Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 aug 2010 - Anul XV, nr. 202 (4493)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Doi dintre copiii lui Michael Jackson au mers pentru prima oară la şcoală

Doi dintre copiii lui Michael Jackson au făcut un pas mare, miercuri, renunţând la cursurile private la domiciliu şi mergând pentru prima oară la şcoală, informează TMZ.com.

Prince Michael, în vârstă de 13 ani, şi Paris Katherine, în vârstă de 12 ani, au început, miercuri, cursurile de la Buckley School din San Fernando Valley, considerată una dintre cele mai exclusiviste instituţii de învăţământ din Los Angeles.

Potrivit unor surse apropiate familiei Jackson, Prince a vrut foarte mult să meargă la şcoală, deoarece îşi dorea "o experienţă socială". Paris, însă, a fost la început foarte reticentă faţă de această idee, dar şi-a schimbat radical opinia în ultimele luni.

Prince Michael II, cunoscut sub numele de Blanket, fiul în vârstă de opt ani al megastarului, va continua să fie şcolarizat la domiciliu, bunica sa, Katherine Jackson, considerând că este prea tânăr pentru a se "aventura" în afara reşedinţei Jackson.

Printre absolvenţii Buckley School din San Fernando Valley se numără câteva vedete de calibru, precum Matthew Perry, Alyssa Milano, Nicole Richie, Nicollette Sheridan, Laura Dern, Paris Hilton şi Kim Kardashian.

În luna ianuarie, Prince Michael şi Paris Katherine au apărut din nou în public cu ocazia galei premiilor Grammy, pentru a primi un premiu acordat postum tatălui lor pentru întreaga carieră. După un omagiu adus cântăreţului, cei doi copii le-au mulţumit bunicilor pentru "dragostea şi sprijinul lor".

De fapt, de la moartea starului, figura mamei sale, Katherine Jackson, este nedespărţită de cei trei copii, a căror custodie a primit-o în august 2009, potrivit dorinţei exprimate de cântăreţ în ultimul său testament.

Copiii lui Micheal locuiesc cu bunica lor de aproape un an, în reşedinţa familiei Jackson din Encino, o periferie a oraşului Los Angeles, având astfel parte de un cămin tradiţional, complet diferit de mediul cu care i-a obişnuit tatăl lor, care îi plimba peste tot în lume - Las Vegas, Irlanda, California, Bahrein etc. - în reşedinţele sale provizorii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi dintre copiii lui Michael Jackson au mers pentru prima oară la şcoală.
 Vizualizări articol: 485 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi dintre copiii lui Michael Jackson au mers pentru prima oară la şcoală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei