Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 35 (5242)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuţi

Municipalitatea a stabilit zonele în care vor debuta lucrările pentru extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă-canal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

A început numărătoarea inversă pentru startul lucrărilor de reabilitare şi extindere a reţelelor de apă-canal în municipiul Rădăuţi. După o serie de consultări între primarul Aurel Olărean şi reprezentanţii Serviciului urbanism amenajarea-teritoriului din primăria locală, au fost delimitate patru obiective-zone, zone în care sunt situate străzi cu nivel de prioritizare şi unde vor începe lucrările, cel mai probabil, în ultima decadă din luna în curs. Conform celor stabilitate de executivul local, Obiectivul 1 cuprinde străzile Hipodromului, Scruntari, Bogdan Vodă, Luncii, Frâncei, Abatorului, Plantelor, Ochiuri, Stufului, Heleşteelor, iar pe acestea sunt prevăzute lucrări pentru 2.878 de ml, în cazul reţelei de apă, şi pentru 2.270 ml pentru canalizare. Străzile Papetăriei, Nicolae Bălcescu, Mihai Bodnari şi Gheorghe Doja fac parte din Obietivul 2, străzile Andronic Motrescu, Mihai Pitei, Bujorului, Pandurilor, 9 Mai, Podurilor şi George Enescu din Obiectivul 3, iar Obiectivului 4 îi sunt arondate străzile Tirului, Uzinei, Şerpuită, Rozelor, Fundătura Cărămidăriei, Parcului şi Fagilor.

 

Olărean: Am decis ca lucrările pentru reţeaua de apă-canal să se desfăşoare pe secţiuni stabilite de noi

Contractul de lucrări pentru „Extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi apă uzată din aglomerarea Rădăuţi”, contract european derulat prin ACET Suceava, are o valoare de peste 36,3 milioane de lei, iar lucrările vor fi executate de firma germană Ludwig Pfeiffer Hoch und Tiefbau Gmbh & co KG. Potrivit proiectului, vor fi reabilitate reţelele de alimentare cu apă pe 23 de străzi din municipiu şi rezervoarele de alimentare de pe dealul Osoi şi, în acelaşi timp, vor fi extinse pe alte 61 de străzi din localitate. Programul european mai prevede reabilitarea reţelei de canalizare pe şase străzi şi extinderea acesteia pe 63 de străzi.

Primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, a precizat: „Pentru că avem experienţa anilor din urmă, când au fost realizate lucrările la reţeaua de termoficare a municipiului, şi pentru că ne aducem aminte câte probleme ne-au creat acestea din cauza proastei organizări, am decis ca lucrările pentru reţeaua de apă-canal să se desfăşoare pe secţiuni stabilite de noi, astfel încât să nu înregistrăm disfuncţionalităţi în niciun domeniu, fie că e vorba de circulaţia rutieră sau de bunul mers al altor activităţi din viaţa cotidiană. În condiţiile în care toate preparativele sunt realizate, nu aşteptăm decât startul lucrărilor”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Municipalitatea a stabilit zonele în care vor debuta lucrările pentru extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă-canal.
 Vizualizări articol: 1803 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Municipalitatea a stabilit zonele în care vor debuta lucrările pentru extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă-canal0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei