Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 ian 2015 - Anul XX, nr. 6 (5818)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tâlhărie calificată

Zugravul care trebuia să-i renoveze apartamentul l-a atacat în casă şi l-a prădat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost identificat acum două zile ca autor al unei grave fapte de tâlhărie petrecute în urmă cu mai bine de două luni de zile, într-un apartament din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava. Proprietarul, un bărbat de 52 de ani, a fost atacat în casă şi lovit, autorul fugind cu o mică sumă de bani şi mai multe bunuri. Din anchetă a rezultat că autorul a pătruns în apartament cu cheile date chiar de proprietar, pentru o serie de lucrări de renovare pe care ar fi trebuit să le facă cel care avea să se dovedească infractor.

 

I-a dat cheia de la casă unui necunoscut pe care l-a întâlnit în piaţă

Fapta a fost reclamată la poliţie pe 30 octombrie 2014. Partea vătămată, Florian C., a relatat că în ziua anterioară, noaptea, în jur de 21.30, în timp ce se afla la domiciliu, a fost agresat de un tânăr care a pătruns în interior cu o cheie potrivită. Ulterior, din declaraţii a rezultat că la începutul lunii octombrie bărbatul de 52 de ani s-a cunoscut ocazional cu un tânăr, în Piaţa Burdujeni, cu care s-a înţeles să-i realizeze lucrări de renovare a apartamentului proprietate. Proprietarul i-a înmânat necunoscutului cheia de la apartamentul său, asta deşi nu-i cunoştea identitatea exactă şi nu avea nici un fel de informaţii despre „zugrav”. După această întâlnire, „zugravul” nu a mai dat nici un semn de viaţă, până la finele lunii octombrie.

 

Bătut în toată regula în casă

În seara de 29 octombrie 2014, bărbatul s-a trezit că un necunoscut intră peste el în casă. Bărbatul de 52 de ani a fost bătut în toată regula în propria casă (prin certificat medico-legal a fost diagnosticat cu leziuni care au necesitat 13-14 zile de îngrijiri medicale), după care autorul a fugit cu suma de 90 de lei, un card bancar, un video, un telefon mobil şi bijuterii. Valoarea cumulată a bunurilor a fost estimată la 2.200 de lei.

 

Cine este Ilie Daniel Eminovici

Anchetatorii au reuşit să intre pe fir în acest caz greu în momentul în care autorul a început să vândă din bunuri. Ilie Daniel Eminovici, în vârstă de 26 de ani, din satul Sălăgeni, comuna Dumbrăveni, are un bogat cazier în spate.

Când avea doar 20 de ani şi era deja căsătorit şi tatăl unui copil, Ilie Daniel Eminovici a fost arestat preventiv pentru că a violat o bătrână în vârstă de 82 de ani. El a fost eliberat din penitenciar în octombrie 2013, cu un rest de pedeapsă de 869 de zile, în urma condamnării pentru tâlhărie, viol şi violare de domiciliu în cazul bătrânei agresate sexual. Acesta s-a apucat imediat de furturi, ajungând din nou în arest. Pe numele său mai figurează o condamnare şi pentru vătămare corporală.
Revenind la tâlhăria din octombrie, „suspectul a recunoscut comiterea faptei şi a indicat persoanele cărora le-a vândut bunurile sustrase”, a precizat subcomisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

Pus sub acuzare pentru comiterea infracţiunii de „tâlhărie calificată”, Eminovici a fost reţinut şi introdus în arestul Poliţiei în baza ordonanţei de reţinere pentru 24 de ore, joi seară, după care, ieri, Judecătoria Suceava a admis propunerea procurorului de caz, anume arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zugravul care trebuia să-i renoveze apartamentul l-a atacat în casă şi l-a prădat.
 Vizualizări articol: 6047 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 8 voturi
Zugravul care trebuia să-i renoveze apartamentul l-a atacat în casă şi l-a prădat4.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Video.. trimis de
(11 ian 2015, 22:05:40
Ce o fi avut de gand oare sa faca cu video-ul? laughing)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei