Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 mar 2008 - Anul XIII, nr. 74 (3755)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atac

Tăriceanu spune că Boc şi Stolojan sunt "papagalii” lui Traian Băsescu

Preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, i-a atacat dur, ieri, la Drobeta Turnu Severin, pe liderii PDL Emil Boc şi Theodor Stolojan, făcându-i "papagali care repetă tot ce spune preşedintele Traian Băsescu".

După lansarea celor 66 de candidaţi liberali la primăriile din judeţul Mehedinţi, într-un discurs acid Călin Popescu Tăriceanu s-a referit la cei doi lideri PDL Boc şi Stolojan ca fiind "doi papagali care repetă tot ce spune preşedintele Traian Băsescu".

"Liberalii trebuie să aibă grijă să discearnă, nu la fel ca cei doi lideri Boc şi Stolojan, care repetă ca papagalii tot ce spune Băsescu. Adevăraţii liberali sunt în PNL, şi nu în PDL", a afirmat Tăriceanu.

 

Stolojan: Nu voi coborî în mocirlă.

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, ieri, pentru MEDIAFAX, în replică la afirmaţiile premierului Tăriceanu la adresa sa, că nu va coborî acolo unde doreşte prim-ministrul să ducă politica românească, şi anume în mocirlă.

"Nu voi coborî acolo unde doreşte domnul Tăriceanu să ducă politica românească, şi anume în mocirlă", a declarat Theodor Stolojan, ca reacţie la declaraţia premierului referitoare la el şi la preşedintele PDL Emil Boc, în care cei doi au fost numiţi "papagali care repetă tot ce spune preşedintele Traian Băsescu".

"Domnul Tăriceanu, în ultima vreme, demonstrează pe deplin ce înseamnă incompetenţa, dorinţa de a rămâne agăţat de putere, în pofida intereselor României şi ale cetăţenilor români, care cer de la un guvern acţiuni hotărâte pentru rezolvarea problemelor", a arătat Stolojan.

Prim-vicepreşedintele PDL a mai afirmat că premierul Călin Popescu Tăriceanu "a început campania electorală şi foloseşte resursele publice, poziţia de prim-ministru pentru a face campanie".

"Aceasta este dovada dispreţului pe care îl are acest om faţă de funcţia pe care o reprezintă, faţă de oameni şi faţă de banii plătitorilor de impozite din România", a mai spus Stolojan, acuzându-l pe Tăriceanu că "nu a reuşit decât să paralizeze activitatea întregului Guvern", iar acum "a demonstrat că a renunţat şi la ultima urmă de eleganţă pe care avea pretenţia că o reprezintă în politică românească".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăriceanu spune că Boc şi Stolojan sunt "papagalii” lui Traian Băsescu.
 Vizualizări articol: 525 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tăriceanu spune că Boc şi Stolojan sunt "papagalii” lui Traian Băsescu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei