Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 aug 2011 - Anul XVI, nr. 204 (4802)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Neatenţie

Tamponare în lanţ în centrul Sucevei, provocată de un şofer din Botoşani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un şofer în vârstă de 21 de ani, din Botoşani, a provocat o tamponare în lanţ în centrul Sucevei. Accidentul s-a petrecut duminică seară, în jurul orei 18.00, pe artera principală, în zona staţiei de autobuz din centrul oraşului.

Conform poliţiei, şoferul de 21 de ani, Romică R., domiciliat în oraşul Darabani, judeţul Botoşani, aflat la volanul unui VW, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers, cauză din care, în momentul în care conducătorul auto din faţă a încetinit, nu a mai putut frâna la timp. 

Urmare a impactului, maşina din faţă, un Volvo condus de un bărbat din Rădăuţi, a fost proiectată în următoarea maşină, un VW Sharan. Dacă ultimele două maşini au fost doar uşor zgâriate, autoturismul condus de tânărul din Darabani a fost serios şifonat.

În maşina tânărului de 21 de ani se mai aflau soţia sa şi copilul acestora, în vârstă de şapte luni, care, precizează poliţia, era ţinut în braţe de mamă. Bebeluşul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticat cu leziuni uşoare, care necesită 1-2 zile de îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea.

Poliţia mai precizează că toţi cei trei şoferi au fost verificaţi cu etilotestul, rezultând că nu au consumat alcool.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tamponare în lanţ în centrul Sucevei, provocată de un şofer din Botoşani.
 Vizualizări articol: 885 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.9 din 7 voturi
Tamponare în lanţ în centrul Sucevei, provocată de un şofer din Botoşani2.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Doarme politia trimis de
(30 aug 2011, 11:10:38
la aproape la 5 minute a venit salvaria si politia a venit dupa 15 minute dupa ce a plecat salvaria si smurdu
2.   BT trimis de
(30 aug 2011, 11:12:53
Şofer din Boston, atât.
2.1  RE: BT trimis de
(30 aug 2011, 11:26:21
chiar ma gandeam cand zice cineva de asta.Amuzant e ca fiecare judet are Bostonul lui.SV cu BT, BC cu NT, toata lumea cu BZ si GL, si tot asa. Realitatea e ca indiferent de judet, suntem cu totii destul de praf la arta sofatului. Nu pastram distanta regulamentara, depasim in curbe, conducem obositi sau distrati, suntem agresivi, nu prea avem chef sa ne respectam unii pe altii, ori mergem cu viteza excesiva ori nejustificat de incet, uitam faza lunga aprinsa noaptea, aprindem toate proiectoarele disponibile pe masina, stropim pietonii cand ploua. Si nu in ultimul rand, ne dam mari meseriasi, desi unii nici bicicleta nu au avut de prea mult timp, daramite permis si masina. Dar asa suntem noi, distractivilaughing
2.2  RE: BT trimis de
(30 aug 2011, 11:26:55
În Cluj în avem pe cei de Alba.big grin
3.   Ba Paiu, trimis de
(30 aug 2011, 11:18:59
masina e un opel astra....macar atat sa poti face si tu..diferenta intre marcile astea mai cunoscute..daca nu poti vezi ca incepem campania de toamna in agricultura acusi,fugi si fa un ban cinstit..lasa ca in timpu liber scriu eu in locul tau
4.   Sunteti chiar comici... trimis de
(30 aug 2011, 11:30:35
Citez: "Conform poliţiei, şoferul [...] nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers, cauză din care, în momentul în care conducătorul auto din faţă a încetinit, nu a mai putut frâna la timp." Nu mi-e clara legatura dintre precizarea politiei si titlu. Pai daca soferul ala, sau urmatorul, sau oricare altul din cei tamponati puneau o frana brusca din orice alt motiv, ceilalti nu pateau exact acelasi lucru? Deci nu sunt tot vinovati ca nu au pastrat distanta regulamentara? E clar ca omul ala a gresit, dar ceilalti de ce nu au oprit la timp? De ce au intrat ca berbecii in el? Din acelasi motiv. Asa ca nu mai iesiti toti sucevenii "supra-intelectuali" cu acuze pana nu ganditi un pic. [un sucevean]
4.1  RE: Sunteti chiar comici... trimis de
(30 aug 2011, 11:38:53
pai e ce ziceam eu mai sus. oricare din noi avem sanse sa o patim pt ca nu pastram distanta.e o boala cronica la noi.Recunosc ca si eu l-am troznit pe unul tot pe acolo in centru, pt ca nu am pastrat distanta si am fost cascat:) Ghinionul astuia e ca e de BT si creste statistica accidentelor cu autor de BThappy Dar ai dreptate, putea sa fie si de SV, NT, BN sau AB cum zice KENNYlaughing ... dar spre deliciul nostru, a fost de BT (imi si imaginez comentariile trecatorilor, cu referire la zona predominant paioasa a judetului limitrof). suntem rautaciosi, ce mai...Si ne placehappy
4.2  RE: Sunteti chiar comici... trimis de
(30 aug 2011, 13:23:54
Pai nu e chiar cum spui, legat de ceilalti soferi. Chiar daca pastrezi distanta regulamentara (apropos, scrie undeva cat este ?), daca cel cascat nu vede ca ala din fata franeaza, el nu pune frana si intra ca berbecul. Astia din spate nu au ce frana sa vada, fiindca berbecul nu a franat. Deci doar atentia maxima in trafic te mai poate salva. As vrea eu sa te vad cum faci cand mergi in coloana cu 50 km/h si ala din fata franeaza brusc, fara sa aiba becuri la frana. In functie de masina, zilele de spitalizare sunt undeva intre 1 si 60. Daca ai "norocul" sa dai cu capul de stalpul din stanga, scapi de chinuri ... mergi direct la Pacea.
5.   "paioasă" trimis de
(30 aug 2011, 11:43:41
:))))))))) "zonă predominant paioasă"rolling on the floor)))

Cer parţial noros cu averse răzleţe de paie.big grin Niciodată nu o să mă satur de glumele legate de Botoşani.laughing))
5.1  RE: "paioasă" trimis de
(30 aug 2011, 13:21:52
normal ca nu te mai saturi deoarece esti din bt si acum locuind in sv faci si tu "glume" despre locurile natalerolling on the floor idiot ce esti
6.   Hai ba... trimis de
(30 aug 2011, 12:01:48
Lasati dracului Botosaniu, Neamtul, etc. Pentru toate celelalte exista: VASLUI !
7.   Botosani trimis de
(30 aug 2011, 12:34:40
sunt tot oameni,dar nu stiu...parca intentionat fac trasnai in trafic...dar nu numai soferii din Botosani sunt asa...si oamenii in general sunt prosti...de politisti nu mai zic...e o adevarata comedie sa vezi ca te opreste un politist local din Botosani si iti spune raspicat:SUNTETI UN CONTRAVENIENT!....te mai opreste pe interzis...ii arati permis de libera trecere,valabil...da el asa e de destept incat sustine ca nu e valabil...si apoi cand chemi disperat politia rutiera...saracul se face de rusine..
8.   ....varza trimis de
(30 aug 2011, 12:59:06
cat de penibil poti sa fii bai ACORNEL. Tu cred k esti un sofer de duminica si iti dai putin cu parerea. daca nu cunosti regulile de circulatie stai acasa si nu mai bate din gura aia a ta k oricum vb tampenii.
sau esti vreun baietas care a fost sanctionat de politia rutiera si te afirmi si tu acuma. Oricum esti PARALEL CU REGULILE DE CIRCULATIE si cu modul de comportare in trafic. Sau poate esti si tu din BOSTONlaughing)))
9.   Botosani trimis de
(30 aug 2011, 13:25:12
De ce nu ma mira? Majoritatea de BT nici nu semnalizeaza cand schimba banda de mers, daca nu esti atent ....
9.1  RE: Botosani trimis de
(30 aug 2011, 14:11:55
De parca retardatii de suceveni tare semnalizeaza...
9.2  RE: Botosani trimis de
(30 aug 2011, 15:07:31
andrei_m...decat sa dai comentarii...mai bine ti-ai pregati tazacul pentru iarna..ca se anunta friguroasa...
9.3  RE: Botosani trimis de
(30 aug 2011, 15:20:41
Is din suceava, dar daca ai iesi un pic mai des prin oras ai vedea ce specimene sunt prin oras cu numar de suceava. Aproape ca i-au intrecut pe cativa baieti din italia.
10.   Pailanda trimis de
(30 aug 2011, 14:33:22
Ia uite ce se atacă pailandezii.laughing
11.   Cum e GIPANUL asa e si ortografia trimis de
(30 aug 2011, 14:59:48
Corect ce spui MAX85, daca sunt multi superficiali si autosuficienti ca d'alde CIPANUL si superficiali ca ACORNEL (cum sa nu tamponezi masina din fata cand esti in trafic , aglomerat cu piciorul pe ambreaj/acceleratie si cineva te pupa cu forta in fund??? , nu mai e vorba de distanta regulamentara...- iata o dovada a modului cum gandim , imprastiind raspunderea nepriceperii pe cei din jur!!!) ... marlania auto-urbana , nu o sa dispara curand.
12.   KENNY mergi acasa la bastinosii tai din PAILANDA.. trimis de
(30 aug 2011, 15:10:48
... daca nu ai treaba si te incurcam mergi acolo sub copacul tau din fata colibei si mediteaza filozofii ... apropos.. "AI" se pronunta "U" in limba ta pailandeza..???
13.   Nimic de zis.... trimis de
(30 aug 2011, 15:36:00
bah voi astia din Bt nu semnalizati ptr ca pana nu demult circulati doar cu tramvaiul si ala nu schimba banda.....in rest sunteti atat ca oamnei cat si ca soferi 0. multa atentie in trafic!! laughing
14.   Soferi de Botosani trimis de
(30 aug 2011, 16:53:18
Fratilor eu am de 6 ani permis si conduc zilnic prin suceava 12 ore pe zi ... cand vad numar de botosani incerc sa ma feresc cat pot ... era sa fac accident de sute de ori cu soferii astia .... Eu sincer nu stiu ce ii invata la scoala de soferi pentru ca toti sunt la fel ....
15.   Toti marii soferi... trimis de
(30 aug 2011, 18:29:15
Comentati despre una-alta,dar nici un sofer nu aminteste ca tembelul si-a lasat copilul in bratele sotiei,cu siguranta pe locul din dreapta-fata!!!!Mai cititi Codul Rutier,iar politistii incompetenti sa-i mai amendeze pe cei care-si expun pericoleler pe cei mici!
16.   Permis de libera trecere pe interzis?? trimis de
(30 aug 2011, 20:11:47
"te mai opreste pe interzis...ii arati permis de libera trecere,valabil...da el asa e de destept incat sustine ca nu e valabil"
cu respect THE_SHADOW dar sincer as vrea si eu un astfel de permis.
e prevazut in decret?
trebuie sa mai dau de permis, eu am uitat.
ma resemnez...
17.   :)) trimis de
(30 aug 2011, 20:31:20
dupa atatea comentarii...ce sa mai comentezi??? credca e deajuns..in general botosanenii nu.s atenti!! dar si multi de la noi nu cunosc decat orasul..daca.i trimiti la bucuresti se pierd pe drum si incep a plange..si in bucuresti sunt varza in trafic..oricum asta mi se pare o prostie sa dai la ziar.. mai penibil e ziaristu..ptr ca se poate intampla oricui!!!
17.1  RE: :)) trimis de
(30 aug 2011, 22:28:46
Semnul general de şofer începător a căzut.Acum trebuie să-ţi pui numere de BT. şi e totul ok.laughing

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei