Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 162 (5369)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tragic

Unul din cei doi soţi răniţi în accidentul de la Slatina, unde o maşină s-a izbit de o remorcă, a decedat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Final tragic pentru una dintre cele două victime ale cumplitului accident de maşină petrecut joi dimineaţă, pe raza comunei Slatina, când un autoturism VW Golf s-a izbit violent de o remorcă. Luminiţa Adochiţă, în vârstă de 31 de ani, din Slatina, a decedat duminică dimineaţă, în jurul orei 8.00, în Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, unde a ajuns la scurt timp de la incident, cu grave leziuni cerebrale. Soţul ei, Iulian Adochiţă, în vârstă de 39 de ani, se află în continuare în Reanimarea aceleiaşi unităţi sanitare, însă medicii sunt rezervaţi în privinţa prognosticului de viaţă. Doctorii spun că bărbatul a suferit la rândul lui puternice leziuni cerebrale, iar starea sa de sănătate este în continuare critică. Iulian Adochiţă ar putea fi transferat în aceste zile la o clinică de specialitate din Bucureşti, la cererea familiei, mai spun medicii care se ocupă de caz.

Accidentul de joi dimineaţă s-a produs în momentul în care soţul Luminiţei, aflat la volanul unui VW Golf, a încercat să evite o maşină din faţa sa şi s-a izbit violent de o remorcă. Conform anchetei preliminare desfăşurate de poliţiştii rutieri, în faţa sa se afla un alt VW, condus de Florentin Aioanei, în vârstă de 38 de ani, din Fălticeni, care ar fi oprit pentru a întoarce maşina şi a schimba sensul de mers. Iulian Adochiţă, care venea din spate, a frânat şi a tras de volan în încercarea de a evita impactul cu maşina din faţă. Din păcate, autoturismul VW Golf pe care-l conducea a derapat şi a ieşit pe acostament, pe partea dreaptă, unde s-a lovit violent de o remorcă staţionată. Iulian şi Luminiţa Adochiţă au fost preluaţi de ambulanţe în stare de inconştienţă şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că vinovat principal de producerea accidentului ar fi şoferul care a efectuat manevra de întoarcere. Pe de altă parte, poliţiştii au constatat că şi viteza cu care se deplasa maşina care s-a izbit în remorcă era destul de ridicată, însă acest aspect va putea fi stabilit în urma unei expertize de specialitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unul din cei doi soţi răniţi în accidentul de la Slatina, unde o maşină s-a izbit de o remorcă, a decedat.
 Vizualizări articol: 1788 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unul din cei doi soţi răniţi în accidentul de la Slatina, unde o maşină s-a izbit de o remorcă, a decedat5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei