Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 feb 2015 - Anul XX, nr. 35 (5847)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Steliana Miron: „Mâine va trebui să înconjurăm România cu sârmă ghimpată”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatoarea Steliana Vasilica Miron i-a adresat premierului Victor Ponta un set de întrebări legate de ceea ce se petrece în România zilelor noastre. Concluzia parlamentarului liberal de Suceava este una şocantă, şi anume că „dacă astăzi România are nevoie de mai multe puşcării, mâine va trebui să înconjurăm România cu sârmă ghimpată”.

Steliana Miron crede că nu este normal ca într-un stat european cum se consideră şi România oamenii să fie apăraţi de oameni flămânzi sau consultaţi de medici cărora nu le ajung banii de chirie.

„Cum apreciaţi faptul că din cauza sărăciei extreme, o parte din  electoratul românesc este oricând dispus să-şi vândă votul pentru un litru de ulei şi un kilogram de zahăr? Domnule prim-ministru, România reală sperie. Sperie prin sărăcie, prin lipsă de perspectivă imediată dar şi viitoare. Dacă toţi ştim că actuala clasă politică trebuie resetată, ştim că nu va fi suficient acest lucru, va trebui să resetăm şi principiile de funcţionare ale statului. Legile în România au creat monştri, au inversat valori, au dezumanizat persoane şi au rupt pentru o perioadă lungă de timp echilibrul social”, este de părere Steliana Vasilica Miron.

Senatoarea liberală a făcut şi o paralelă cu ceea ce se petrece la Primăria Rădăuţi, acolo unde un angajat câştigă circa 800 de lei lunar, iar arhitectul-şef al oraşului primeşte un salariu lunar de 1.200 de lei.

„În tot acest timp, primarul suspendat al oraşului a cheltuit doar în anul 2013, după bunul plac, circa cinci milioane de euro. Domnule prim- ministru, municipiul Rădăuţi nu are nevoie de stăpân, are nevoie de funcţionari, nu îngenunchiaţi, ci respectaţi. Are nevoie de poliţişti responsabili, dar şi motivaţi. Domnule prim-ministru, primarul interimar al oraşului, pentru că <poate>, a anunţat că vrea să aducă în municipiul Rădăuţi plante exotice. Consideraţi capriciile unui primar mai importante decât destinul funcţionarilor publici din municipiul Rădăuţi?”, se întreabă Steliana Miron.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Steliana Miron: „Mâine va trebui să înconjurăm România cu sârmă ghimpată”.
 Vizualizări articol: 1886 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 8 voturi
Steliana Miron: „Mâine va trebui să înconjurăm România cu sârmă ghimpată”4.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Fasole verde gătită mocănește A venit vremea să dăm din nou iama prin cămări și să gătim mâncăruri aflate din vechile cărți de bucate. Pe la 1888, când românul se învățase deja să aibă-n bucătărioară, pe raft, cărți de soiul acesta, publicate în... Citeşte