Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 127 (5334)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Hoţi din locuinţe

Bunuri de 6.000 de lei, furate în două nopţi dintr-o gospodărie din Marginea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bunuri de aproximativ 6.000 de lei au fost furate, în două  nopţi, dintr-o gospodărie de pe raza comunei Marginea, informează Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Furtul a fost reclamat în cursul zilei de luni de către Aurica M., de 54 de ani, care a susţinut că imobilul călcat de hoţi este al fiicei sale, care nu se află în localitate.

Fapta s-a petrecut în intervalul 30 mai -3 iunie a.c., iar din gospodăria respectivă se reclamă furtul unei maşini de cusut electrice, al unui cuptor electric, a cinci pături, al unui covor, al mai multor articole de vestimentație, precum și al unei mașini electrice de egalizare material lemnos (abric).

Poliţiştii din Marginea au reuşit să dea rapid de urma hoţilor, aceştia fiind identificaţi în persoana a doi tineri, Iosif Z., de 19 ani, şi M.F., de 17 ani, ambii din comuna Horodnic de Sus.

„Cei doi autori au recunoscut fapta comisă, iar în urma cercetărilor efectuate a rezultat că atât în noaptea de 30 spre 31.05.2013, cât și în noaptea de 02 spre 03.06.2013, susnumiții au pătruns, dintr-o grădină, prin escaladarea gardului din spatele locuinței, într-o anexă, apoi, prin forțarea ușii anexei,  în curtea locuinței, au găsit cheia de la ușa de acces și, din locuință, au sustras bunurile mai sus menționate, iar din anexă, abricul”, se arată într-un comunicat al poliţiei. Ulterior, mai arată poliţiştii, cei doi tineri au transportat cu faetonul bunurile furate la locuința unui unchi de-al lor, spunându-i că au fost trimise din străinătate.

Bunurile au fost recuperate şi predate reclamantei.

„Față de autori s-a luat măsura reținerii pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți cu propunere de arestare preventivă”, a transmis marţi purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Ionuţ Epureanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bunuri de 6.000 de lei, furate în două nopţi dintr-o gospodărie din Marginea.
 Vizualizări articol: 1067 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Bunuri de 6.000 de lei, furate în două nopţi dintr-o gospodărie din Marginea5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei