Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 mar 2008 - Anul XIII, nr. 74 (3755)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Casa Albă:

La "Constadt", Bush se întâlneşte cu preşedintele "Vasesque"

Preşedintele SUA, George W. Bush, se va deplasa la "Constadt", pe litoralul Mării Negre, pentru a se întâlni cu "preşedintele Vasesque", potrivit transcriptului conferinţei de presă a consilierului pe probleme de securitate naţională al preşedintelui american, publicat pe site-ul Casei Albe.

Conform transcriptului conferinţei de presă susţinute, ieri, la Casa Albă, de consilierul pe probleme de securitate naţională al preşedintelui american, Stephen Hadley, preşedintele Bush "va călători la Constadt, pe litoralul românesc al Mării Negre, pentru a se întâlni cu preşedintele Vasesque".

Casa Albă îşi exprimă regretul pentru eroarea de grafie apărută în transcriptul referitor la vizita preşedintelui Bush în România, precizând că, din păcate, transcriptul a fost postat pe pagina de Internet înainte de a fi editat şi numele preşedintelui Băsescu a apărut "aşa cum a auzit stenografa".

Precizarea a fost făcută, pentru MEDIAFAX, de Ambasada SUA la Bucureşti.

"Ne exprimăm regretul pentru această eroare, transcriptul a fost corectat şi pagina de Internet a fost actualizată", a menţionat Casa Albă.

 

Programul lui Bush.

Potrivit programului detaliat al preşedintelui american, prezentat de oficialul de la Casa Albă, Bush va sosi la Bucureşti la 1 aprilie, după o vizită în Ucraina. Pe 2 aprilie dimineaţă, liderul de la Casa Albă va rosti un discurs la Bucureşti, după care se va deplasa la Constanţa unde se va întâlni cu preşedintele Băsescu. În cursul aceleiaşi zile, el va reveni la Bucureşti pentru a se întâlni cu secretarul general al NATO, Jaap de Hoop Scheffer, iar apoi va lua parte la o cină de lucru alături de liderii statelor NATO.

Stephen Hadley a mai precizat că joi, 3 aprilie, preşedintele Bush "va participa la summit-ul NATO de la Bucureşti, la care sunt aşteptate decizii în legătură cu primirea de noi membri". Bush va participa apoi la o reuniune în cadrul summit-ului cu liderii ţărilor care vor primi în cursul dimineţii invitaţia de aderare, a spus Hadley, adăugând că preşedintele SUA va asista şi la Consiliul Parteneriatului Euro-Atlantic (Euro-Atlantic Partnership Council), care va fi sub forma unui prânz de lucru.

 

Posibilă vizită în Rusia.

După prânz, George W. Bush va participa la întâlnirea dedicată Afganistanului, alături de liderii celorlalte state aliate, dar şi de preşedintele Hamid Karzai, secretarul general al ONU, Ban Ki-Moon, statele partenere în Afganistan şi reprezentanţi ai UE şi ai Băncii Mondiale.

Vineri, 4 aprilie, preşedintele Bush va lua parte la reuniunea Consiliului NATO - Ucraina, urmat de o reuniune a Consiliului NATO - Rusia, a mai spus Hadley, adăugând că Bush se va întâlni, în aceeaşi zi, cu premierul român. După întrevederea cu Tăriceanu, liderul american va pleca în Croaţia.

Preşedintele SUA a fost de asemenea invitat de Putin la Soci. Potrivit consilierului american, liderul de la Casa Albă are intenţia de a accepta această invitaţie şi de a încerca să meargă în Federaţia Rusă, după vizita în Croaţia. Detaliile nu au fost încă stabilite, dar Bush s-ar putea vedea la Soci, cu Putin, duminică, 6 aprilie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La "Constadt", Bush se întâlneşte cu preşedintele "Vasesque".
 Vizualizări articol: 423 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La "Constadt", Bush se întâlneşte cu preşedintele "Vasesque"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Interventie salutara trimis de
(28 mar 2008, 21:45:31
Au trebuit sa vina americanii(cine spunea ca nu mai apar?),sa corecteze cu mult umor si diplomatie,numele imposibil al unui individ, Basescu, ce produce romanilor real disconfonfort olfactiv(si nu numai). Propun ca asa sa-i ramina numele,dat de cel de-al doilea nas(primul ramine Putin!),asa ca deschideti ferestrele si respirati usurati....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei