NewEnergy - Radauti - Suceava
NewEnergy - Radauti - Suceava
NewEnergy - Radauti - Suceava
 
miercuri, 1 iul 2015 - Anul XX, nr. 149 (5961)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9767 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5898 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Unul după altul

Trei accidente în aceeaşi zi, provocate de biciclişti şi un mopedist

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei accidente rutiere petrecute în interval de câteva ore în judeţul Suceava au fost provocate de doi biciclişti şi un mopedist, care au comis erori grave în trafic. Printre victimele lor s-au numărat un pieton, dar şi un alt biciclist. Toate cele trei accidente au fost provocate de tineri, din păcate intrarea în vacanţa de vară aducând o creştere a numărului evenimentelor rutiere în care sunt implicaţi aceştia. Doi dintre tinerii care au provocat accidentele erau sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

A suferit o fractură la umăr, după ce a fost acroşată de un biciclist de 15 ani

Un prim accident s-a înregistrat luni dimineaţă, în jurul orei 10.40, pe drumul comunal din Huşi - Preuteşti. O femeie în vârstă de 57 de ani, localnică, care se deplasa pe partea carosabilă, a fost acroşată de un biciclist, care venea din spatele său. În urma impactului femeia a căzut şi s-a lovit la mâna dreaptă. Ulterior, la Spitalul municipal Fălticeni, avea să fie diagnosticată cu o fractură la umărul drept.

Poliţia precizează că biciclistul a părăsit locul accidentului, însă a fost identificat ulterior. Este vorba de un minor în vârstă de 15 ani, Florin C., localnic din Huşi.

 

Mopedist cercetat pentru patru infracţiuni, după ce a lovit un biciclist şi a fugit

Al doilea accident s-a înregistrat luni seara, în jurul orei 19.15, pe drumul comunal din Soloneţ - Todireşti. Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din satul Soloneţ, comuna Todireşti, care se deplasa pe o bicicletă, a fost acroşat din spate de un moped, şi în acest caz autorul accidentului părăsind locul faptei.

Victima a ajuns la Spitalul Judeţean, unde a fost diagnosticată cu mai multe leziuni, printre care un traumatism cranio-cerebral.

În urma anchetei derulate de poliţie a fost identificat conducătorul mopedului, Costel Picler, în vârstă de 25 de ani, localnic. 

Subcomisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene, a declarat:

„Suspectul a recunoscut că a condus un moped neînregistrat pe raza satului Soloneţ, acroşând un biciclist, după care s-a speriat şi a plecat deoarece mopedul avea motorul schimbat cu un motor de capacitate cilindrică mai mare, care necesita înmatricularea”.

În urma verificării cu etilotesul a rezultat că tânărul era băut, având o concentraţie de 0,46 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru comiterea a nu mai puţin de patru infracţiuni: “vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice”.

 

Un adolescent beat, pe bicicletă, a căzut în şanţ

Un al treilea accident s-a înregistrat în jurul orei 22.00, pe DN 29, la Dumbrăveni. Un minor în vârstă de 17 ani, Andrei D., din Siminicea, a ajuns la Spitalul Judeţean cu mai multe leziuni după ce a căzut de pe bicicletă. Din ancheta derulată de poliţie rezultă că adolescentul s-a dezechilibrat, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a căzut în şanţ, fără a fi acroşat de vreun vehicul.

Accidentul s-a produs pe fondul consumului de alcool, în urma verificării cu etilotestul a tânărului în vârstă de 17 ani rezultând o concentraţie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei accidente în aceeaşi zi, provocate de biciclişti şi un mopedist.
 Vizualizări articol: 1354 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Trei accidente în aceeaşi zi, provocate de biciclişti şi un mopedist5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sturion cu spumă de unt (rețetă regală) Cineva numea sturionii "liniștite ierbivore marine". Era un vers, ori poate nu-mi aduc eu bine aminte și era doar vorbă cuminte, de om înțelepțit de soarta, de pescar ce-și duce viața în perimetrul acela care nu apațtine nici... Citeşte