NewEnergy - Radauti - Suceava
NewEnergy - Radauti - Suceava
NewEnergy - Radauti - Suceava
 
joi, 28 oct 2010 - Anul XV, nr. 254 (4545)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9766 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,629 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Suceava Confidenţial

Procesul salariului Andreei Esca, la secret la Judecătoria Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Judecătoria Suceava a început ieri judecata în dosarul în care suceveanul Ciprian Ionuţ Enciu este acuzat că a încercat să vândă unor tabloide naţionale date despre salariul Andreei Esca, prezentatoarea ştirilor PRO TV. Judecătorul de şedinţă a acceptat cererea prin care vedeta de televiziune a solicitat ca dosarul să fie analizat în cameră de consiliu. Aşa se face că, în afara părţilor implicate, în sală nu a avut acces nici o altă persoană, ca şi cum salariul Andreei Esca ar fi un subiect de securitate naţională.

Procesul a durat aproximativ o oră, după ce a fost amânat câteva zeci de minute din cauza absenţei procurorului de caz. Termenul de ieri a adus şi câteva veşti bune pentru fostul angajat al UniCredit Ţiriac. Ciprian Ionuţ Enciu a aflat că banca la care era angajat când a „umblat” prin conturile vedetei PRO TV a renunţat la pretenţiile privind plata unor despăgubiri de 100.000 de euro.

Tot ieri, tânărul a fost audiat şi şi-a menţinut declaraţiile date în faţa procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) Bucureşti, iar magistraţii au stabilit ca următorul termen să fie pentru data de 24 noiembrie.

„Clientul meu a avut o poziţie procesuală corectă, în sensul recunoaşterii faptelor comise, probatoriul propus şi care urmează a fi administrat vizând exclusiv dovedirea unor circumstanţe de ordin personal. În plus, clientul meu nu a avut niciodată intenţia de a denigra banca sau partea vătămată, aspect subliniat în declaraţia dată în faţa instanţei”, a declarat Ionel Andrişan, avocatul lui Enciu.

La începutul acestui an, Ciprian Ionuţ Enciu a accesat date despre salariul Andreei Esca şi a încercat să valorifice aceste date cu caracter secret. Suceveanul a contactat mai multe ziare centrale pentru a vinde informaţiile, dar în loc de bani s-a ales cu un dosar penal. Pentru a divulga aceste secrete, el a cerut suma de 500 de euro, dar ziarele centrale l-au denunţat şi pe fir au intrat procurorii DIICOT Bucureşti.

Ciprian Ionuţ Enciu este judecat acum pentru abuz în serviciu, divulgarea secretului profesional şi infracţiuni la legea bancară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Procesul salariului Andreei Esca, la secret la Judecătoria Suceava.
 Vizualizări articol: 1630 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Procesul salariului Andreei Esca, la secret la Judecătoria Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fault gramatical trimis de
(28 oct 2010, 22:02:39
Bai Sandrino, tu ce fel de ziarist esti? Unde ai terminat facultatea? Daca ai terminat asa ceva... Sub poza avocatului e o cacofonie de toata frumusetea. Rusine! Zilnic publici cate un articol, te faci de mare rahat cu asemenea cacofonii. Auzi la el.."ca clientul". Cauta-ti alt serviciu, daca pixul nu te respecta.
2.   Hahah trimis de
(28 oct 2010, 22:16:30
Lasa-l bah in pace.happy Probabil e frustrat ca n-a avut acces in sala, el..marele ziarist de la monitorullaughing)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei