Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 ian 2012 - Anul XVII, nr. 12 (4917)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6109 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dosare penale

Indivizii care au blocat în trafic cinci tineri şi i-au bătut, identificaţi de poliţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii au reuşit să-i identifice pe indivizii care, în noaptea de sâmbătă spre duminică, au blocat DN 17, în zona Şcheia, şi i-au atacat cu bâtele pe cinci tineri care se întorceau de la o discotecă din Păltinoasa.
Totul e plecat de la şicanele în trafic iscate între unul dintre tinerii care veneau cu maşina de la discotecă şi un alt conducător auto, care a chemat în ajutor o a doua maşină cu care a blocat autoturismul celor cinci.
Poliţiştii au stabilit că autorii provin din familii de romi din comuna Şcheia. Au fost identificaţi ca suspecţi Ilie Ferar, în vârstă de 16 ani, Nicolaie Ferar, de 26 de ani, Florin Ferar, de 21 de ani, Dragoş Ferar, de 23 de ani, şi Vasile Cuibotaru, în vârstă de 25 de ani.  
Cei cinci sunt cercetaţi pentru infracţiunile de loviri şi alte violenţe şi distrugere.
Reamintim că duminică, în jurul orei 3.30, Poliţia a fost anunţată că cinci tineri au fost agresaţi pe DN 17, victimele fiind preluate de ambulanţe şi transportate la Spitalul Judeţean Suceava.
Pe parcursul anchetei s-a stabilit că în noaptea de sâmbătă spre duminică, cei cinci tineri, patru băiaţi şi o fată, domiciliaţi în Suceava, au plecat cu o maşină Audi A4 la o discotecă din Păltinoasa, incidentul având loc pe drumul de întoarcere.
În zona pădurii de la Ilişeşti, şoferul maşinii în care se aflau tinerii a încercat să depăşească un autoturism din faţă, însă şoferul acestuia nu i-a lăsat.

 

Şicane în trafic şi baraj format din două maşini

Au urmat şicane în trafic, până în apropiere de intrarea în Şcheia, unde cei cinci tineri s-au trezit blocaţi în trafic.
Asta pentru că în faţă era autoturismul care nu-i lăsa să depăşească, iar o altă maşină, un VW Passat, a blocat celălalt sens de mers.
Din VW au coborât mai mulţi indivizi care i-au atacat violent, cu bâtele şi alte obiecte contondente.   
Geamurile laterale şi parbrizul maşinii Audi au fost făcute ţăndări, cei cinci tineri fiind loviţi, cu precădere în zona capului. După o scurtă repriză de lovituri, atacatorii s-au urcat în maşini şi au demarat în trombă.  
Pagubele provocate maşinii au fost evaluate la o mie de lei.
Cei cinci suspecţi de comiterea agresiunii sunt cercetaţi în stare de libertate.
Individul care a declanşat acţiunea violentă şi-a motivat gestul declarând că a fost provocat cu gesturi obscene de unul dintre tinerii care veneau de la discotecă.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Indivizii care au blocat în trafic cinci tineri şi i-au bătut, identificaţi de poliţie.
 Vizualizări articol: 818 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.70/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 10 voturi
Indivizii care au blocat în trafic cinci tineri şi i-au bătut, identificaţi de poliţie3.7510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tiganul tot tigan trimis de
(17 ian 2012, 11:42:40
tiganul tot tigan, eu spun sa-i judece pentru tentativa de omor..
1.1  RE: Tiganul tot tigan trimis de
(17 ian 2012, 12:14:47
Stai linistit stimabile MIRCEAC, nu ii vor judeca pt asa ceva, in cel mai rau caz pt ei se vor alege cu cate o amenda,(si cel mult,dar nu cred)cate un dosar penal... Cam asa e cu justitia romana, maine probabil vor lua la bataie alt participant la trafic, Romeinia,the land of choice...
2.   Revenge trimis de
(17 ian 2012, 12:19:01
Daca lucrurile se petreceau invers si tiganii erau cei agresati vedeati cum incepeau toate asociatiile pentru tigani, ong-uri si alte de astea sa urle ca sunt discriminati saracii. De ce ii judeca in stare de libertate? Sau nu sunt pericol public daca stalcesc in bataie soferii pe drumurile publice? Ar trebui ca victimele, daca au ceva sange in instalatie, sa renunte la plangerea impotriva lor, sa-si ia catviva prieteni si sa-i caute! Sa le rupa picioarele, la propriu, pentru ca jegurile astea ordinare doar de asta au frica. Dar, ce folos, romanii au ajuns sa se teama de boratii astia tuciurii...
3.   Tiganoi borati! trimis de
(17 ian 2012, 21:13:27
Smecheri de 2 lei
4.   Comentariu trimis de
(18 ian 2012, 07:35:54
Oare nu se mai naste un Antonescu sa ne scape de leprele astea, ca noi nu suntem in stare?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei