Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 ian 2015 - Anul XX, nr. 9 (5821)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Condamnare

Stăpânul câinelui care a sfâşiat un copil la Dărmăneşti, trimis trei ani după gratii pentru o tâlhărie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Dărmăneşti, a fost ridicat de poliţişti de la domiciliu şi introdus în arest acum două zile, în baza unui mandat de executare a unei pedepse de trei ani de închisoare, pentru infracţiunea de tâlhărie calificată. Nicolai Martiniuc, în vârstă de 35 de ani, zis „Pârnaie”, va sta după gratii timp de trei ani pentru o faptă comisă în 2013. Acelaşi Martiniuc a fost trimis în judecată în luna octombrie a anului trecut pentru mai multe infracţiuni, cea mai gravă fiind cea de ucidere din culpă, în dosarul morţii unui copil de nici 6 ani, sfârtecat de un câine agresiv, care, a rezultat din anchetă, i-a aparţinut inculpatului.

Revenind la fapta de tâlhărie, Martiniuc a fost trimis în judecată sub acuzaţia că, împreună cu doi complici, l-a deposedat prin violenţă pe un bărbat de un portofel în care avea o sumă de bani, cartea de identitate, certificatul de naştere şi un telefon mobil. Victima celor trei a suferit leziuni care au necesitat 7-8 zile de îngrijiri medicale.

Referitor la cumplita dramă din martie 2012, când micuţul Samir, în vârstă de 5 ani şi 11 luni de zile, a fost muşcat de gât în mai multe rânduri şi omorât de un câine negru, de talie mare, în satul Călineşti Enache, comuna Dărmăneşti, anchetatorii susţin că au stabilit fără dubiu că animalul a fost crescut de Nicolai Martiniuc, care, la un moment dat, tocmai din cauza agresivităţii exacerbate a patrupedului, l-a abandonat.

Pe parcursul anchetei suspectul a negat vehement că acel câine a fost al său.

Bărbatul de 35 de ani a mai fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare într-un dosar de contrabandă al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava, însă această pedeapsă nu este definitivă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stăpânul câinelui care a sfâşiat un copil la Dărmăneşti, trimis trei ani după gratii pentru o tâlhărie.
 Vizualizări articol: 2404 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Stăpânul câinelui care a sfâşiat un copil la Dărmăneşti, trimis trei ani după gratii pentru o tâlhărie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Statul...degeaba trimis de
(14 ian 2015, 17:07:45
De acord ca un asemenea animal sa fie trimis la puscarie, dar am un singur amendament(valabil pentru toti cei care sunt la parnaie): sa i se dea mancare atat cat sa nu moara de inanitie. Daca vrea mai mult, sa munceasca(indiferent unde). Toti tipa dupa drepturi, dar de indatoriri nu intreaba nimeni. Dupa ce suferim de urma unui asemenea "om", platim sa stea la caldurica, sa manance bine, sa vizioneze programele de la tv, sa fie tratat daca se imbolnaveste etc. Daca vrea, munceste, daca nu, nu. Dar are drepturi...muuuuulte. Sta 3-4 ani pe-acolo, dupa care se-ntoarce acasa si-o ia de la capat. Iar noi, ceilalati prosti, muncim, suferim si platim pentru care cei care el, sa aiba drepturi. Daca eram in locul tatalui copilului acela...nu mai cheltuiam nimic cu parnaia de lux a lui Martiniuc. Nici ADN-ul nu mai ramanea din el. Dar asta-i Romanica, iar daca nu ne place, suntem liberi sa plecam...sa ramana doar hotii si talharii aici.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei