Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 apr 2008 - Anul XIII, nr. 88 (3769)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sancţiuni

Compania Naţională de Drumuri Naţionale, amendată de Garda de Mediu

Luni, 14 Aprilie 2008 (17:51:14)
Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România S.A. Bucureşti a fost sancţionată de Garda Naţională de Mediu – Comisariatul Judeţean Suceava cu o amendă în valoare de 50.000 lei pentru că nici o parcare sau refugiu destinat popasurilor turistice nu are în dotare recipienţi pentru colectarea deşeurilor, de tip europubele, coşuri stradale, şi o altă amendă, în valoare de 5.000 de lei, pentru lipsa evidenţei gestiunii deşeurilor pe categorii. Controalele efectuate săptămâna trecută de reprezentanţii Gărzii de Mediu – Suceava au avut drept scop verificarea stării de salubritate de-a lungul drumului naţional DN 17 şi a drumului naţional DN 17A, precum şi a parcărilor şi refugiilor aferente. Comisarul-şef al Gărzii de Mediu Suceava, Constantin Harasim, a spus, luni, într-o conferinţă de presă, „că lipsa recipienţilor specializaţi pentru deşeuri şi a coşurilor stradale duce la depozitări de deşeuri de tip pet-uri, cutii, conserve, hârtie, pungi, folii aluminiu de-a lungul drumului naţional, respectiv în rigola de colectare a apelor pluviale”. El a mai completat că deşi există indicatoare pentru desemnarea locurilor de parcare, acestea nu sunt amenajate şi nici dotate cu recipienţi de colectare a deşeurilor, turiştii neavând unde să-şi arunce resturile de mâncare, pungile de plastic, sticlele. De aceea, inspectorii de mediu au găsit deşeuri abandonate atât în parcări, cât şi în imediata vecinătate a acestora.Tot săptămâna trecută, Garda de Mediu Suceava a verificat şi starea de salubrizare a drumurilor judeţene de pe teritoriul judeţului Suceava, precum şi modul de gestionare a deşeurilor menajere şi reciclabile care sunt administrate de Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Suceava. Nu s-au aplicat amenzi, dar s-au stabilit câteva măsuri de care Direcţia Judeţeană de Drumuri Suceava trebuie să ţină cont în perioada următoare.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Compania Naţională de Drumuri Naţionale, amendată de Garda de Mediu.
 Vizualizări articol: 1264 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Compania Naţională de Drumuri Naţionale, amendată de Garda de Mediu1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei