Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 iul 2015 - Anul XX, nr. 149 (5961)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Intenţie

Ilie Niţă şi-a înregistrat la PNL candidatura pentru şefia CJ Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele PNL al Consiliului Judeţean Suceava, Ilie Niţă, şi-a depus marţi, în mod oficial, cererea de înregistrare a candidaturii pentru funcţia de preşedinte al administraţiei judeţene. Ilie Niţă a postat pe contul său de Facebook cererea de înregistrare a candidaturii din partea PNL. „Mi-am depus astăzi candidatura oficială la preşedinţia Consiliului Județean Suceava. PNL va câştiga alegerile locale şi parlamentare din 2016!”, a spus Ilie Niţă pe Facebook.

În cererea respectivă înregistrată astăzi la PNL Suceava, Ilie Niţă spune că printre obiectivele politice se numără „câştigarea majorităţii în CJ Suceava”, dar şi câştigarea funcţie de preşedinte al acestei instituţii. Ilie Niţă spune în cerere că punctele tari sau calităţile care îl recomandă pentru candidatură ţin în principal de faptul că este un bun organizator. Ilie Niţă mai precizează că are experienţă în nouă campanii electorale ale PNL, iar la rubrica despre persoanele care pot să dea referinţe despre el, actualul vicepreşedinte al CJ Suceava i-a menţionat pe copreşedintele liberalilor suceveni, Alexandru Băişanu, şi pe consilierul local sucevean Dan Roibu. Anunţul lui Ilie Niţă a fost făcut public după ce, în urmă cu două zile, în presă a apărut informaţia potrivit căreia el ar avea termen până la sfârşitul acestei săptămâni să aleagă între partid şi funcţia de vicepreşedinte al PNL Suceava. De precizat că acest lucru a fost adus în discuţie după ce copreşedinţii PNL au participat la mai multe întâlniri publice în zona Moldovei, în care au discutat despre rezolvarea problemelor legate de faptul că unii lideri locali şi judeţeni ai partidului deţin funcţii publice sub guvernarea PNL.

Contactat telefonic, Ilie Niţă ne-a declarat că şi-a înregistrat candidatura deoarece consideră că are experienţa necesară pentru o astfel de funcţie, având în vedere că în momentul de faţă ocupă postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava. „Orice membru al PNL are acest drept să-şi depună candidatura”, a subliniat Ilie Niţă. Întrebat dacă anunţul său are legătură cu precizările legate de o eventuală alegere între funcţia de vicepreşedinte al CJ Suceava şi partid, Ilie Niţă a spus că Vasile Blaga, copreşedinte al PNL, nu a afirmat niciodată aşa ceva şi, mai mult, la PNL nu există nici o hârtie oficială cu privire la acest lucru. „Candidez pentru că eu consider că sunt un om serios, un bun organizator şi mă pot ţine de promisiuni faţă de electorat, şi nu îmi este ruşine să candidez, chiar dacă votul e indirect”, a spus Ilie Niţă. El a anunţat că în cursul zilei de astăzi va susţine o conferinţă de presă în care va explica pe larg motivele pentru care a decis să candideze pentru funcţia de preşedinte al CJ Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ilie Niţă şi-a înregistrat la PNL candidatura pentru şefia CJ Suceava.
 Vizualizări articol: 2492 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Ilie Niţă şi-a înregistrat la PNL candidatura pentru şefia CJ Suceava2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Traseist penal trimis de
( 1 iul 2015, 13:11:43
Noi vrem să ştim cum ai luat terenul de la LPS şi ţi-ai făcut dita mai viloiul, poate ne ajută DNA-ul.
1.1  RE: Traseist penal trimis de
( 1 iul 2015, 16:23:44
e un evazionist ordinar, o sa-l incalece mascatii cat de curand, stai sa vezihappy
2.   Morţii trimis de
( 1 iul 2015, 13:17:10
Ştie cineva cum a intrat Niţă în posesia Cimitirului Pacea de pe partea dreaptă a carosabilului, cum mergi spre Cetate? Da, are o afacere extrem de profitabilă!
3.   Varza trimis de
( 1 iul 2015, 16:19:47
Cu asemenea oameni in frunte organizatiei, PNL-ul va face o mare brânză la Suceava.
Ăsta e un trădător de mare anvergură, e frate cu PSD-ul, cum naiba e vicepreședinte CJ când majoritatea e PSD.
Blat.
4.   Comentariu trimis de
( 1 iul 2015, 19:35:23
Felicitari pentru decizia de a candida si mult succes pentru realizarea acestui obiectiv.
Totusi,cred ca, principalele "obstacole"peste care aveti de trecut sunt .....colegii de partid.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sturion cu spumă de unt (rețetă regală) Cineva numea sturionii "liniștite ierbivore marine". Era un vers, ori poate nu-mi aduc eu bine aminte și era doar vorbă cuminte, de om înțelepțit de soarta, de pescar ce-și duce viața în perimetrul acela care nu apațtine nici... Citeşte