Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 feb 2014 - Anul XIX, nr. 31 (5540)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Flutur: Guvernul USL trebuie să plece pentru că a sufocat populaţia cu taxe şi impozite

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Secretarul general al PDL, senatorul sucevean Gheorghe Flutur, a solicitat demisia Guvernului USL, condus de Victor Ponta, deoarece nu şi-a îndeplinit promisiunile făcute în faţa românilor. Flutur a declarat la mitingul anti-USL organizat de PDL în Bucureşti, la sfârşitul săptămânii trecute, că actualii guvernanţi susţin că a crescut bunăstarea populaţiei, însă în realitate locurile de muncă sunt din ce în ce mai puţine, iar numărul taxelor şi impozitelor care îi împovărează pe români este din ce în ce mai mare.

„Guvernul USL trebuie să plece pentru că a sufocat populaţia cu taxe şi impozite. După ce a introdus impozitul pe venitul agricol, Guvernul USL a mai venit cu aşa-numita taxă pe stâlp, care îi afectează din nou pe cei care îşi desfăşoară activitatea în agricultură sau în industria alimentară. Şi asta deoarece se vor impozita solarele, grajdurile sau platformele betonate deţinute de agricultori sau de cei din industria alimentată”, a spus Gheorghe Flutur. Secretarul general al PDL a mai arătat că deşi actuala guvernare USL „trâmbiţează” creşterea economică înregistrată în România, a făcut până acum două rectificări bugetare negative. „Ce fel de creştere economică e asta cu două rectificări negative?”, a spus Flutur.

În faţa a peste 15.000 de participanţi la mitingul organizat în Piaţa Revoluţiei din Bucureşti, potrivit organizatorilor, Gheorghe Flutur a ţinut să precizeze că PDL este principalul partid de opoziţie din România, iar prezenţa extrem de numeroasă a membrilor de partid şi a populaţiei la acest protest anti-USL demonstrează că semnalele de alarmă trase de PDL la adresa actualei guvernări reprezintă de fapt nemulţumirile întregii populaţii. Gheorghe Flutur a subliniat că aproximativ 70% din populaţia României consideră că ţara merge într-o direcţie greşită sub actuala guvernare USL. El a remarcat faptul că protestul PDL de la sfârşitul săptămânii trecute este unul dintre cele mai mari mitinguri organizate de PDL, acest lucru demonstrând forţa şi unitatea acestei formaţiuni politice.

Gheorghe Flutur a atras atenţia că regimurile totalitate nu trebuie să mai acapareze România, iar faptul că mitingul anti-USL a fost organizat în Piaţa Revoluţiei poate reprezenta un simbol, amintind de începuturile Revoluţiei din 1989, când a fost înlăturat regimul Ceauşescu.

„Actualul Guvern condus de Victor Ponta continuă să mintă populaţia României. Nu au făcut nimic din ceea ce au promis şi demonstrează că nu sunt capabili să guverneze”, a spus Gheorghe Flutur în cadrul mitingului, organizat de PDL „pentru apărarea statului de drept”.

Gheorghe Flutur, care este coordonatorul la nivel naţional al campaniei PDL pentru alegerile europarlamentare, a declarat că mitingul de la Bucureşti se înscrie în seria de acţiuni de precampanie electorală. „Acest eveniment a fost organizat pentru a atrage atenţia asupra încălcării statului de drept de către USL şi pentru a sancţiona abuzurile de putere şi fărădelegile guvernării PSD-PNL”, a încheiat Flutur. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Guvernul USL trebuie să plece pentru că a sufocat populaţia cu taxe şi impozite.
 Vizualizări articol: 1458 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Flutur: Guvernul USL trebuie să plece pentru că a sufocat populaţia cu taxe şi impozite5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   & trimis de
(10 feb 2014, 12:36:38
D-le Flutur care dintre politicieni si-au onorat promisiunile din campanie?
2.   Comentariu trimis de
(10 feb 2014, 15:45:51
Nenea padurar de azi am plecat. Am infintat USD asa sa-ti fie in ciudahappy
3.   Domnu Flutur are dreptate trimis de
(10 feb 2014, 22:11:42
Trebuie eliminati usl care tot chinuieste oamenii, nu mai cred nimic din ce spun sustinatori usl, daca vreti sa dati vina pe cineva pentru aceasta gandire va asigur ca toata vina apartine usl-ului. Am crezut si eu un moment, dar s-a dus dupa toate pacatele lor.
4.   Alo Monitorul, nu se posteaza decat ce va convine? trimis de
(10 feb 2014, 23:32:16
alo Monitorul, nu se posteaza decat ce va convine?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei