Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 iun 2012 - Anul XVII, nr. 136 (5041)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Standarde europene

Toyota Suceava, distinsă pentru excelenţă în servicii în tinichigerie-vopsitorie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Showroom-ul Toyota Suceava a primit distincţia de excelenţă în servicii de tinichigerie-vopsitorie, această recunoaştere venind ca urmare a implementării programului „Toyota Customer Service Management (TSM)”, după un an de monitorizare a specialiştilor de la Toyota Motor Europe. Atelierul de tinichigerie-vopsitorie de la Toyota Suceava a fost deschis din trimestrul II al anului 2011, sub dezideratul asigurării unor servicii de calitatea I clienţilor Toyota, dar şi partenerilor, în speţă asiguratori şi furnizori.

Marţi, 12 iunie, în cadru oficial, Vlad Rebenciuc, directorul general Toyota Suceava, a primit o plachetă care atestă atingerea standardelor Toyota de excelenţă în servicii.

Vlad Rebenciuc a declarat: „Toyota are principii simple şi clare după care s-a ghidat de-a lungul vremii. Primul dintre acestea este respectul faţă de clienţi. Toate acţiunile noastre au un singur obiectiv, acela de a garanta satisfacţia deplină pentru clienţii şi partenerii noştri. Prin certificarea pe care Toyota Suceava a primit-o, pentru îndeplinirea standardelor europene de tinichigerie-vopsitorie, asigurăm toţi clienţii că vor beneficia de servicii de înaltă calitate la standardele globale Toyota”.

La nivel local, peste 250 de maşini trec lunar prin unitatea de service Toyota, iar în jur de 75 necesită reparaţii de tinichigerie-vopsitorie.    

Prin atelierul local cu servicii certificate la nivel internaţional, Toyota Suceava îşi propune creşterea productivităţii, a eficienţei, dar şi a profitabilităţii.

Toţi reparatorii Toyota participă şi la programul european „Complete Customer Satisfaction”, ce măsoară gradul de satisfacere a clienţilor. Conform statisticilor realizate, în atelierele în care programul de tinichigerie-vopsitorie TSM este abia la început, media scorurilor obţinute este de 89,1%.  Prin comparaţie, la Toyota Suceava atelierul certificat are un grad de apreciere de 98%.

Reprezentanţii Toyota au mai precizat că un client care achiziţionează o maşină primeşte 12 ani de garanţie la caroserie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Toyota Suceava, distinsă pentru excelenţă în servicii în tinichigerie-vopsitorie.
 Vizualizări articol: 1759 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Toyota Suceava, distinsă pentru excelenţă în servicii în tinichigerie-vopsitorie4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei