Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 apr 2008 - Anul XIII, nr. 88 (3769)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Marius Ursaciuc:

„Vă provoc la încă patru ani de muncă”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul PNL din Gura Humorului, Marius Ursaciuc, şi-a anunţat, ieri, în cadru festiv, candidatura la un nou mandat. Surpriza a fost anunţul că va candida în tandem cu viceprimarul PD-L al oraşului, Alexandru Balău, care va fi pe lista PNL pentru Consiliul Local Gura Humorului.

La evenimentul care a avut loc în Casa Culturii din Gura Humorului au fost prezenţi aproximativ 500 de membri şi simpatizanţi PNL, preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, senatorul Tiberiu Prodan, deputatul de Suceava Mihai Sandu Capră, vicepreşedintele Mihai Aurel Steiciuc, precum şi alte persoane din conducerea liberalilor suceveni.

La adunarea generală a organizaţiei locale, care a precedat lansarea, liberalii din sală au primit şi o listă cu 25 de potenţiali candidaţi, pe care au fost invitaţi să o analizeze şi să-şi exprime opţiunea faţă de această ofertă prin marcarea a 10 nume sau trecerea altora. Rezultatul acestei analize va fi unul dintre criteriile după care se va întocmi lista finală de candidaturi pentru CL Gura Humorului.

La lansarea candidaturii sale pentru un nou mandat, Ursaciuc le-a spus colegilor săi: „Vă provoc la încă patru ani de muncă. Nici un primar nu mai poate veni în fruntea primăriei să doarmă patru ani, indiferent cum îl cheamă, pentru că humorenii au învăţat că se poate”.

 

„Să învingem fără să umilim”

Primarul a mai subliniat că nimic din ceea ce a realizat în oraş în cei patru ani de mandat nu a făcut singur, ci datorită echipei pe care a avut-o, şi îi invită pe concitadinii săi să-i mai acorde încrederea lor şi pe următorii patru ani.

Marius Ursaciuc a anunţat că ţinta PNL în Gura Humorului este să obţină victoria în alegeri din primul tur de scrutin, astfel încât PNL să obţină peste 50 la sută din voturi atât la alegerea primarului, cât şi majoritatea în Consiliul Local, urmând ca Balău să fie reales viceprimar. El a reamintit că, în ultimii patru ani, dintr-un oraş tern, Gura Humorului a ajuns un punct important pe harta turistică a ţării.

„Trebuie să învingem fără să umilim adversarii politici”, a spus Ursaciuc, care a subliniat că doreşte ca în campanie să fie dezbătute programe.

La rândul său, viceprimarul PD-L Alexandru Bălău a spus la lansarea candidaturii lui Ursaciuc că acesta este „un bun dirijor” şi că i-a apreciat modul de lucru şi de colaborare.

„Este omul potrivit la locul potrivit”, a spus Balău despre primarul oraşului, arătând că în aceste condiţii a decis să se alăture echipei liberale.

Preşedintele PNL Suceava, Tiberiu Prodan, a spus că Marius Ursaciuc este unul dintre cei mai buni primari liberali.

„Pentru PNL Suceava, Marius Ursaciuc este deja un brand”, a spus Prodan.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Vă provoc la încă patru ani de muncă”.
 Vizualizări articol: 1574 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 7 voturi
„Vă provoc la încă patru ani de muncă”3.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ursaciuc trimis de
(14 apr 2008, 11:16:53
foarte bun articolul, intradevar ursaciuc este un f bun gospodar a coordonat f bine toate lucrarile din acest oras se vede de la o posta ca orasul infloreste si este f bine ca chiar este nevoie de asa un om problema e ca trebuie rezolvate si subsolurile de la blocuri sint sub orice critica dle primar ajutatine si pe noi cu aceasta problemna ca despre presedinti de asociatie ca sau ales intr ei si in prezenta citorva persoane si se spale unul pe altul oe miini deci nu fac nimic dar bani ne trage f multi ptr salariile lor si mai ales ca mai este una si ing. si lucreaza in primarie aveti grija si de de aceste persoane mai datile si niste controale mai legale ca chiar isi fac de cap . DESIGUR VA SPRIJINIM SINTETI CHIAR OMUL POTRIVIT SA NE TRAITI MULTE MANDATE SA FIE ORASUL OK......
2.   Felicitari trimis de
(14 apr 2008, 12:32:20
Felicitari, primarului Ursaciuc si echipei sale, pentru tot ce a facut pentru acest oras, acum patru ani aproape sters, si mult succes in continuare. Cu siguranta veti fi reales, in procentaj de peste 50%, din primul tur, nu pentru culoarea politica, ci pentru OMUL Marius Ursaciuc, care a pus suflet in tot ce a facut pentru acest oras. Un primar pentru care NU primeaza interesele personale si care ne face sa fim mandri ca suntem humoreni. HUMORENII DE PRETUTINDENI VA SUSTIN.

3.   Succes P.N.L. trimis de
(14 apr 2008, 12:50:44
Sireteni urmati exemplul humorenilor.
4.   SUCCES PD-L trimis de
(14 apr 2008, 13:30:44
RADAUTENI A SOSIT TIMPUL ,FRUNZA LA PENSIE DEFINITIV.SUCCES,,,
5.   Abordare trimis de
(14 apr 2008, 13:52:55
Cu toate insomniile domnului Flutur cum de nu a reusit sa-l racoleze pe domnul Ursaciuc. Este humorean. Cum de nu-l are la m�na cu ceva? Cert este ca domnul Ursatiuc are clasa pe c�nd domnul Flutur doar aripi cu care a zburat de la PNL la PD-L.
6.   Ursaciuc SRL trimis de
(14 apr 2008, 15:18:18
Felicitari domnule Ursaciuc pentru apartamentul de lux pe care vi l-ati luat; pentru toate neamurile care sunt angajate in Primarie, Liceu, Casa Copiilor, Casa de Cultura; pentru Primaria pe care ati varuit-o de 3 ori in 2 ani; pentru ca dupa 4 ani de mandat avem cele 1000 de locuri de munca promise; pentru Km de astfalt pusi luna asta; pentru locuitorii de pe str. M. Eminescu care au inghitit praf 2 ani de zile ca n-au avut strada acolo; pentru partia de ski care va fi gata prin 2050; pentru ca suntem statiune turistica si nu avem turisti; pentru ca ati facut totul singur singurel si ati fi reusit chiar mai mult si fara Gheorghe Flutur, pentru toate acestea si multe altele care nu le mai mentionez aici va dorim sanatate si putere de munca alaturi de dinstinsii dvs colegi: Brandusel Nichitean, Sandu Capra, Bogdan Olteanu, Decebal Traian Remes, Adrian Cioroianu, Calin Popescu Tariceanu, Mircea Geoana, Viorel Hrebenciuc si nu in ultimul rand Ion Iliescu. Felicitari inca o data!
6.1  RE: Ursaciuc SRL trimis de
(14 apr 2008, 15:24:50
Uitasem de Chiuariu... scuzetongue
7.   Pe cand trimis de
(14 apr 2008, 17:08:37
Pe cand domnule primar o sa va aduceti aminte si de noi cei de la periferie. Ar fi cazul sa va ocupati macar la sfarsit de mandat si de drumul de la fostul 23 August care este sub orice critica cu toate ca sectia de drumuri isi are sediul in zona, in afara de poluare ar trebui sa faca si drumul cu sprijinul primariei. De o fi una de o fi alta , oricum veti primi voturile noastre.
8.   Eheeei...cate ar mai fi de facut,dom primar... trimis de
(14 apr 2008, 21:47:30
Da,s-au facut multe si bune,dar mai sunt si multe de facut...

Da,dom primar, mai "riscam "sa va votam odata,pentru ca speram sa faceti CANALIZARE pe toate strazile din oras=asta DA,ar fi un semn ca suntem civilizati si ca am devenit statiune turistica!Pana atunci suntem inca o mica localitate din Bucovina cea frumoasa,iar faptul ca nu s-a facutCANALIZAREA, in primul dumnevoastra mandat(asa cum se promisese ,in campania electorala)s-ar trece cu vederea si...toata lumea ar fi multumita.Ce ziceti?Treceti,astat, ca prioritate ,in agenda dumnaevoastra??????????? Daca-Da?Succes!
9.   Popescu trimis de
(14 apr 2008, 22:36:35
sa stiti ca nici la casa unui om nu poazte omul sa faca tot dapoi intrun oras cu atitea probleme in 4 ani ....sub nici o forma nu se termina dar este bine ca sint atitea facute totusi hai sa recunoastem si sa fim cinstiti ceilalti ce dzeu au facut.... chiar nimic si cu apartamentul de lux....eu cred ca daca este nou sigur va fi si de lux ....dar hai sa si judecam putin mai drept este tinar a fost inginer a avut totusi salar bunicel si poate ca poate sasi faca la urma urmei ceam avea noi de acolo dar mai sint in primaRIE care au si cite 2 cabane deci ce ziceti........ succes dle ursaciuc numai sa fiti drept cu toata lumea care binenteles ca muncesc si cu suflet si corect sis oameni mai de rind si fara cabanuri....

10.   Mare greseala.... trimis de
(15 apr 2008, 12:32:56
Nu pot sa-mi explic in nici-un fel tandemul creat la Humor : Ursaciuc -Balau !Pentru cine nu stie ultimul este talibanul comunist al localitatii,lingaul de serviciu (este la conducerea primariei de 3o de ani),trecind pe la toate formatiunile politice de la comunist infocat,agrarian,Pd,Psd,iar Pd si acum fara pic de rusine, Pnl ! Daca la invalmaseala din 89 a stat ascuns efectiv sub biroul lui din primarie,ascuns de furia humorenilor(era viceprimar Pcrist),deoarece nu facea nimic ,promitind tuturor si purtind oamenii pe drumuri,luind abuziv vila unui humorean plecat definitiv in Germania,satul de binefacerile comunismului cu reprezentanti ca Balau,acest individ abject are diploma de erou al revolutiei,cu toate facilitatile ce decurg de aici(scutiri de taxe si impozite la niste venituri nerusinat de mari,teren ultracentral gratis,functii si participari la toate AGA,Best Western,etc.).La ce se pricepe totusiconfuseda-si angajeze tot neamul in primarie(incepe si Ursaciuc) si la lingusit
11.   Care va costa trimis de
(15 apr 2008, 13:16:46
Ati observat ce limbi strasnice folosea la lansare,la adresa lui Ursaciuc,pe care mai mult ca sigur il are cu ceva la mina,deoarece altfel acesta nu-si taia singur craca de sub picioare ,facind tandem cu aceasta batrina otreapa comunista,de vreo 70 de ani(generatia unor dinozauri ca Frunza, Acatrinei(cu care a facut si tandem ca primar_secretar) Pacat de Ursaciuc ,ce incepuse bine ,dar fiind santajabil,va plati la alegeri pentru aceasta decizie surprinzatoare si perdanta pentru el.Merita ?Daca batrina lichea il are la mina(se pare ca e vorba de ceva afaceri penale),si-l are,din moment ce si la precedentele alegeri si l-a facut vice impotriva oricaror argumente aduse de colegii de partid,pina la urma Ursaciuc e doar paravanul din spatele caruia dinozaurii comunisti fac legea in Humor(sa nu uitam ca si secretarul Gunea este comunist sadea,leat cu Balau.In aceste conditii,lupta pentru primaria Humor,desi parea adjudecata de liberali,este deschisa oricarui rezultat(prostia costa nu doare
12.   Mari trimis de
(16 apr 2008, 05:39:48
da otreape este balau bine spus dar ursaciuc este totusi altfel de om dar intradevar prea multe neamuri in primarie si mai este si o.....care taie si spinzura si lucreaza numai cum vrea ea f multe la activ are si ea dar credeti ca orimarul stie il duce lepra de NINA...DE NAS......

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei