Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 iul 2015 - Anul XX, nr. 149 (5961)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Iarba rea şi zgura piară!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începem turneul de la Wimbledon perpeliţi iarăşi pe toate părţile de Simona Halep, care nu şi-a putut face cu niciun chip meciul uşor cu Cepelova. Mai şi declarase că şi-a îmbunătăţit serviciul, pentru ca la debut să facă chiar şi trei duble greşeli într-un game, ca să nu mai pomenesc de jocurile pierdute pe propria servă de la un avantaj de 30-0! Iar în setul secund a reuşit un procentaj aiuritor de convertire a punctelor pe al doilea său serviciu: 11%! Un avantaj la turneele de Grand Slam era acela că nu sunt permise şedinţele de coaching, deci fiecare jucătoare este pe cont propriu, ceea ce pentru Simona oricum se subînţelegea. OK, să înceapă mai repede sezonul pe hard, căci se pare că jocul Simonei nu mai spune prea multe pe alte suprafeţe... Până la urmă, la programata întâlnire a româncelor din turul secund ajunge doar Monica Niculescu, după o revenire de la set pierdut în faţa Monicăi Puig, iar speranţa mea e că jucătoarea noastră îi va arăta Cepelovei ce înseamnă slice-ul pe iarbă.

Celelalte fete ale noastre au respectat previziunile, Alexandra Dulgheru neîmpăcându-se cu iarba şi ieşind rapid din competiţie, în timp ce Irina Begu s-a descurcat chiar mai uşor decât ne aşteptam în faţa jucătoarei australience Gavrilova. Ce mai merită menţionat după primele două zile... M-a impresionat neplăcut felul în care o mare campioană ca Serena Williams s-a bucurat la o dublă greşeală a adversarei sale venite din calificări, o rusoaică având nume armean. A strâns pumnul şi a ţipat, deşi nu era nici măcar vreun moment important al jocului! La băieţi, regalul a fost fără discuţie meciul veteranilor care şi-au anunţat retragerea, Hewitt şi Nieminen, cu 20 de game-uri în setul al cincilea, câştig de cauză având finalndezul! În rest, marii favoriţi (toţi cinci: Nole, Roger, Andy, Stan şi Rafa!) n-au avut niciun fel de probleme, fiecare trecând în minimum de seturi, cu o menţiune specială pentru sârb, care era la primul său meci pe iarbă şi avea un adversar mai degrabă eligibil pentru optimi decât pentru primul tur, neamţul Kohlschreiber.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iarba rea şi zgura piară!.
 Vizualizări articol: 1529 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Iarba rea şi zgura piară!5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sturion cu spumă de unt (rețetă regală) Cineva numea sturionii "liniștite ierbivore marine". Era un vers, ori poate nu-mi aduc eu bine aminte și era doar vorbă cuminte, de om înțelepțit de soarta, de pescar ce-și duce viața în perimetrul acela care nu apațtine nici... Citeşte