Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 75 (5282)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În această săptămână

Marş împotriva violenţei şi consumului de droguri în rândul tinerilor, organizat de poliţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava va organiza în perioada 1-5 aprilie, în mediul şcolar, mai multe activităţi educative extracurriculare şi extraşcolare, în cadrul programului „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, inspectorul principal Ionuț Epureanu, „vor fi desfăşurate activităţi de prevenire, informare şi responsabilizare a elevilor, părinţilor şi cadrelor didactice, urmărindu-se asigurarea vizibilităţii elementului poliţienesc în mediul şcolar şi diminuarea factorilor de risc infracţional şi victimal.

 

Copii dispăruţi, căutaţi pin gări, autogări, zone izolate

În cursul zilei de astăzi, poliţiştii vor demara campania ,,Împreună pentru siguranţa copiilor”. „Campania vizează responsabilizarea părinţilor în prevenirea cazurilor de dispariţie a minorilor şi informarea copiilor cu privire la riscurile asociate plecării voluntare de la domiciliu”, a declarat Ionuţ Epureanu, explicând că vor fi desfăşurate activităţi de informare la Şcoala Gimnazială Nr. 1 din Suceava, dar, totodată, va fi organizată şi o acţiune operativă de căutare a minorilor care figurează ca dispăruţi în evidenţele IPJ Suceava în gări, autogări, zone izolate şi în alte medii şi locaţii.

 

Miercuri - „Ziua Porţilor Deschise”, cu invitaţi din mai multe ţări

Mâine, arată reprezentanţii poliţiei, vor fi desfăşurate activităţi preventive în localitatea Ciocăneşti, unde vor fi organizate jocuri de rol cu elevii pe tema prevenirii violenţei în mediul şcolar.

În aceeaşi zi, la sediul IPJ Suceava se va desfăşura „Ziua Porţilor Deschise”, elevii Şcolii Nr. 3 din Suceava urmând a fi oaspeţii poliţiştilor.

Miercuri, 3 aprilie, se va organiza o masă rotundă în locația oferită de Alexandria Librării – City Gallery, Shopping City, cu tema “Cartea te face om mare!”, dezbateri, teatru-forum. Vor participa poliţişti de proximitate, profesori şi elevi ai Colegiului Tehnic „Petru Muşat”.

Tot miercuri va fi organizată o conferinţă internaţională la sediul IPJ Suceava în cadrul proiectului european LATH. Vor participa poliţişti, profesori, părinţi şi invitaţi din Marea Britanie, Spania, Germania, Lituania, Italia şi Cipru. Tema de discuţie va fi modul de relaţionare între părinţi şi copii şi posibilităţile de transmitere a adevăratelor valori sociale între generaţii. 

 

Marşul antidrog şi antiviolenţă, pe traseul Shopping City – Primăria Suceava

Joi, IPJ Suceava şi Agenţia Naţională Antidrog Suceava vor organiza un marş de sensibilizarea a opiniei publice cu privire la problematica violenţei şi a consumului de droguri în rândul tinerilor. Marşul se va desfăşura pe traseul Shopping City – Primăria Suceava. De asemenea, joi, la City Gallery din incinta Shopping City va avea loc proiectarea filmului educativ ,,Cheia e la tine”, care promovează conceptual nonviolent.

Vineri, 5 aprilie, se va organiza la sediul IPJ Suceava o nouă ediţie a evenimentului ,,Ziua Proţilor Deschise”, eveniment dedicat tinerilor din afara municipiului Suceava. “Vor putea descoperi tainele meseriei de poliţist elevii de liceu din cadrul grupului şcolar din Liteni care şi-au manifestat intenţia de a urma Academia de Poliţie sau şcolile de agenţi de poliţie”, a subliniat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marş împotriva violenţei şi consumului de droguri în rândul tinerilor, organizat de poliţie.
 Vizualizări articol: 1171 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Marş împotriva violenţei şi consumului de droguri în rândul tinerilor, organizat de poliţie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei