Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 iul 2015 - Anul XX, nr. 149 (5961)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pericol public

Un individ lăsat în libertate, deşi era cercetat pentru cinci infracţiuni cu violenţă, şi-a înjunghiat fratele

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Salcea, a ajuns ieri în arestul poliţiei judeţene, după ce i-a provocat leziuni grave fratelui său, pe care l-a înjunghiat de mai multe ori cu un cuţit. Suspectul, Ioan Sorin Bujorean, era cercetat în stare de libertate, sub control judiciar, după o altă agresiune comisă în urmă cu câteva zile. Fratele agresorului a ajuns la „Reanimarea” Spitalului Judeţean Suceava, cu mai multe plăgi înjunghiate, din care una mai profundă, care i-a afectat plămânul.

 

A mers în vizită la mama sa şi a ajuns la spital, în stare gravă

Luni noapte, în jurul orei 22.15, Poliţia oraşului Salcea a fost sesizată prin numărul de urgenţe 112 că pe o stradă din localitate se află căzută o persoană, care sângerează abundent. 

La faţa locului a fost identificat Florin Mihai Bujorean, în vârstă de 39 de ani, căruia personalul de pe ambulanţă i-a acordat primul ajutor la faţa locului şi pe care l-a transportat apoi la Spitalul Judeţean Suceava. Din ancheta demarată ulterior s-a stabilit că bărbatul în vârstă de 39 de ani a fost înjunghiat chiar de fratele său, Ioan Sorin Bujorean, cu un an mai mic. Din ancheta preliminară rezultă că victima a venit luni seară la Salcea, în vizită la masa sa, unde locuieşte şi Ioan Sorin Bujorean. Între cei doi a izbucnit un conflict, iar agresorul ar fi pus mâna pe un cuţit şi a tăbărât pe fratele său. Acesta a fugit, însă a fost ajuns din urmă. Lovit cu cuţitul, acesta a căzut în drum, într-o baltă de sânge, în timp ce agresorul său a fugit.

Bărbatul agresat a fost diagnosticat cu plăgi înjunghiate multiple, fiindu-i afectat un plămân. Bărbatul a necesitat intervenţie chirurgicală, în prezent starea sa fiind stabilă. Pacientul a fost sedat, pentru a nu se mişca şi a-şi agrava leziunea pulmonară.

 

Agresorul a ajuns în arest, deocamdată pentru 24 de ore

Ancheta din acest caz a fost preluată de o echipă din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Suceava, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. Fapta a fost încadrată la infracţiunea de „violenţă în familie”, suspectul ajungând în arest, deocamdată doar pentru 24 de ore. Astăzi urmează ca procurorul de caz să decidă dacă acesta va fi înaintat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Având în vedere că acesta era cercetat în stare de libertate, dar sub control judiciar, cu mai multe interdicţii impuse, este foarte probabil ca de această dată bărbatul să nu mai scape de arest.

 

Cercetat pentru cinci infracţiuni, după ce şi-a terorizat un vecin 

Pe 16 iunie a.c., acelaşi  Ioan Sorin Bujorean a fost identificat ca autor al unei alte fapte cu violenţă, în urma căreia s-a ales cu dosar penal pentru comiterea a cinci infracţiuni. Un bărbat de 38 de ani, din Salcea, Daniel C., a sesizat, pe 16 iunie, că, în timp ce se  afla în faţa unui magazin alimentar, a fost lovit cu pumnii de Bujorean. Victima a fugit şi a intrat în casă însă, rezultă din anchetă, agresorul a intrat peste ea, în locuinţă, unde a ameninţat-o cu acte de violenţă. Panicat, Daniel C. a fugit din propria casă, revenind după circa 30 de minute. Bărbatul a reclamat că la întoarcere a constatat lipsa unui DVD-player. După acest episod violent  Ioan Sorin Bujorean a fost pus sub acuzare pentru comiterea infracţiunilor de „distrugere”, „loviri sau alte violențe”, „amenințare”, „furt calificat”, şi „tulburarea ordinii și liniștii publice”. Şi atunci, suspectul a fost prins de poliţişti şi reţinut pentru 24 de ore. La expirarea ordonanţei, procurorul de caz a decis însă să-l lase în libertate, sub control judiciar. Acestuia i s-au impus atunci mai multe restricţii, cea mai importantă fiind cea de a nu mai comite vreo infracţiune.

Oamenii din Salcea vecini cu agresorul s-au declarat revoltaţi că acesta a fost lăsat în libertate, deşi a demonstrat în mai multe rânduri că poate fi foarte periculos. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un individ lăsat în libertate, deşi era cercetat pentru cinci infracţiuni cu violenţă, şi-a înjunghiat fratele.
 Vizualizări articol: 1737 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un individ lăsat în libertate, deşi era cercetat pentru cinci infracţiuni cu violenţă, şi-a înjunghiat fratele0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sturion cu spumă de unt (rețetă regală) Cineva numea sturionii "liniștite ierbivore marine". Era un vers, ori poate nu-mi aduc eu bine aminte și era doar vorbă cuminte, de om înțelepțit de soarta, de pescar ce-și duce viața în perimetrul acela care nu apațtine nici... Citeşte