipe. Aceasta a fost, de altfel, şi cea mai dinamică, manifestându-se zgomotos la fiecare moment important al reuniunii.

De organizarea deplasării la Bucureşti s-a ocupat secretarul general adjunct al organizaţiei judeţene a PD-L, Ioan Bălan, care a rezolvat şi locurile în sală pentru suceveni, aceştia fiind plasaţi chiar în primele rânduri, rezervate iniţial pentru democrat-liberalii din sectorul unu conduşi de primarul Liviu Negoiţă.

Printre delegaţii suceveni s-au numărat deputaţii Romică Andreica şi Dumitru Pardău, preşedintele PD-L Suceava, Dan Gabriel Gospodaru, vicepreşedinţii de la judeţ Dan Cadariu, Mircea Rusu, Niculai Barbă, Vasile Ilie, Eugen Uricec, Vasile Andriciuc şi secretarul executiv, Cristina Iordăchel.

 

Sofia Vicoveanca cu basma portocalie

Pe scenă, sub lumina reflectoarelor s-au aflat candidaţii la preşedinţia Consiliilor Judeţene şi la primăriile reşedinţă de judeţ. Printre ei, liderul PD-L Suceava şi vicepreşedinte la nivel naţional, senatorul Gheorghe Flutur, candidat la şefia Consiliului Judeţean şi primarul Ion Lungu, candidat la Primăria Sucevei, care au stat alături de „greii” PD-L, Emil Boc, Theodor Stolojan, Vasile Blaga şi Sorin Frunzăverde.

Discursurile liderilor şi ale candidaţilor au fost presărate cu momente de muzică populară, protagonişti fiind interpreţi cunoscuţi din cele opt regiuni ale ţării.

Moldova  a fost reprezentată de Sofia Vicoveanca, ale cărei melodii au ridicat sala în picioare. De precizat că Vicoveanca a purtat o basma portocalie, iar la finalul minirecitalului a fost îmbrăţişată de Gheorghe Flutur.

 

Flutur: „1 iunie va fi Duminica Orbului vindecat”

În discursul său, vicepreşedintele PD-L, Gheorghe Flutur, a ţinut să remarce faptul că liderii la vârf ai partidului candidează pentru „primele eurolocale”, ceea ce demonstrează, spune el, interesul şi preţuirea pentru aceste alegeri.

El a adus aminte că „revoluţia portocalie” a început în 2004 în judeţele Moldovei cu câştigarea „cetăţilor Suceava, Neamţ şi Botoşani”, subliniind că acum e nevoie de o a doua revoluţie portocalie, în special în mediul rural.

„Unde s-au cuibărit PSD-iştii? La Consiliile Judeţene. În culcuşurile lor trebuie să mergem, pentru că România este blocată, judeţele sunt blocate. Să nu uităm că în Moldova PSD şi socialiştii ne-au cântat 18 ani „Oda Sărăciei”. Eu le cer public să ne dea voie să cântăm imnul oficial al Europei, „Odă Bucuriei”, fiindcă merităm. Se poate constata foarte clar, cu stânga nu se poate combate sărăcia şi sunt convins că Moldova din dreapta Prutului va fi de dreapta, pentru că e nevoie să fie de dreapta. Polul sărăciei, care din păcate este în Moldova, este tot marcă PSD”, a declarat Flutur de la tribuna reuniunii.

El a explicat că PD-L vizează trei obiective majore la aceste alegeri locale, şi anume câştigarea Consiliilor Judeţene pentru debaronizarea României, apoi descentralizarea României şi dezvoltarea României. „Şi pentru că alegerile vor avea loc pe 1 iunie, vreau să vă spun ceva. Cu 18 ani în urmă, pe 20 mai era Duminica Orbului. Atunci românii l-au ales cu peste 80% pe Ion Iliescu. Să ştiţi că pe 1 iunie 2008 este din nou Duminica Orbului, dar duminica orbului vindecat, pentru că electoratul român sărbătoreşte majoratul. Dumnezeu să vă ajute! Mult succes!”, şi-a încheiat Flutur discursul.

 

Lungu: „O manifestare de forţă”

Candidatul PD-L la Primăria Suceava, Ion Lungu, a catalogat reuniunea de la Bucureşti ca „o manifestare de forţă” a PD-L şi este convins că democrat-liberalii vor câştiga la Suceava preşedinţia Consiliului Judeţean şi municipiul reşedinţă de judeţ.

„A fost o manifestare de forţă. S-a dovedit, încă o dată, că PD-L este un partid de forţă, este cel mai mare partid din România. Ne-am întors acasă mult mai motivaţi, mai responsabili şi evident o să fie o bătălie grea atât la Consiliul Judeţean, cât şi la Primăria Suceava, dar eu sunt convins că la data de 1 iunie Primăria Suceava şi Consiliul Judeţean vor fi conduse de către portocalii”, a declarat Lungu.

 

Lista pentru Consiliul Judeţean

La reuniunea de la Sala Palatului au fost lansaţi şi candidaţii suceveni pentru un mandat de consilier judeţean.

Pe listă se află Vasile Ilie, Dan Cadariu, Eugen Constantin Uricec, Dan Gabriel Gospodaru, Dan Dascălu, Sorina Barbu, Marfa Timofeiov, Cătălina Culipei, Sabin Adrian Drăgan, Marius Vatavu, Marius Boghian şi Monica Tătaru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cântec, joc şi voie bună la lansarea candidaţilor PD-L.
 Vizualizări articol: 1996 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 6 voturi
Cântec, joc şi voie bună la lansarea candidaţilor PD-L2.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Partid de gunoaie trimis de
(14 apr 2008, 11:32:14
Adunarea sclavilor si oportunistilor...umflati cu pompa...sa vedem care o sa mai raman in pdl dupa ce o sa scada partidul in sondaje...HAHAHAHA
1.1  RE: Partid de gunoaie trimis de
(14 apr 2008, 11:38:25
PESEDISTILOR SI PENALISTILOR AR TREBUI SA LE CANTE MUZICA DE INMORMANTARE LA SEDINTE.

CRUCEA LE-O OFERIM NOI. GRATUIT.
1.2  RE: Partid de gunoaie trimis de
(14 apr 2008, 12:52:25
Invidia e un pacat .....unii sunt invidiosi ca Partidul Democarat Liberal este un partid puternic si vor castiga alegerile pentru a aduce schimbarea atat de necesara Romaniei! cei care formeaza viitoarea aliantza a raului psd+pnl sunt framatzati de ideea ca in viitor nu vor mai reusi sa goleasca visteria statului asa cum au facut-o cu succes in ultimi 18 anisori!
1.3  RE: Partid de gunoaie trimis de
(15 apr 2008, 08:53:36
" Invidia e un pacat .....unii sunt invidiosi ca Partidul Democarat Liberal este un partid puternic si vor castiga alegerile pentru a aduce schimbarea atat de necesara Romaniei! cei care formeaza viitoarea aliantza a raului psd+pnl sunt framatzati de ideea ca in viitor nu vor mai reusi sa goleasca visteria statului asa cum au facut-o cu succes in ultimi 18 anisori!"

..Ma tu esti batut in cap? Cum sa goleasca PNL-ul visteria de 18 ani cand e de 4 ani la putere? Ai scos si tu capul din perna, curentul era taiat, gazul nu avea presiune, erai in pat cu un tigan si te-a gandit sa dai si tu vina pe cineva pentru problemele tale. Iti sugerez sa iti cumperi un tembelizor sau sa mai citesti presa poate te mai dumiresti putin. Si apropo. Toti sunt la fel. Tu crezi ca daca El Fluturo ia CJ-ul o sa se schimbe ceva? NU! O sa fure din banii publici sa isi acopere campania portocalie. Oricum ar fi, tot cu lichele cu cartent PCR vom lucra. Depinde de noi tinerii viitorul Romaniei!!!
2.   In postul mare trimis de
(14 apr 2008, 12:00:49
In postul mare nu se joaca si nici nu se bea. Ca sa vedeti cat de ipocrit e Lungu, mai inainte spunea ca se bucura pt popimea din politica si acu-i joaca poalele.

3.   Hahahahah trimis de
(14 apr 2008, 12:02:10
MEI CE ARE POSTU CU PROSTU? CE BANII NOSTRI NU SUNT BUNI? credei ca pe ce sau distrat?
4.   SECTIA AGITATI trimis de
(14 apr 2008, 12:05:12
AGITATILOR, UNDE SCRIE CA S-A BAUT SI S-A JUCAT ?

ATATA STITI SA FACETI, DONTZU-STYLE: SA ARUNCATI ACUZATII FARA DOVEZI. UITATI-VA SI DIN CE MOCIRLA LE ARUNCATI...
5.   Uite trimis de
(14 apr 2008, 12:44:05
excal u ai citit titlul? sau mi se pare mie ca esti un pupincurist convins
5.1  RE: Uite trimis de
(14 apr 2008, 13:04:52
Axe....Geo...una dintre problemele din romania este sistemul de invatzamant iar voi ....sunteti dovada concreta ! cu parere de rau va anunt ca undeva in clasele primare va invatza sa cititi! Stiu ca va este greu ....dar va rog straduiti-va inca o data si incercatzi sa scoateti in evidenta unde inacest articol scrie de bautura! A fost cineva dintre voi la acea manifestare si si a inceput sa cate ...sa danseze si sa bea? Pate daca tot incepeti sa comentati ar fii bine sa intelegeti ca in presa sunt folosite unele expresi(cum ar fii si titlul acestui articol) care nu sunt decat doar niste figuri de stil ....metofore....hiperbole (sper ca nu va persiflez cu astfel de cuvinte)! inca o intrebare: Cine e regele dansului si al cantecului din Guvern?
5.2  RE: Uite trimis de
(14 apr 2008, 13:06:37
DA' "U", PUSTANULE, AI CITIT SI ARTICOLUL? SAU TE-AI OPRIT DOAR LA TITLU?

ALEGEREA TITLULUI ESTE PUTIN NEFERICITA INTR-ADEVAR, DAR NICAIERI IN ARTICOL NU VAD SA SE AFIRME CA S-A DANSAT SI BAUT.
5.3  RE: Uite trimis de
(14 apr 2008, 13:08:05
p.s. RASPUNSUL MEU DE MAI SUS E ADRESAT LUI "AXE", DESIGUR...happy
6.   The end PSD trimis de
(14 apr 2008, 13:06:22
Va sunat ceasul celor din psd ,parasiti corabia ,la revedere ne revedem in 2021.
7.   Dorine trimis de
(14 apr 2008, 13:14:55
Ai dreptate...interiorul articolului nu sugereaza ca ar fi fost vreun ospat peacolo...Dar, daka ai fost vreodata la o astfel de adunare, ai stii cum incepe si cum se termina...Desigur ca s-a baut...Desigur ca s-a jucat...Oricum nu ma vei intelege si nu vreau sa fiu inteles
7.1  RE: Dorine trimis de
(14 apr 2008, 13:16:47
EMINESCULE, AI SA MORI TANAR SI NEINTELES. DEESIGUR.
8.   TARA PLINGE SI FLUTUR ZBOARA trimis de
(14 apr 2008, 14:08:14
MAI FRATIILOR,ATI VAZUT SINGURII CU OCCHI VOSTRII PE ACESTI HOTII CARE AU PROMIS PROMIS ....,DAR FAPTE ZERO,STIMATI CITITORI TREB, SA ALEGEM OMUL NU PDL,UL......,IAR PE FLUTUR SA-L LASAM SA ZBOARE DIN FLOARE IN FLOARE,CUM A FACUTO SI PANA ACUMA .
9.   OAMENI GOSPODARII trimis de
(14 apr 2008, 14:16:58
APROPO NU STITI CA ZIILELE TRECUTE UN DOMN ZIS CUCIUREANU DIN CAMPULUNG,CARE SA OFERIT SA FIE PRIMAR PE VIITOR TOT IN CIMP,SA DUS PE LA OAMENI SI LEA SCOS APA DIN FANTANA CA SAI AJUTE PE ACESTIA( FIIND NEPUTINCIOSI),SPUNINDULE CA O VA FACE ZILNIC DACA VA IESII PRIMAR DE CIMPULUNG,ACELEASI GESTURI DE ACEIASI ECHIPA......
10.   GOD! trimis de
(14 apr 2008, 14:20:00
EMILE, COMENTARIILE TALE SUNT EDIFICATOARE.

AI O GRAMADA DE GRESELI, DE CRATIMA N-AI AUZIT, PROBABIL TI S-A ZIS CA A INVENTAT-O FLUTUR.

CE NAIBA BRE, ACOLO LA PESEDE NU VA DA SI UN TEST DE GRAMATICA INAINTE SA VA LASE SA ZBURDATI LIBERI PE FORUMURILE ZIARELOR?
10.1  RE: GOD! trimis de
(14 apr 2008, 14:32:27
POATE OI GRESII CA SCOALA AM FACUTO LA SILVIC,SI MIS FESTER DE PROFESIE (ADICA PRIN PADURE),SUZE
11.   D.a. trimis de
(14 apr 2008, 14:46:26
Nu aveti o lam�ie?Mi-e o greata de mor de acesti fripturisti.Pe multi �i cunosc f.bine si stiu ce material de hiene au in ei.
11.1  RE: D.a. trimis de
(14 apr 2008, 14:56:42
NU CITI ARTICOLUL SI NU-I VOTA DACA ESTI ASA GRETOS.

DESI... LA CE NUME SE PERINDA PRIN PSD SAU PNL, AR TREBUI SA INTRI DIRECT IN COMA.
12.   Candidatul trimis de
(14 apr 2008, 15:32:07
Ce parere o fi av�nd liderii PDL de candidatul lor de la Poiana Stampei,Gheorghe Tiganea,care a fost dat �n judecata de Ocolul Silvic pt.faptul ca a exploatat padure din proprietatea primariei si nu a platit pentru asta,fiind si viceprimar �n acest timp.Cu astfel de candidati vrea pdl sa c�stige alegerile?�mi pare rau pt.ei dar lumea stie cine sunt si ce au facut.Rusine sa le fie
12.1  RE: Candidatul trimis de
(14 apr 2008, 18:02:16
NU-S LIDER, NU-S NICI MEMBRU PDL ( CULMEA ), INSA EU SUNT DE PARERE CA TREBUIE JUDECAT.

SI CONDAMNAT DACA VA FI GASIT VINOVAT. FUNCTIA DE PRIMAR SAU VICEPRIMAR NU TE SCUTESTE DE RASPUNDERE SI NU-TI DA DREPTUL LA NERESPECTAREA LEGII. BA DIMPOTRIVA, TREBUIE SA FIE APARATORUL SI GARANTUL ACESTORA.

DECI SA LASAM JUSTITIA SA-SI SPUNA CUVANTUL.
13.   Imi sta greata'n gat trimis de
(14 apr 2008, 16:04:53
offf,mare e gradina Ta,Doamne...ce de adunare de hoti p'acolo,vaaai ! Sa ,,codit'' si Lungu cu Fluturel p'acolo ? vaaai...brr ! bine ca vom scapa de portocalii in 2008,nu's ce m'as fi facut pe mai departe..zau....ei vor, sigur , sa mai ramana ca..mai e de furat, combinatiile's facute gata...unse,deci ?!
13.1  RE: Imi sta greata'n gat trimis de
(14 apr 2008, 17:59:38
IA MAI GANDESTE-TE PESEDELULE CINE VREA SA RAMANA LA PUTERE... CINE TINE CU DINTII DE SCAUNUL DE SEF LA CJ? CINE CONDUCE TARA PRIN PAPUSICA DOCILA NUMITA PNL? SA FIE OARE PSD-UL TAU MULT-IUBIT SI LAUDAT? tu VORBESTI DE HOTI? TU, MEMBRU IN PARTIDUL LUI NASTASE, VANGHELIE, NASTASE, HREBENCIUC SI ALTII, CA MI-E GREATA SA-I SCRIU AICI.

MARZA, SI TU OVIDELULE, BAGAJELE SI FUGA LA CAJVANA. POATE ACOLO SA SCAPATI DE NOI. DE ATATA TIMP SUGETI SEVA JUDETULUI, ACUM A VENIT VREMEA S-O S...TERGETI. HAI MULT PA.
14.   ADIOS trimis de
(15 apr 2008, 10:19:19
LUNGULE CAUTA-TI SERVICI CA AI FACUT DESTULE PORCARII LA PRIMARIE
14.1  RE: ADIOS trimis de
(15 apr 2008, 10:31:25
serviciU SE ZICE. DACA NU STII, NU E O RUSINE, POTI INCERCA SI SINONIME... JOB, LOC DE MUNCA ETC.

DA' LU' MARZA CUM II SPUI? SAU EL E BINEVENIT SA MAI STEA? DE-ABIA S-A OBISNUIT CU LOCUL DE MUNCA, NU?
15.   Clarificari necesare trimis de
(15 apr 2008, 11:55:15
Faptul ca PD-Laturile se dau in spectacol grotesc,expunindu-si indecent opulenta rezultata din jafuri si gainarii mai mari sau mai mici(vezi aviara,distrugerea fondului forestier,tunuri economice cu energie,asfalt si borduri) ,nu mai surprinde pe nimeni. Au si hotii bucuriile lorconfusedtau pe gramezi de Euroi,Intilnesc fraieri care sa puna botul la promisiuni de tot risul si ce-i mai important ,se bucura inca de libertate,fara sa-i intrebe nimeni de unde atitea fonduri,aruncate dispretuitor intr-o campanie furibunda de a inlatura totul din calea impunerii partidului unic,creat dupa chipul si asemanarea Incrucisatorului cu rol de El LIder Maximo(nu va amuza ce caricatura va iesi?).Surprinde in schimb naivitatea,ca sa nu spun prostia unor oameni ce pot fi atit de usor pacaliti,gata sa gireze asemenea gasca politica,adunatura de excroci,parveniti si hoti la drumul mare(autostrazi !).Cum poti ,fara a fi minjit pina peste cap de laturile acestea (PD-Laturi),sa-i sustii tembel si isteric ?
16.   Acum cat se mai poate trimis de
(16 apr 2008, 13:30:08
Dragilor care sunteti invidiosi pe ce fac
17.   Acum cat se mai poate trimis de
(16 apr 2008, 13:33:49
Multi vad putin pricep. Altii nu fac nimic si se dau cu parerea de ce sau ce fac altii.

E mai usor sa te ai cu parerea si sa razi de actiunile altora decat sa preiei o initiativa cetateneasca si sa o finalizezi.

Multi sunt invidiosi pe ce face FLUTUR si echipa lui, crezan ca e mai bine sa stai in fata calculatorului sa te acarpini in fund si sa faci l*ba si din cand in cad sa mai dai un comentariu. Oricum tara are nevoie si de invidiosi si de prosti si de papagali.

18.   Faceti Loc Faceti Loc FLUTUR e pe Primul Loc trimis de
(16 apr 2008, 13:37:00
Flutur si ai lui spaima PSD -ului , dar si a PNL-ului.

Haideti fratilor din PSD si PNL dati comentarii Pro Flutur sau macar injurati-l ca oricum dupa alegeri vom lasa politica pe mainile celor care stiu sa o faca.

Sa traiasca domnul Ministru Flutur.

Felicitari echipei lui.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei