Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 apr 2008 - Anul XIII, nr. 88 (3769)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Negocieri MIRA - poliţişti protestatari

Conducerea Ministerului Internelor şi Reformei Administrative (MIRA) anunţă o nouă întâlnire cu reprezentanţii sindicatului poliţiştilor, programată mâine, în care se vor discuta revendicările poliţiştilor care au protestat, sâmbătă, în Capitală.

Principala temă de discuţie va fi modificarea legii 360/2002 privind statutul poliţistului, care se regăseşte într-un proiect de lege supus dezbaterii publice de MIRA la 7 aprilie, potrivit unui comunicat de presă al MIRA.

Va fi discutată şi înăsprirea sancţiunilor pentru faptele de ultraj, MIRA anunţând că se va realiza o analiză la nivelul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) în această problemă, urmând ca rezultatul să fie pus la dispoziţia instituţiilor statului abilitate să promoveze modificări la Codul Penal. Analiza va fi finalizată în 15 aprilie şi prezentată conducerii MIRA.

În ceea ce priveşte respectarea acordului privind raporturile de serviciu, MIRA susţine că există deja dispoziţii ale şefilor IGPR şi Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră (IGPF) pentru verificarea în teritoriu a respectării prevederilor acestui acord, iar situaţiile în care acestea nu vor fi respectate vor intra în atenţia inspectorilor generali pentru a dispune măsuri în consecinţă, se precizează în comunicat.

MIRA anunţă că a găsit o soluţie şi pentru majorarea coeficienţilor de salarizare solicitată de poliţişti, existând în procedură de avizare un proiect de act normativ prin care se propune, în principal, înlăturarea discrepanţelor între salariile de bază ale cadrelor militare şi cele ale poliţiştilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Negocieri MIRA - poliţişti protestatari.
 Vizualizări articol: 621 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Negocieri MIRA - poliţişti protestatari0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dada trimis de
(14 apr 2008, 12:08:17
wa lor nu banii le lipseste ca au din spaga ci bunul simt si simtul civic. pt ca ei nu isi fac treaba nici 20 % din salariul ptrimit
2.   Atentie! trimis de
(15 apr 2008, 10:09:06
A nu se confunda SNPPC-ul cu PROLEXUL domnilor ziaristi..

In articolul anterior a-ti facut vorbire despre Sindicatul National al Politistilor si Personalul Contractual, dar a-ti expus fotografia altui sindicat, respectiv al PROLEXULUI.

Fiti mai atenti, domnilor ziaristi ca ne afectati imaginea!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei